HobbyHåndarbejde

Sådan laver du et ur med sine egne hænder - et par tips til begyndere

I dagens verden mange smukke designer interiør. Men tingene lavet med dine egne hænder (de - nu er populære håndlavede), ikke sammenligne med noget andet. Hver ting du har lavet, bærer særlig betydning, din personlige stil, et stykke af din sjæl. I denne artikel vil du lære at gøre ur hænder.

Du kan oprette, fra hvad hjertet begærer. Hvis du gik over gamle ting og fundet noget interessant, besiddelse af min bedstemors kuffert, nemt at oprette, remodel, opgradering, dekorere dit hus og ejendom af dine venner. En integreret del af det indre af hvert hjem er ure. Men her er, hvordan man laver et ur med hænderne, han kender ikke alle.

Så kan designeren skabe en ting af ethvert middel ved hånden: det kan være en normal fanerka gammel shellak eller dyrt at du billede din favorit foto mv Og, selvfølgelig, du har brug for et ur bevægelse, uden hvilken vores ur ikke vil arbejde.

Hvordan man laver en væg ur fra optegnelser

Vi har brug for:

- gamle rekord;

- urværk (påkrævet);

- akrylmaling (kan være perlemors til din smag), trækker vi de tal og dividere;

- og, selvfølgelig, din fantasi.

Records seredinku vi vi limer et smukt billede, zarisuem maling eller pudset med alle mulige sten, perler, osv Dernæst vi markere vores fundament forberedt i 12 dele, hver del derefter henholdsvis er nummererede. Hvor du kan give frie tøjler til deres fantasi: tallene kan være romersk, arabisk, i form af zigzag, og så videre. Det næste skridt er at oprette mekanismen - vore pile. Tage unødige timer (fortrinsvis arbejder), skyde pile, snoet pucken og træk i den modsatte rækkefølge i vores fremtidige mesterværk. Pile forbeholder i det gamle design eller dekorere deres egen måde.

Basen kan ikke nødvendigvis være den rekord. Du kan tage et gammelt billede (center stående bore hul), et spejl, og så videre. N.

Hvordan man laver et papir ur? I dette tilfælde kan du bruge en teknik kendt til os fra skole - papmache. For dem, der har glemt: vi har brug for papir, lim, det fundament, som du vil holde det til denne teknologi. Det første lag er vand i stedet for lim. Falde et stykke papir i vandet og overføre den til substratet (for eksempel plade). Dette fortsætter, så længe vi dækker hele overfladen. Næste vi sætte et andet lag: det første dæklag limen og forårsager stykker af vores papirer, og så videre. Vi giver den tørre og fortsætte med at skabe. Oprettet fundamentet kan males eller maling, indsætte over med en klud eller oprette en decoupage. Grundlaget kan være af enhver form, for eksempel kan være flade eller konvekse overflade. Så kan du følge de foregående tekniske instruktioner. Opret et mesterværk af usædvanlig form, dekorere det, og lad det blive et højdepunkt i dit hjem eller tjene som en gave til dine kære.

Sådan laver du en ur med dine egne hænder - du vælger selv. Personlig stil, din evne og fantasi til at hjælpe i skabelsen af dette mesterværk. Du kan bruge forskellige genrer i et enkelt produkt. En ting er sikkert: det er altid rart at se på de ting skabt af hans egen hånd, og stolt af det.

Så du lærte at gøre uret hænder. Du gode ideer og fantasi!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.