HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Insekticid-acaricider bredspektret "aktellik": brugsanvisning

Med starten af den nye sæson hver sommer besøgende og landsbyboerne skulle tage sig af det i sin have nødvendigvis medicinskabet medicin til bekæmpelse af forskellige skadedyr og parasitter, som kan forårsage betydelige skader haven afgrøder. Indenlandske og udenlandske kemiske industri producerer hvert år mere og mere effektive i at hjælpe til at ødelægge så individuelle skadedyr arter, og alle uromagerne i dit område omfattende. Et sådanne universelle stoffer - er et insekticid, acaricid "aktellik". Instruktioner for brug, som ligger på emballagen indeholder de mest detaljerede oplysninger om omfanget af dets brug, doser for forskellige kulturer, samt varigheden af den beskyttende virkning.

Betyder "aktellik": en bred vifte af aktiviteter og pålidelig beskyttelse

Mider, thrips, Quadraspidiotus perniciosus og Coccidae, mellus, snudebiller, bladlus, møl, sawflies - alle disse skadedyr permanent forsvinde fra dit websted. I dette tilfælde stoffet "aktellik" ødelægger ikke kun selv de mest omfattende populationer af parasitter, men eliminerer også muligheden for nye invasioner. Grøntsager (tomater, peberfrugter, agurker, auberginer, kartofler, ærter, kål, gulerødder, radiser), frugt og bær afgrøder (druer, jordbær, hindbær, ribs, stikkelsbær), meloner, citrusfrugter, udsmykning blomster kultur, nogle træer i haven - alle det er meget godt beskytter af "aktellik".

Insekticidbehandlede acaricider "aktellik": angivelse af anvendelsesformål

Behandling betyder "aktellik" for ødelæggelse af skadedyr og forhindre deres invasioner udføres ved at sprøjte planterne i køligt roligt vejr, er det bedst tidligt om morgenen eller efter solnedgang. Det anbefales kun at bruge frisk fremstillet opløsning, eftersom under opbevaring reduceres betydeligt effektivitet. Som plante "aktellik" kan lære alle de samme instruktioner: til en ren glasbeholder hældes 100 ml vand og opløst deri indholdet af ampullen. Efter grundig blanding af opløsningen blev indstillet til den påkrævede volumen. I øvrigt er koncentrationen af "aktellik" lægemiddel arbejdsopløsning for forskellige gartneriafgrøder varierer mellem 0,4-2 liter pr 2 ml af insekticid. Hvis du har brug for flere behandlinger, bør sidstnævnte udføres senest 20 dage før den planlagte høst, for at forhindre indtrængen af giftige stoffer i frugt.

forholdsregler

Taler om sikkerhedsforanstaltninger under brug af lægemidlet "aktellik brugsvejledning er altid tilrådeligt at bruge en respirator, beskyttelsesbriller, gummihandsker og andet beskyttelsesudstyr for at forhindre kontakt af arbejdsopløsningen med huden og slimhinderne, da det kan forårsage alvorlig irritation og allergiske reaktioner . Bør ikke behandles planter under blomstring, da dette kan være farligt for bier. Arbejdsgruppen løsning "aktellik" bør være uden for rækkevidde af børn og kæledyr.

Så insekticid, instruktion acaricide "aktellik" for brug, der er omtalt i denne artikel - er et yderst effektivt lægemiddel til bekæmpelse af mest kendte i den russiske region skadedyr. Blandt dens åbenlyse fordele en bred vifte af applikationer, lav vedholdenhed, så sikkert samle en miljøvenlig afgrøde gennem den kortest tid efter behandling, såvel som lang sigt beskyttende virkning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.