SundhedKvinders sundhed

Spiral "Mirena": en bedømmelse, at princippet om handling og effekt

Intrauterin enheder har fået fremtrædende plads i midten af sidste århundrede. De blev hurtigt populære blandt kvinder på grund af de kvaliteter af næsten 100% beskyttelse mod uønsket graviditet, brugervenlighed og fraværet af specifikke negative indvirkning på den kvindelige krop.

Den nye generation af intrauterin svangerskabsforebyggende - spiral "Mirena". Anmeldelse til dette medicinske udstyr, er det som et præventionsmiddel, meget positivt.

Hvad er en spiral "Mirena"?

Denne intrauterint system, den vigtigste forskel hvori det klassiske mål er tilstedeværelsen af helixer reservoir hormon. Han er mest præcist replikerer sammensætningen af den naturlige kvindelige hormon.

Effektiviteten af bedst kan sammenlignes med kobberholdige intrauterin svangerskabsforebyggende - dette er en anden fordel, der stiger til et højere niveau af spiralen "Mirena". tilbagekaldelse Kvinder, der allerede anvender dette produkt i den mest positive.

Det transporterende princip af spiralen "Mirena"

Virkningsmekanismen svarer til en spiral gormonosoderzhaschey klassiske orale svangerskabsforebyggende metoder. IUD "Mirena" aktiveres straks efter dens indføring i uterinkaviteten, frigiver hormonet levonorgestrel. Han helt blokerer processen med ægløsning, og tillader ikke at udvikle livmoderhulen slimhinde. Og det gør det næsten umuligt proces for implantation af ægget.

Effektiviteten af brugen af en spiral 'Mirena': anmeldelse eksperter

Pålidelige og yderst effektivt middel til beskyttelse mod uønsket graviditet - spiral "Mirena". Anmeldelse eksperter om anvendelsen af en tilstrækkelig utvetydig. "Mirena" - effektiv antikonception lægemiddel, som har et yderligere terapeutisk virkning. Men dets anvendelse er kun tilladt efter en grundig undersøgelse af kvinden.

Fertilitet (evne til at forestille sig) er genoprettet næsten umiddelbart efter fjernelse af produktet. Ekstremt sjælden graviditet forekommer inden for seks måneder efter annulleringen af midler. Det bør erindres, at "Mirena" er ikke en beskyttelse mod infektioner overføres under samleje.

"Mirena" - spiral, hvis værdi afhænger af producenten og varierer fra 8.700 til 13.000 rubler, kan det kun købes på et apotek på recept.

Yderligere effekt helix "Mirena"

Også glimrende virkning denne hormonalt svangerskabsforebyggende system har endvidere også en god terapeutisk effekt på den kvindelige krop.

Terapeutisk Spiral "Mirena" giver følgende terapeutisk virkninger:

- reducerer varigheden af menstruation betydeligt;

- takket være normaliseringen af jern metabolisme, øger niveauet af hæmoglobin;

- sikrer forebyggelse af endometriose og livmoderhalskræft fibroids og endometriecancer.

Ud over ovenstående "Mirena" spiral anvendes til at genoprette den naturlige tilstand af endometriet efter fjernelse af begge æggestokke, og ved svær overgangsalderen.

Spiral "Mirena": gennemgang

Kvinder i deres vurderinger af denne medicinske anordning delt i to lejre. Negativ feedback efter starten af dette medicinske produkt i de fleste af samme type: nedtrykthed, nedsat libido, samt forekomsten af smerter i maven.

Kvinder positive kommentarer er enige i, at betydeligt reduceret mængden af menstruation, helt væk iboende smerte. Signifikant øget det samlede niveau af hæmoglobin og i nærvær af sygdomme, såsom endometriose eller fibromer, viste signifikant forbedring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.