Kunst og underholdningFilm

Serien "One Tree Hill": skuespillere og roller

Den verden kender en masse kult tv-serie. De er hele generationer vokse og blive helte deres idoler. Der var en undtagelse fra denne regel, og udgivet i september 2003, den amerikanske tv-serie "One Tree Hill". Skuespillere sin lyse spille sammen med forfattere og instruktører har gjort deres arbejde, og i ni sæsoner, mennesker over hele verden, med tilbageholdt åndedræt, følge livet af tegnene. serie Plottet fortæller historien om en lille amerikansk by. To fyre, Lucas og Nathan, er de samme højt i deres byens navn - Scott. Nathan bor sammen med deres fælles rigdom af far til Dan i en luksus hjem, og Lucas med sin mor forsøger at få enderne mødes, for at betale regningerne for vand og elektricitet. Forskellige skæbne skabt en enorm kløft mellem brødrene, indtil deres fælles kærlighed til basketball igen ikke kom dem i deres hjemby hedder One Tree Hill. Skuespilleren, der spillede rollen som betydningen fyldt kompleks, vellidt af seerne. Derfor er de og deres karakterer fortjener mere detaljerede overvejelser.

Lucas Scott

En af de vigtigste manderoller af skuespilleren Chad Maykl Myurrey spillede. Levetiden for sin helt, den unge Lucas skulle være den mest almindelige - de gennemsnitlige forældre, feste med venner på basketball holdet, ingen bekymringer. Men hans skæbne blev ændret allerede før hans fødsel, da hans gravide mor, knap eksamen fra high school, kastede en elsker. Det ser ud til, at historien ikke er så sjælden, hvis hans far ikke var blevet en af byens mest indflydelsesrige personer, og ikke hele tiden CORN kastet fyr øjne. Enkelt mor, problemer med økonomi og evig vrede mod sin far gjorde ham til en enspænder. I løbet af dagen, han kan lide at spille basketball på banen i parken, og om aftenen læse bøger.

Chad Maykl Myurrey selv havde oplevet på deres hud behov. Når hendes forældre skilt, blev 12-årig dreng sort arbejde, som han kunne: pedel, Paperboy. Så hvilken rolle det kan spille en meget realistisk eneste støtte for sin mor.

Nathan Scott

Dzheyms Lafferti spillet bror Lucas - Nathan. Den unge mand er vokset op i en velhavende familie, der blev trykt på hans karakter. Flyvsk fyr, narcissistisk, selvcentreret og altid bruges til at få, hvad han ønsker. Så hans far gjorde Dan Scott, forventer, at regelmæssig basketball sejre. I stedet for intime samtaler omkring lejrbålet og fiskeri med sin far Nathan modtaget fra Dan eneste konstant bebrejdelser og hørte de krav, der skulle matche. Udadtil ser det ud til, at kun den faderlige kærlighed snydt sin bror Lucas, men i virkeligheden aldrig havde modtaget begge fyre.

Dzheyms Lafferti selv før landede rollen som Nathan, for lang tid engageret i basketball. Han spillede i hold af University of California og blev endda tildelt den mest værdifulde spiller. For at deltage i skyderiet, han var nødt til at forlade skolen og flytte til Wilmington campus, hvor skyderiet fandt sted.

Haley Dzheyms Skott

En anden vinder af højttalertelefonen i Scott navn blev en beskeden pige Haley. Hun spillede sangeren Bethany Dzhoy Lenz. Haley - en sød pige fra en beskeden familie. Hendes forældre lever et velhavende liv, og selv så, aldrig tillade dig selv at være ked af det. Dette samme synspunkt deles af deres datter. Skæbnen dekreteret snarere ironisk, den bedste ven af Lucas endelig begyndte at bære hans navn ved at gifte sin bror.

Narcissistisk Nathan og Haley skole En studerende ved første øjekast synes en umage par. Men gang på gang at overvinde alle forhindringer på sin vej, de i sidste ende vise sig at enhver, at sand ægteskabelig lykke eksisterer selv i et sådant forhold er i første omgang dømt til at mislykkes. Det var deres fagforening var den mest stærk og afslørende hele billedet, "One Tree Hill". TV-serie viser seerne hvordan man kan bryde op par, men Nathan og Haley Scotts var sammen fra den første til den sidste sæson. Sig selv Bethany på tidspunktet for optagelserne af den tredje sæson var gift, men ægteskabet der mislykkedes. Så alt, hvad der forener hende og Haley, det er en passion for musik.

Peyton Sawyer

Gorgeous skuespillerinde Hilarie Burton fik rollen som elskede Lucas, men hun begyndte sin straks. Clever, lyse, smukke og lidt trist på samme tid ekstremt kreativ Payton oprindeligt mødtes med sin bror Lucas. At hun var den første, der så i det noget mere end blot stjernen i skolens basketballhold. Men i sidste ende skæbne vil bringe det med Lucas, den samme mand, der er bestemt til at gøre hende glad.

Som de fleste helte, Hilari Berton tæt på hendes karakter. Det meget tidligt blev selvstændigt, ligesom Payton, mistede sin mor og bor på egen hånd, mens hans far arbejdede i havet. Når skuespillerinden flyttede til New York, var hun i stand til at opnå sin drøm og vandt en eftertragtet plads som VJ på MTV. Det er bemærkelsesværdigt, at hendes karakter også arbejdet i musikindustrien.

Bruk Devis

Skuespillerinde Sofiya Bush i serien spilles ganske kontroversiel rolle. På den ene side er det en rig ung dame, mener ikke andres følelser, og har ret begrænsede interesser. På den anden side er det utroligt venlige og sympatiske pige med et rent hjerte og en intelligent dom. Måske er det derfor hun var i stand til at trække en mystisk Lucas.

Af den måde, livet af de kunstnere, der spillede to roller, dramatisk ændret tv-serien "One Tree Hill". Skuespillerne mødtes på settet, hurtigt forelskede og blev gift. Men desværre, de blev skilt i samme år, og gift. Ifølge rygter, årsagen til pausen var det utroskab Tchad.

Dan Scott

Den rolle, som den vigtigste skurk i serien gik til skuespilleren Paul Johansson. Dan plejede at være den bedste til alt: stjernen i skolens basketballhold, ægtemanden til en pige fra en velhavende familie, ejeren af et stort hus og en succesfuld forretning. Men for at få det hele, kastede han sin gravide kæreste og skole, plettet sit ry for evigt. I otte sæsoner, er helten afsløret med den dårligste hånd. Han er snyd, afpresning og endda dræber sin egen bror. Ødelægger liv alle hans slægtninge, han til sidst beslutter sig for at rette op og returnere placeringen af familien. Paulus, ligesom sin helt, voksede op i en familie af en atlet, og fra barndommen var glad for sport, herunder basketball. To år senere blev han selv spillede på landsholdet i Canada Basketball.

Karen Rowe

Karen, mor til Lucas, showet er et eksempel på en stærk og virkelig elsker sit barn kvinder. Skuespillerinden Moira Kelly var i stand til at formidle til publikum hele idéen, iboende i billedet af sin heltinde. Venstre med en baby og ingen uddannelse bag sig, får hun til hendes fødder, Lucas bringer en ærlig og anstændig mand. I livet, skuespillerinden var ens, da hun forlod filmindustrien til at give mere tid til undervisning af børn. Som et resultat, år senere vendte hun tilbage og fortsatte med at opbygge en karriere, hvis denne pause og var slet ikke. På samme måde var det med hendes heltinde.

Marvin "Mouth" McFadden

På baggrund af de klareste tegn i serien på en gang, og du vil ikke mærke, hvordan livet flyder drenge Marvin, af Lee Norris spiller. Trofast og loyal, han er altid et eller andet sted i skyggerne. Piger opfatter det kun som en ven, klassekammerater latterliggjort, selv hans bedste ven dør. Men disse forhold ikke forbitre Maut, og til sidst bliver det vigtigt for byen under navnet One Tree Hill. TV-serien viser, hvor vigtigt det er at have en drøm og gå efter det, det er gennem denne tilsyneladende nondescript helt. Mouth for sin evne til at vente til sidst fik stillingen som ledende nyheder og en smuk pige. Skuespilleren indrømmede, at i sin ungdom havde han virkelig havde problemer med piger, men i dag bor han med sin smukke kone og alle de sidste problemer tilbage i fortiden.

Millicent Haksteybl

Lisa Goldstein som assistent Bruk Devis optrådte kun i den femte sæson af kult-serien. Modest, hjemlig og lidt berygtet Millicent blomstrede gradvist foran seere under streng kontrol af Brooke. Pigen havde alt: intelligens, naturlige skønhed, en sans for humor. Kun manglede selvtillid, efter at have konstateret, at det fik endda elsket - Marvin McFadden, der i sin tid så godt, som hun led af det faktum, at alle omkring troede, han var en taber. Skuespillerinde, ligesom Sofiya Bush, var den, der gav familien formue telekartina "One Tree Hill". Skuespillerne mødtes på settet. Brendan Kirsch spillet et par bit dele, men de var nok til Lisa bemærket ham. På nuværende tidspunkt, de lever i et lykkeligt alliance og opfostre et barn.

Det er sådan et par år af sin eksistens, har ungdommen serie ændret folks liv. Skuespillerne forelskede, mødtes og blev gift, publikum lært af fejlene fra de tegn. Kulten serien vil længe forblive i hukommelsen af mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.