TravelingRetninger

Sydney. Attraktioner, erobrede millioner af turister

Sydney ... Attraktioner i denne by, som regel, at ens sjæl og forårsage glæde selv erfarne turister, hvoraf der er så mange, at måske ingen er overrasket over at høre på gaden fransk, spansk, portugisisk, eller, muligvis, det russiske sprog ! Slap af på de mange strande bliver interessant at dem, der er opsat på beachvolley, elsker surfing og svømning. Roligere rejsende glade for at gå til et besøg lokale monumenter eller færge tur. For er blevet skabt alt dette store betingelser her.

§ 1. Sydney. Attraktioner blomstrende metropol

Feedback fra turister, atmosfæren i denne by ganske venlige, stille og en lille smule afslappet, på trods af at denne by er en af verdens finansielle centre. Der er mange smukke parker, der skaber en vidunderlig atmosfære for lokalbefolkningen og for mange turister. Især stolte australiere er Royal Botanic Gardens, hvor du kan tilbringe en dejlig tid med venner og familie.

Monumenter her en lille smule, men du bør være opmærksom på de victorianske kvarterer og forlystelsessteder. Turister besøger faciliteter med interesse, der relaterer til det 19. århundrede: kirken St. James, mynte, kaserner, der ligger i Hyde Park. Uændrede populære Blue Mountains med en smuk eukalyptus luft - alt dette ... Sydney Seværdigheder, fotos af som helt sikkert vil blive en værdig pynten af en familie album, vil leve i din hukommelse i lang tid ...

Af den måde, denne by er et sandt paradis for fans af velsmagende måltid. Prøv traditionel australsk vin og ost kan være af Hunter Valley.

Men i Port Stephens, kan du få en masse indtryk, at se med deres egne øjne delfiner og hvaler.

Selvfølgelig, uanset hvor meget du tilfældigvis er i denne by, er det stadig ikke nok tid til at komme til at kende ham helt, og vil ønske at besøge den igen og igen. På hvad man skal være opmærksom på det første sted? Er der i Sydney noget virkelig usædvanligt? Absolut! På to af disse steder fortæller vi i dag.

§ 2. Sydney. Attraktioner: Akvarium

Sydney bør absolut besøge den berømte store akvarium, indgangen til som er åben for alle deltagere. Før øjnene af besøgende præsenterer en række australske flora og fauna.

Generelt blev åbningen af akvariet timet til 200-året for Australien. Og i dag er det en af de store attraktioner i Sydney.

Der lægges særlig vægt på de marine økosystemer. Ud over den store sal, der er åbne akvarier, hvor hajer lever op til 300 kg.

Det skal bemærkes, at respekt for den skrøbelige karakter af de forskellige vandmiljøer - det er på dette akvarium fokuserer besøgende.

§ 3. Sydney. Attraktioner: Observatory

For turister, der er interesseret i monumenter i videnskabens historie, en masse interesse er Sydney Harbour Bridge (bygget i 1858). Her kan du besøge de interessante foredrag, samt at observere himmellegemer, og ikke kun om natten, men i løbet af dagen.

Den virkelige historiske værdi i Sydney Observatory er en unik teleskop (lavet i 1874). 3D-teater giver dig mulighed for at lave en virtuel rejse ud i det ydre rum.

Solen kan ses i dag ved hjælp af den nyeste hydrogen-alpha teleskop. Observationer af stjernehimlen i planetariet, foredrag om astronomi, meteorologi, og historien om den videnskabelige forskning - er interesseret i astronomi kan lære en masse.

Butikken, der er beliggende på det område af observatoriet, kan du købe nogle souvenirs.

Så du har sørget for, at seværdighederne i Sydney (Australien) - dette er ikke blot en samling af bygninger, monumenter og parker. Det er noget mere. Hvad anses af mange rejsende vil tiltrække til sig selv, og for at tiltrække med hvert besøg mere og mere fascinerende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.