HobbyHåndarbejde

Strikkede handsker som tilbehør

Fordi hver person - ejeren strengt individuelle egenskaber af hver hånd, kan strikningen være et standardsæt af løkker, tilføje dem til et fast beløb, kan processen kun overholde strikning procedure.

Hvis du strikke handsker for første gang, enten strikke dem for dig selv, eller hvad, for hvem kan du komme med en fitting i hver fase af implementeringen. Hans første handske bedre start med modellen uden mønster (kompleks). Brug forskellige farver, men baseret på den generelle teknik.

Denne artikel vil blive diskuteret på, hvordan man skaber fingerløse handsker. Strik med frie fingre vil se ud på hånden som en mode tilbehør. Til deres strikning, skal du op til 130 gram af bomuldsgarn med en vægt på 50 g pr 125 m, nåle №3 sæt. Papiret vil blive anvendt følgende forkortelser :. N - loop s. - antal, cirkel. - cirkulære.

Strikkede handsker er altid udført i en cirkulær spiral med fem eger. Du bør starte fra håndleddet. De er som regel stram strikke mønstre, strømper strikning metode ved hjælp af de mønstre eller farvelinjer.

For at komme i gang, så prøv at binde sin venstre handske til størrelsen af en kvindes hånd. Men frem for alt, så glem ikke at tage dine mål:

  • børste cirkel vil være lig med omkring 19 cm.
  • Længden af den fremtidige produkt fra håndled til bunden af tommelfingeren - op til 6 cm.
  • Fra håndleddet til bunden af den lille finger omkring 9 cm.
  • Fra håndled til bunden af pegefingeren af størrelsesordenen 10 cm.

kvantitativ beregning

Anvendelse af fremgangsmåden ifølge eger №2 binde strømper strikning én prøve. På det vil du være i stand til at bestemme tætheden af hans stil af strikning, for eksempel tre og en halv løkke til en længde på en centimeter. Nu kan vi let beregne den samlede antal loops: .. 19 n 3.5 cm børster periferisk lig 66,5 n resultatet afrundes til hele tal, faldende til 66 loops. Hvis nummeret ikke er deleligt med 4 aritmetik, dvs. ikke er et multiplum af antallet af eger, reducere løkken til et multiplum af fire, at udføre handskerne ordentligt. Strikning er disse søde produkter på det rigtige beregning opnået ud af hænderne på den rigtige form.

Strik venstre handske

Manchetten vil blive adskilt fra handskerne. Den skal binde i en cirkel, klip og sy tråden. En håndled starte fra manchetten kant til femte afsnit. Fra begyndelsen af en cirkulær serie. Den første cirkulær række begynder med det første loop, derefter gentaget rapport af 8 loops to gange, og de resterende 25 sløjfer strik 1. række. Siden sidste 12 serier. Fra næste runde. s. hånd strik på den første 23 n. af personer. glat overflade (den indvendige side af håndfladen), og fortsætte på bagsiden 25 n. Strik Mere et lige antal.

Hullet til tommelfingeren

Start position kilen til 4. talte. Det bør starte efter tyggegummi. Den første tilføjelse af sager, der involverer løkken, behøver det seneste ikke røre. Så - fm, den sidste løkke strik foran, SC igen. Følgende fire cirkler - uden tilføjelser. Den anden tilsætning er uden sidste 3 m. Før og efter sløjfen kaste i et sc. Nu egeren tilsat 4 n Senere tilføjelser -. 3-4 interval, hver gang ikke dovyazyvaya ulige antal loops. Efter at have nået bunden af fingeren fra tilsætningen. Binde en løkke foran kilen sløjfer, de til gengæld trukket på to ben. Over dem, en luft løkke, som vil være dobbelt så mindre. Strik muligt at denne højde er tænkt strikkede handsker, og derefter klippe garnet og vedhæfte.

Hullet til lillefingeren

Hængsler adskilles på 2. og 3. eger. Tie n anden nåle til lillefingeren og perekin'te krav 8 til en pin, og den anden - .. 7 3rd eger. Endvidere impingement på 2. luft nålen 4 n., Strikke løkker on 3rd eger. Alle strikning koncentreret på 3 eger, 4th rester arbejder. Bind 3-4 rækkevidde og nåede bunden af pegefingeren.

Hullet til pegefingeren

Place 7 n. To nåle og arbejde på den del af håndfladen. Fastgør tråd. 7 strik ansigts sløjfer, tilføje en sløjfe, over 7 liter. Tilføj en løkke, smide i tredje nål 3 s. Af de sløjfer af den midterste finger. Fordel jævnt på løkken 3 eger. På sporet. cirkel. s. reducere antallet af sløjfer. Strik muligt på den ønskede højde, skæres derefter tråden og sy.

Hullet til den midterste finger

Den tre eger loop indsætte 8, 8 og 7. Fjern tråden sløjfer 9 på 1. nålen med den øverste halvdel af produktet, og 2. nåleglideren 7 s. Fra bunden. Dial 4 løkker af den nye bro og strik fire løkker af den øverste halvdel, strik fjerde eger resterende 4-th loop, tilføje til det 4 th luft. Følg fingeren samt indekset.

Åbning for ringfingeren

Afhænger de arbejdende tråd perebroste eger i et forhold på 7, 7 og 3, idet starten af den øvre halvdel. Eger med tre sløjfer type loops midterste finger webs. Derefter strikkes i en cirkel, ligesom de tidligere, før fingrene. Det endte dine første strikkede handsker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.