HobbyHåndarbejde

Sådan laver teknikken med quilling på hjerte? jobbeskrivelse

Quilling - bumagokrucheniya fantastiske kunst, tak, som der er en simpel transformation af materialet i de usædvanlige håndværk. Med sådan en smal folde strimler af farvet indviklede spiral kan få en række håndværk. Denne artikel giver en enkel og samtidig den oprindelige mester-klasse "quilling-hjerte." To alternativ udførelsesform for papirfremstilling værker er også vist på et givet emne.

Valgmuligheder håndværk "quilling-hjerte"

Artikler fremstillet af papir med en antydning af romantik kan skabes på flere måder:

- dannelse af produktet af det minimum størrelsen af de enkelte strimler;

- skabelse af artefakter ved at fylde de flade emner lille begrænset plads kontur;

- oprettelse af figurative tegning "hjertet" af forskellige slags strukturelle elementer ved at sætte nogle på en sti;

- dekoreret med små detaljer i quilling-volumen tematisk layout.

For alle disse produkter, som regel, valset papirstrimler limet til en basis. Oprettelsen og individuelle strukturer, hvor kun den tomme er forbundet med hinanden. Sædvanligvis fremstillet på denne måde, for eksempel forskellige centrale ringe og vedhæng.

Materialer til fremstilling af håndværk

Før du begynder processen med at skabe håndværk, bør være forberedt alle nødvendige for anvendelsen af quilling teknikker. Hjerte vil bestå af en ydre kontur begrænsende lange papirstrimler og en flerhed af små emner af forskellige foldede udformninger. Forbered følgende materialer for arbejdet:

- Særlig til quilling papir (du kan bruge en almindelig farve, malet på begge sider);

- hvid eller farvet base;

- for quilling værktøj (ganske velegnet tynd pind eller tandstikker);

- PVA lim;

- en saks;

- linje;

- simpel blyant.

Farve papir er det bedst at bruge en halvhårde. Og diversificeret ark langs hele strimmel bredde svarende til 0,7-1,2 cm, og derefter klippe dem.

Composing

For en bred vifte af emner kunsthåndværk kan bruges quilling. Heart - en af de mange interessante idéer. I dette eksempel kan masterclass nemt at oprette og andre bulk-applikationer fra papir til at danne en blomst, dyr, etc. Så begynder vi at arbejde:

1. Form et hjerte omrids. Til dette formål en lang strimmel (mindst 12 cm) fusionere ind i cirklen og fold i to steder for at skabe det ønskede billede.

2. Fra papir bånd twist spiral, stramt snoede dem på en tandstikker. Det er vigtigt nøje at holde bunden af strimlen ved begyndelsen af viklingen, og træk jævnt og danne en flad del. Fjern fra midten af pinden og en lille lade løs emnet, justering af tætheden.

3. Ved at bøje nogle steder er det muligt at opnå forskellige strukturer - både, kronblade, ovaler osv vride strimlerne kan udføres i en anden retning.

4. For at skabe quilling-farve kløft ved hjælp af en lineal strimmel i flere dele (for antallet af kronblade). Fold grænsen mellem dem. Derefter kan hver af de mindre stykker i en spiral roll til bule. I midten af blomsten sat stramt oprullet tom. Lim struktur.

5. Efter at have foretaget en masse forskellige elementer, de udfylde kredsløb monteret på et underlag. Vedhæft elementer til sidevæggen til basen og til hinanden.

Sådan laver hjertet af quilling som en enkelt del?

Bortset fra de store kompositioner af fyldte snoede emner, kan du lave små håndværk. For at gøre dette, en papirstrimmel straks danne det ønskede mønster. Bånd farve ønskede fold i halve. Derefter kan hver af enderne af fletning ind i en stram cirkel i modsatte retninger. Af de filer, der modtages lille hjerte form, anbringelse akut Seredinny ende ned lidt klemme den for klarhed. To spiral sende op, hvilket bringer dem sammen. Sådan en lille quilling-hjerte kan med held dekorere, såsom gave-tema postkort. Lav et par kopier af dem og skabe en interessant sammensætning.

Beskrivelse af fremstillingen bulk-souvenir

Hjerte Kvilling i teknikken kan udføres ikke blot i form af en flad håndværk. Overvej en af mulighederne for at bruge små papir emner til dekorationer omgiver layout. Dette vil kræve et let skum i form af et hjerte. Fastgør først den øverste reb til ophæng. Så papir fabrikere mange forskellige konfigurationer af dele og læg dem oven på layoutet. Tilladt flerstrenget mangefarvet indpakning på alle sider. Meget oprindelige udseende usædvanligt som souvenirs origami foldede hjerter delvist coatet dele af snoede strenge. Vær kreativ og forsøge at anvende nye teknikker til at arbejde med ukendte papir.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.