Mad og drikkevarerOpskrifter

Omelet med pølse og tomat, bagt i duhovochnom kabinet

Omelet med pølse og tomater, tilberedte hurtigt og nemt. Denne lækker ret kan gøres for en solid morgenmad og en solid frokost. I dag er der flere måder at tilberede det. Vi anser kun den hurtigste og nemmeste.

Hvordan at lave mad en omelet med pølse og modne tomater

Nødvendige ingredienser:

  • løg er små - 2 stk;.
  • røde modne tomater - 3 stk;.
  • slivochnoe- frisk olie 60 g;
  • salt - 2/3 dessertskeer;
  • dild og persille frisk plukket - ½ af strålen (til tilførsel til tabellen);
  • stødt rød peber - et par schepotochek;
  • store æg - 7 pcs;.
  • en 4% frisk mælk - 500 ml;
  • kogt pølse - 150-200 g

Behandling essentielle ingredienser

Før du bage omelet med pølse og tomater, skal alle produkter, der købes blive behandlet godt. For at gøre dette, vaske løg og tomat, og derefter Hak dem. Du bør også skæres i tynde strimler og kogt pølse kniv hakke friske krydderurter.

Stegning ingredienser på pladen

Omelet med pølse og tomater vil smage bedre, hvis de grøntsager og pølser i forvejen steges i en gryde. Dette kræver at tage en dyb sauterpande, sætte det i alle disse ingredienser, smag til med salt, peber og smør, og derefter sat på medium varme. Simre dem i saften af tomater er ønskelig, indtil indtil løgene er møre og pølse er lidt ristet.

Fremgangsmåden til fremstilling af grundlaget

Denne omelet med pølse og tomater gjort en masse æg og frisk mælk fedt. Både ingrediens nødvendigt at lægge ud i en skål, og derefter ryste op, ved hjælp af en blender eller mixer. Proceduren er, jo mere omfattende og velsmagende ret vil vare længere og vil være mere intens. Også værd at bemærke er, at nødvendigvis bør tilføje rød peber og bordsalt i færd med at piske æggene til dem.

Processen med at danne retter

Efter at alle komponenterne er fremstillet, er det nødvendigt at hælde mælken-æggeblandingen i duhovochnogo kabinet og sat på toppen af brændt tomater med pølse og løg. Ingredienserne kan blandes med en ske, men du kan efterlade dem på samme måde.

Varmebehandling i ovnen

Fyldt med retter kræves pænt placeret i opvarmede duhovochny kabinet. Forberede en stor måltid anbefales ved maksimal varme i en halv time. I dette tidsrum ægget massen hærder, bliver det fluffy og let dækket med en appetitvækkende skorpe.

Hvordan at bringe til bordet

Efter en omelet med tomater og pølse er kogt, skal den tages ud af ovnen og straks spredt ud på de dybe anrettede retter. Det er særligt bemærkelsesværdigt, at, efter kort tid æg masse må nødvendigvis sætte sig, danner en velsmagende og duftende bouillon. Tjente en flavorful fad med pølser og grøntsager, når varm. Sørg også for at drys den med friske hakkede krydderurter, nuværende, hvedebrød og tyk 30% creme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.