ForretningSpørg eksperten

Pas i Ukraine: betingelserne for at opnå, udstedelse procedure

Pas - er det vigtigste dokument i enhver borger i landet, som identificerer personlighed sin ejer, og medlemskab af et bestemt land. Den første officielle dokument, der bekræfter statsborgerskab blev udstedt så langt tilbage som det romerske imperium.

grundlæggende regler

Den nuværende lovgivning giver sådanne omstændigheder og begrundelsen for, det er nødvendigt at udstede et pas i Ukraine, nemlig:

  • Nå 16 år.
  • Indhentning ukrainsk statsborgerskab.
  • Retur til landet efter et langt ophold i udlandet.

Desuden giver loven om udstedelse af et nyt grundlæggende dokument på grund af tab, tyveri, ændring af efternavnet, navn og efternavn.

registreringsprocedure

Først få et pas foreskriver en sådan procedure:

  • Det er nødvendigt at forberede en pakke af alle nødvendige papirer.
  • Indsend dem i passet kontoret med det udfyldte ansøgningsskema.
  • Pick up på det aftalte tidspunkt klar pas i Ukraine.

Hvor kan jeg få?

For at få et pas af borger i Ukraine, skal etableres med henblik på at gælde for tættest på bopælen af migrationen tjeneste. Disse dokumenter indsendes, og dermed taget et ukrainsk pas.

I 90% af tilfældene, listen over krævede værdipapirer er som følger:

  • Erklæring.
  • 2 billeder.
  • Modtagelse af betaling af statslige gebyr.

Som en generel regel, at udstede det første dokument til at hjælpe børnenes forældre, der allerede er bekendt med proceduren. Andre ting, du har brug for at få ukrainsk pas? Dokumenter til yderligere identifikation: tilskrevet dokument, en kopi af den forælder pas, certifikater i konsulater (i tilfælde af en international familie).

reception timing

Ukrainsk pas udstedt i perioden nogenlunde omkring en måned fra datoen for indgivelse af komplet pakke af dokumenter til institutionen. Men nu er spørgsmålet er meget muligt at løse med hjælp fra advokatfirmaer, advokater, der tager på papirarbejde og hjælpe med at få udleveret dokumenter hurtigt og uden problemer. I dette tilfælde kan udtrykket være begrænset, og fem arbejdsdage.

Hvad pas i Ukraine er der?

Verden praksis binder fremkomsten af biometriske dokumenter med terrorangrebene i USA i 2001. Papir certifikater har overlevet sig selv, fordi de ikke giver absolut sikkerhed, fordi de er meget nemme at forfalske.

nye pas

Siden begyndelsen af 2016 borgerne i Ukraine, også er i stand til at opnå et biometrisk pas . Ukraine tiltrådte de europæiske lande, USA, og nu alle ukrainske kan udstede en universel id-kort i stedet for den gamle papir dokument. For at gøre dette, bare nødt til at kontakte den særlige tjenester, og til at udveksle det gamle pas til den nye - et biometrisk. Dette dokument er beskyttet mod alle former for forfalskninger og udelukke brugen af andre.

En interessant nyskabelse er, at den yngre generation vil være i stand til at modtage det i løbet af 14 år. Denne lov trådte i kraft den 1. januar 2016, men den første ID-kort vil blive udstedt gratis til unge.

Hvad er nyt pas i Ukraine? Fotopapir længe før det første nummer udkom i medierne, på tv. På dens overflade, visuelt vil det være muligt at se alle de personlige oplysninger om den person med det digitaliserede underskrift og foto af ejeren.

Biometrisk dokument indebærer implantation af chip med de data, der på papiret.

Et af de vigtigste elementer i den nye ukrainske dokument - den elektroniske signatur af ejeren. Dette vil gøre det muligt at udføre alle operationer med dokumentet, uden at forlade hjemmet.

Med en højde på ikke kun beskyttelse, men også design af passet. Dens elementer er brugt, alle symboler i landet - card, mikro-hymne i Ukraine, våbenskjold og flag af hologrammet.

Fremkomsten af et nyt dokument absolut ophæver ikke den gamle papir-version, og de har samme retskraft. Enhver borger i Ukraine har ret til at forbeholde valget at skifte til en ny biometrisk pas eller ophold med den gamle (papir).

Er organisationer, der arbejder med gadgets?

Teknisk set meget få organisationer har til deres rådighed særlige enheder til at læse data fra et sådant luftfartsselskab. På trods af, at omkostningerne ved en sådan anordning er relativt lille, kun et par banker og andre tjenester, de har til rådighed.

Ud over den materielle basis af disse nye dokumenter, ingen juridisk. Efter alt, blev denne plastfolie Ukraine formodes at være de sidste ændringer i systemet.

I fremtiden bør migration og skattemæssige tjenester samarbejde og gøre chippen en ny identifikation nummer af skatteyderne.

Moderne teknologi gør det muligt at skabe en chip med en digital signatur i den stat, der udsteder dokumentet.

Eller ikke at modtage

Indførelsen af denne type dokumenter - det er det vigtigste krav for Den Europæiske Union. Desuden er disse pas er meget let at bære, de er ikke bange for fugt og er meget svære at forfalske.

I henhold til den nye lov, vil med data om borgerne i det indre demografiske registreringsdatabasen i Ukraine blive indført med udstedelse af dokumentet. Imod dette system er forsvarerne af landet. Juridiske eksperter siger, at en sådan procedure direkte krænker den menneskelige ret til privatlivets fred og på mange måder modsiger den vigtigste lov i det land. I overensstemmelse hermed øger muligheden for at få sådanne databaser på det sorte marked, og dele dem.

At nægte sådant dokument kan være særligt opfordret til i den officielle kirke og andre religiøse organisationer. Af den måde, i århundreder man mente, at en person kun kan gives et navn. En nummereret det - det er revelries (på begreberne kirken).

Uanset hvad det var, men uden et pas i verden i dag ikke kan gøre. Enhver borger skal have et dokument, der vil hjælpe ham med at organisere livet i samfundet: skole, arbejde, fritid, behandling, og så videre. Og for at undgå tvivl om de biometriske pas, bør henvise til den praksis, andre lande, der har lang og ganske vellykket bruge dette system.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.