HobbyHåndarbejde

LIC krog: ordning og beskrivelse

LIC kaldes populært i de sidste par år en cirkulær tørklæde. Princippet om sin fabrikation er enkel i det ekstreme. Dette er en elementær bånd af trikotagestof glat, lukket i en rundkniv. Der er flere måder at strikke, som hver har sine egne kendetegn og funktioner. Et fælles træk ved LIC beskrives i denne artikel, er, at de er alle forbundet krog.

Vælger krogen

LIC strikkepinde - er en klassisk. Men denne metode har adskillige ulemper:

  • Den lange produktionstid (selv med tykke strikkegarn længere end krogen).
  • Når du vælger et mønster, der er lidt mere kompliceret tyggegummi, får en ensidig stof.
  • Strikning er generelt mere besværligt end tilsvarende arbejde hækling.

Desuden LIC krog (Scheme stort set alle glatte mønster fantastisk til denne tilgang) er en mere tæt og varm.

Hvilken slags garn til at vælge?

LIC hæklenål passer noget garn af medium tykkelse. Ved valget den nødvendige materiale til at reflektere over den endelige form af det færdige produkt, samt at overveje den stil af hans sokker. Hvis tørklæde foreslår bæres på hovedet, skal nettet være mere eller mindre blød (garn tykkelse på 200-400 m / 100 g). For stiv LIC vil røgsky op og forårsage vanskeligheder i dannelsen af folder (tyk garn af 50-200 m / 100 g).

LIC strik hækling (diagrammer og beskrivelse af netværket ofte går sammen med anbefalinger om garnet) er det bedste af materialet med den naturlige sammensætning. Det optimale indhold på 40-60% anses uld, angora eller mohair. Som additivet kan der være akryl, bomuld eller bambus. De sidste to materialer - vegetabilsk oprindelse, så de vil ikke glide, når der bærer.

Selvfølgelig kan du bruge en meget tyk garn, som på billedet med en brun tørklæde. Men hvis du ønsker at bruge store og mellemstore krog (7 eller højere), til at overvåge tætheden strikkede og stram den. Se ikke til komplekse mønstre til at associere sådanne en stor krog LIC. Ordningen er den enkleste metode, op til de elementære barer med fm.

Break en hovedet over valget af et mønster eller en kombination af flere ordninger muligt, hvis tørklæde vil gennembrudt og forbundet fra fine garner (400 m / 100 gram og tyndere).

Den enkleste arrangement med LIC hæklenål

Som jeg nævnte ovenfor, er den letteste metode til at gøre en cirkulær tørklæde - en simpel kolonner med fm. Her er endnu kredsløbet ikke nødvendig.

Ofte bruges til at udføre LIC cirkulær strikning. Dette undgår behovet for at sy produktet efter afslutningen af arbejdet. Men strikke cirkulære rækker har sine ulemper:

  • Forskydningen mønster med hver efterfølgende næste bit til siden. Så det er med plads matcher begyndelsen og slutningen af serien. Det skal være pæn og glat, for dette skal du følge.
  • Når de farvede tråde skal udføre deres introduktion omhyggeligt.
  • Der er risiko for en gradvis udvidelse af nettet. Oftest dette sker på grund af utilsigtet tilsætning af loops i overgangen fra én serie til en anden.

Undgå cirkulær strikning kan gøres blot en flad strimmel og derefter forsigtigt sy den. Hver faglært vælger for sig selv en måde at LIC strikning.

Gennembrudte LIC tilslutning: ordningen og beskrivelse

De største vanskeligheder opstår, når det er nødvendigt at binde et tørklæde omkap mønstre. Det er vigtigt at tænke på måder at matche den valgte model og garnet med et mønster. Under billederne enkle mønstre som er egnet til at strikke LIC.

De kan bruges til et garn med en tykkelse på mindst 300 m / 100 g, eller huller i mønsteret vil være for stor, og det tørklæde - hårdt. Disse mønstre giver en mere eller mindre sammenhængende bane, vil det være rart og varmt. Den næste mønster består hovedsageligt af kædesting, så få temmelig tørklæde blød og løs, med masser af huller.

Dette mønster er ideel, hvis du planlægger at bruge angorovoy eller mohair garn som materiale. Sådanne LIC, hæklede (skema giver plads til understregning af fordelene ved luvgarn) opnås samtidig blød, varm og elegant. Hvis det ønskes, kan du erstatte de kolonner med fm i den anden række, "buske" på de udendørs barer. Så bliver mere omfangsrig mønstret og vil blive fordelt på baggrund gitter.

Knitting LIC langs

For at mønster på tørklæde blev placeret langs sporet, for at starte strikning med en meget lang kæde af luft sløjfer. Dens størrelse bestemmes ved tælling løkkerne i den bundne prøve i forvejen. Dette trin bør ikke undervurderes, da det undgår blomstrende og justere størrelsen af produktet.

Prøven blev strikket fra den valgte garn og det valgte mønster. Kun på denne måde beregningerne er korrekte. Ved at tælle antallet af loops i mønstret 10 cm klinge, kan du se, hvor mange sløjfer, du har brug for at ringe til at binde LIC krog. Ordningen for denne hæklet passer enhver.

længde antal strikke med denne metode vil være længden af tørklæde og højden af banen - dens bredde.

LIC, forbundet på tværs

Denne metode er lidt lettere at den foregående, det giver dig mulighed for at gøre LIC krog hurtigere. Skema serie med sådan strikning betydeligt kortere. Der er også en prøve er påkrævet. Ellers kan man pludselig opdager, at tørklædet er for smal og krævede rørsystemer, eller omvendt - det overskydende bredde tillader ikke at holde sig inden for grænserne af garnet.

Længden af hver række i denne strikning er lig med bredden af det færdige tørklæde. Højden på lærredet - længden af LIC. Et træk ved denne fremgangsmåde er den manglende mulighed for anvendelse af cirkulær strikning.

nedlukning

Ved hjælp af oplysninger om, hvordan man kan strikke hækle Snudy, med ordninger og anbefalinger om processen, så glem ikke om den afsluttende fase. Efter tørklæde er klar, skal det vaskes i varmt vand (i hvert fald ikke varmt) og tørret i en udfoldet formular. Senere LIC bliver nødt til at vaske det så.

Varmt vand forårsager krympning af uld og fibre angorovyh og sætte op kan forårsage ujævn strække det.

Om ønsket at ændre dimensionerne LIC, strække eller tilpasse tappen kan priparit våd dampstrygejern gennem et tyndt stof. Men du behøver ikke rive med, fordi varmen kan forårsage svind. Og hvis et højt indhold af acrylgarn (over 60%), derefter dampet stof bliver for blød.

Skitseret tips om at gøre LIC kan kun være en reference for strikkere, som hvert produkt har sin egen særlige og har brug for en individuel tilgang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.