Hjem og familieTilbehør

Poplin - hvilken slags stof?

Navnene på nogle væv, ser det ud, og konstant på læberne, men deres sammensætning, funktion af mange næsten ikke ved noget. For eksempel Poplin - hvilken slags materiale og i hvilke tilfælde er det bedst at bruge? Overvej dette spørgsmål nærmere. Denne europæiske stof kan kaldes en af de sorter af almindelig Calico. I nogle af sin ydeevne og udseendet af de to typer af materiale er helt ens.

Poplin, hvis sammensætning kan være meget forskellig (til brug fremstilling bomuld, silke, uld eller syntetisk), forskellig fra andre stoftyper kun vævning metode. Det blev opfundet i middelalderen, ifølge legenden, i Avilone - residens for paven. Derfor, i virkeligheden, dens navn. Fransk Papalino betyder "pavelig stof." På fremstilling tynd kædetråde sammenvævet med tykkere islæt. Resultatet er typisk for denne arvæv.

Så Poplin - hvad er det her? Først og fremmest er det værd at bemærke sine høje æstetiske egenskaber. Stoffet er glat, silkeagtig, tynd, men tæt og yderst holdbart. Når maleriet moderne poplin da den indenlandske produktion, og import, anvendes primært reaktive farvestoffer. Bortset fra det faktum, at de gør det muligt at producere meget smukke stof, disse midler er også helt miljøvenlige. Desuden er de også ekstremt modstandsdygtige, eftersom det farvende farvestof er ikke bare dækker overfladen og trænger ind i fibrene.

Meget ofte anvendes denne vidunderlige tekstiler, for eksempel, sy zanovesok. Hvis du er interesseret i poplin - hvad det er, bare se på køkken gardiner af nogle af hans venner. Dette materiale er karakteriseret ved exceptionel slidstyrke. Til køkken gardiner, som ofte er udsat for vask, kan dette tal være vigtigt. En god måde at anvende poplin - skræddersyning af det gardiner til børneværelset. For det første, det er smukt, holdbart og for det andet, og for det tredje, god luft permeabilitet.

En anden anvendelse af dette stof - produktionsmaskiner sengelinned. I dette tilfælde er den mest almindeligt anvendte bomuldspoplin. Stof designet til sengen, selvfølgelig, meget vigtigt. Efter alt, skal det nødvendigvis være absorberende og åndbar. Besiddelse disse kvaliteter fra poplin bomuld 100%, i modsætning til den samme folie, og alligevel overordentlig blød og behagelig at røre ved. Desuden er denne slags stof samt bærer et stort antal vaske (dog ringere i denne satin), uden at miste form og farve. Men eksperterne ikke anbefale brugen af vandet er 30 grader Celsius.

Poplin er perfekt til at skræddersy. Det er meget ofte lavet af, for eksempel, pyjamas. Også fordi dette væv sy smukke kvinders kjoler og skjorter til mænd. På grund af styrken af poplin, kan tingene lavet af det vare meget lang tid.

Så Poplin - hvad er det? Vi håber, at vi har besvaret spørgsmålet af vores læsere. Pavelige stof er bare perfekt til syning af tøj og beklædning samt gardiner. Det udmærker sig ved fremragende præstation, miljøvenlighed og skønhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.