TravelingRejsetips

Sanatorium "Borovoye" i Hviderusland: fotos og anmeldelser

Navnet "Borovoe" er afledt af ordet "skov", hvilket betyder, fyrreskov. Da disse naturområder en stor Skare, og de genstande af "Borovoye" på et kort over den østlige halvkugle bugne. I Rusland alene, deres 25 stykker. Derudover er der i Ukraine, Hviderusland og Kasakhstan. Her også folk forvirret hvad Borovoye han har brug for at gå der for at slappe af, fordi de ikke findes overalt og resorts. Det tilføjer til den forvirring og det faktum, at der ud til bygderne, der er omkring to dusin søer med samme navn. Hertil kommer, at i Hviderusland er der et sanatorium "Borovoe" (Vitebsk-regionen), som ikke har noget at gøre med det samme navn forlig, hverken med vand funktioner. Blot det er placeret i en granskov, det er godt navngivet. En lang tid er blevet "Borovoe" resort populær i Kasakhstan. Sanatorium, der ligger der, er berømte langt ud over landet. Kasakhisk version af navnet på den udvej er let forklares ved, at det er placeret i et område med unikke søer, der er kendt som en gris. Men første ting først. Første kig på den belarussiske sanatorium, så se på, hvordan det er behandlet og i Kasakhstan.

Beliggenhed

Sanatorium "Borovoe" (Hviderusland) ligger i Vitebsk region, 30 km fra den lille by Dokshitsy, på bredden af floden Studonka, meget tæt på den berømte ekozapovednika Berezinskij. For at undgå forvirring, vi forklare, at i Vitebsk-regionen, der er tre bosættelser kaldet Borovoye og to små søer af samme navn, en på floden Galbitsa, den anden på floden Lositsa. Medicinske og sundhedsinstitutioner ikke er der, og "Borovoe" sanatorium er ikke forbundet med nogen af disse objekter. Der er dens meget maleriske sø, selvom det ikke er naturligt, men menneskeskabte. Fra Minsk er en rekreativ etablissement ligger 95 km fra Vitebsk - 165 km, fra Polotsk - omkring 130 km, og fra Borisov - 70 km.

For at komme til sanatoriet "Borovoe" (Vitebsk-regionen) i bil fra Minsk på motorvejen i Vitebsk (M3). Du er nødt til at gå til landsbyen Zamostochie og 5 km efter landsbyen drej til højre. Der er skiltet. Ved at dreje til destinationen stadig at overvinde ca 5 km.

Fra Polotsk nødt til at gå til byen Lepel (P46 spor), og derefter rejse til M3 motorvejen og flytte det til landsbyen Begoml. Derfra køre til den udvej er omkring 5 km.

Offentlig transport vil tage turister til Begoml landsby. Der på busstationen rejsende mødes altid sanatoriet overførsel (efter forudgående aftale). Kør fra Minsk til Begoml muligt med bus, efter hver time fra Central- og Østeuropa busstationer. Fra Vitebsk at gå Begoml taxaer og busser. Retning - Minsk.

infrastruktur

sanatorium "Borovoe" er beliggende i en usædvanlig smukt sted. Foto viser en af dens hjørner. Omfanget af det område (83 hektar) er imponerende. Boliger og alle de infrastrukturanlæg er placeret i en granskov, fyldte luften med healing flygtige produktion i vinter og sommer. Blandt træerne er lagt praktiske gangbroer og wellness terrenkury, installerede bænke, pavilloner, hvor du altid kan hvile. Der er også udstyret med en platform for fans af grille. På omkring 150 meter fra tarme sprøjt kunstig sø, hvor der er en båd station. Der på søen og en lille strand, men for de lystfiskere - en bekvem mole. For dem, der er vant til en aktiv livsstil, er det område, udstyret med flere boldbaner (volleyball, fodbold, tennis), og i de tilfælde, der er et motionscenter med fitness-udstyr, billard, bordtennis.

Hviderussisk sanatorium "Borovoe" herunder velkomne gæster fra hele. For deres skyld er der en pengeautomat og international telefon. På stedet er flere butikker - mad og tøj.

Men vigtigst af alt, end det berømte kursted "Borovoe" er godt værelse med mineralvand. For at gå videre ikke har brug for en genstand placeret inden for institutionen. Mineralisering - op til 15,2 g / l. Drikkevand er tilladt i ubegrænsede mængder. Du kan ringe til det og gå hjem. Baseret på kilden "Hog" bygget balneologic facilitet. Området er indhegnet og bevogtet døgnet rundt.

Medicinsk profil

Mange lidelser hjælpe slippe belarussiske kursteder. "Borovoe", for eksempel, har specialiseret sig i behandling af sygdomme i åndedrætsorganerne, øvre luftveje, mave, tarme, knogler, muskler og led, nyrer, hjerte, blodkar, nervøse og endokrine systemer, gynækologi. Procedurer gennemføres i voksne og børn i alderen fra fem. Det er officielt. Faktisk yngre patienter og yde bistand: praksis indånding, fytoterapi, bade, mudderbade, motion og visse typer af elektroforese. Behandling af børn og forebyggelse af sygdomme har også udført med hjælp af mineralvand og vand behandling i poolen. Diagnostisk base af sanatorium omfatter passagen af medicinske subspecialties, ultralyd, endoskopi, kolposkopi, EKG, laboratorietest af blod og urin.

"Borovoe" - sundhed (Hviderusland), hvor der er en moderne medicinske faciliteter. Mange af de procedurer, er inkluderet i prisen på tilladelser (baseret på 12 dages ophold). På et tidsrum på et sanatorium til behandling af procedurerne skal betale ekstra. For gratis er:

- inhalation af et hvilket som helst middel;

- fysisk terapi;

- undersøges af en læge;

- swimmingpool (det er dækket, der er tilgængelig året rundt, det mineralvand);

- massage (kun én zone er gratis);

- 1-typen vand behandlinger (bad eller douche);

- psykoterapi;

- 1 fytoterapi visning;

- behandling af slam (1 art procedurer);

- gynækologisk kunstvanding;

- elektroterapi.

Umådeligt stort udvalg af gebyr-baserede procedurer, der tilbyder resort "Borovoe" (Hviderusland). Anmeldelser af turister rapporterede, at medicinske personale er yderst opmærksomme på alle kunder, uanset nationalitet, statsborgerskab og sprog, som folk taler. Kontoret er altid rent og ryddeligt. Procedurer gennemføres til tiden og uden crush. For et ekstra gebyr kan du tage kurser i aromaterapi og halotherapy og magneto, lys, kryogene, elektriske, hydroterapi behandlinger i en salt grotte, infrarød sauna, for at undergå behandling i SPA kapsel, tilmelde dig et udvalg af massager og terapeutiske bade (honning-mælk, hvirvel, perle, mineralske).

Indretning og mad

Dens kapacitet kan være stolte af sanatorium "Borovoe". Anmeldelser af turister sige, at værelserne er holdes rene og ryddelige. Udstyr af værelserne har komfortable møbler, tv, elkedel med te sæt, køleskab, strygejern, hårtørrer, telefon. Der er plads hygiejne med håndvask, toilet og bruser. For indkvartering tilbyder tre bygninger. Alle behandlinger foregår i hovedsagen, så det er der for det meste vacationers forsøger at få et værelse, da varmen overføres til et sanatorium der. Kategorier følgende numre:

1. "Standard" (enkelt, dobbelt). Blandt de dobbelte har et og to soveværelser.

2. "Lux". Disse værelser er to-værelse (stue med bløde møbler), tre-værelses (to soveværelser, stue med tekøkken, der har en elektrisk og et sæt af køkkenredskaber) og fire (to soveværelser, stue, spisestue, i hygiejne rum toilet, håndvask, bidet og bad).

Som en del af maden er et af de første steder i listen over landets rekreative faciliteter sanatorium "Borovoe". Anmeldelser af folk siger, at spisestuen tilbyder et udvalg af en masse af retter, både på den første og den anden og den tredje. Maden er altid velsmagende og rigelige. Pass måltider i spisestuen, som har 2 værelser. En lidt mindre (80 personer), den anden - mere (140 personer). Kosten tabeller №№ 9, 15, 5 og 10. Interesserede kan (for et mindre gebyr) at erhverve den type mad "buffet". princippet om "tilpasset menuen" er gyldig i andre tilfælde. Der er resorts og en VIP-hal til måltider. Det er designet til 8 personer.

yderligere oplysninger

Som anmeldelser, ophold i sanatorium "Borovoe" (Vitebsk-regionen) var vært for interessant og rig. Her vil alle finde noget for enhver smag. I sommeren er dette absolut en tur i skovene, svømning i søen, fiskeri, sejlads. Du kan spille fodbold, volleyball, tennis (sportsudstyr, herunder cykler, der er udstedt). For børn i det område af en legeplads med gynger og rutsjebane. Vinter og hele året rundt besøgende kan nyde den indendørs swimmingpool, sauna, biograf, fitnesscenter med moderne fitness-udstyr, en tur på de fascinerende ture, deltage i konkurrencer og temaaftener.

For at nå frem "Borovoye" til behandling er nødvendigt at have med sig selv et sanatorium kort. I hendes fravær er hun lavet på stedet (mod betaling). Børn bør forældre indsende et bevis for epidokruzhenii og Vaccination. Russiske børn fra 14 år skal have et pas, og resten - en fødselsattest.

Med dyrene i den udvej vacationers ikke acceptere.

Pris kupon afhænger måned i året, der er planlagt til at hvile på det antal, type af kost og behandling kategorier.

anmeldelser

"Borovoe" - sundhed (Hviderusland), som fortjener den højeste rating. Fejret plusser:

- et fantastisk område, fantastisk beliggenhed;

- følsom, lydhør og professionelt personale;

- fremragende mad (ingen gider at spise så meget som du ønsker, store portioner, alle meget velsmagende);

- nice værelser, rene, komfortable, har alt hvad du behøver;

- smukke interiør sanatorium (som i Zoologisk Museum);

- der er et apotek med et bredt udvalg af lægemidler;

- evne til at tage mineralvand fra kilden i enhver mængde;

- god underholdningsprogrammer, dvs. keder i udvej ikke give.

Nogle ulemper:

- ingen varme overføres mellem bygningerne;

- Gratis massage for kun 1 område (fx på den ene side), og for det andet tillæg;

- om vinteren vandet i den indendørs pool er varm nok.

udvej Borovoe

Denne vidunderlige feriested ligger i Kasakhstan, i det område af hele gruppen af søer. Blandt dem Borovoye (den største), Gedde, Store og Lille Chebache, mange små, som kun kender navnene på den lokale befolkning. Alle søerne er storslået og majestætisk. De ligger omgivet af pinjeskove og bjerge. Deres banker er møblerede og vilde strande, båd stationer, turist baser, feriesteder, moderne hoteller. Shchuchye Sø ved byen gedde. Så er der w / d station "resort Borovoe", hvilket er meget bekvemt for gæster, der rejser her med offentlig transport. På bredden af søen er den største landsby Burabay, som mange husker som en gris. De omdøbte det i 2003 alene. I landsbyen kan du leje billige boliger for enhver smag. Dette kan være en to eller tre værelses lejlighed eller et værelse i et privat hjem (som så vil sætte bilen om aftenen og slappe af på gaden gratis). Priserne er ganske fornuftig. Også Burabai kan bo i komfortable hoteller eller afgå et hus. Den udvej kendt for sin bemærkelsesværdige helbredende virkning alle resorts beliggende her. Borovoye i Kasakhstan - en unik naturområde. Intet under, at landet kaldes perle af egoet. Året rundt ren bjergluft, herunder en duft og nåleskove, der er til gavn for en forbedring af kroppen, især i tilfælde af problemer med luftvejene og nervesystemet. Feriegæster på denne udvej byder på spændende ture, vandreture, forskellige former for vandsport, fiskeri i sommer og vinter, i den varme årstid badeferie og meget mere. En masse positive følelser og uforglemmelige indtryk efterlader den smukkeste sø Borovoe. Sanatorium Uanset om du vælger at slappe af, turist base eller hotel, i hvert fald, vil en unik blanding af den lokale luft, helbredende mudder og mineralske kilder har en betydelig terapeutisk effekt. En masse resorts og fritidshjem er også tilgængelige på søen Shchuchye. Det er lidt mindre Borovoy, men ikke mindre malerisk. Her er sanatoriet "Lakeside", "Shchuchin", "Eg Zhetpes", "lyse", "Forest Eventyr", "Bura", "Diamond", "Green Forest", "Kokshetau" (en af de bedste). Fritidshjem i Borovoye præsenterede institutioner "Gloria", "Arasan", "Archidom", "Zhumbaktas", "Hummingbird", og andre. Der er også mange moderne og overkommelige hoteller. Uanset hvilken løsning du vælger, vil du have en uforglemmelig og behagelig i alle henseender ferie.

Sanatorium "Lakeside" (Kasakhstan)

"Lakeside" sanatorium (Borovoe) ligger 12 km fra byen Schuchinsk, på Lake Katarkol. Her behandle sygdomme hjerte og kredsløb, hud, mave, neurologiske, gynækologiske, ENT organer, urinvejene, bevægeapparatet. Diagnostiske og medicinsk base af sanatorium er udstyret med moderne instrumenter og medicinsk udstyr. Hvor du kan underkastes følgende procedurer:

- balneoterapi (bade med mudder og mineral vandbade, inhalation, kunstvanding);

- laser og ultralyd terapi;

- akupunktur;

- fytoterapi

- massage;

- intramuskulær injektion;

- vægt korrektion rate;

- et forløb med fuldstændig rensning af kroppen;

- Quantum terapi;

- hydrocolonotherapy.

Overnatning: Room "standard" med faciliteter på gulvet, "deluxe" og "luksus" med alle bekvemmeligheder og hytter VIP kategori. Værelser "standard" er beregnet for 1, 2, 3, og 4 personer. Udstyr: sæt af møbler, tv, køleskab (ikke overalt). "Junior" på et sanatorium soveværelse. De har et soveværelse suite, polstrede møbler, tv, køleskab, alle bekvemmeligheder. "Lux" fordobler også. De er udstyret med en blød og soveværelse møbler, tv, køleskab, mikroovn, telefon, elkedel, køkken møbler, faciliteter. VIP-Huset rummer 6 personer (mindre som muligt). I det, foruden de ovennævnte faciliteter, der er en pejs med pejs, der findes ikke i alle sanatorium i Borovoye. Anmeldelser af turister i "Lakeside" vidner om den fremragende mad er altid lækre (ligesom hjemme) retter, fremragende kager, nice venlige personale i spisestuen. Hvile i "Lakeside" (Kasakhstan), kan du bruge din fritid på søen, på en rundtur i den udvej attraktioner, og inden for murene af den udvej - i gymnastiksalen, i en vidunderlig stor swimmingpool, en sauna, et diskotek eller i biografen. Du kan spille billard eller tennis, besøge massageklinik, at tilbringe tid i en hyggelig cafe eller restaurant (karaoke). Åbnede i sommer og vinter udvej.

Sanatorium "Lakeside" (Hviderusland)

Jeg må sige, at udvej med samme navn findes i Hviderusland. Det er placeret på søen Naroch, berømt for sin spektakulære natur, en overflod af fisk og vandfugle. Swans hånd her, tage maden højre ud af hånden. "Lakeside" (Hviderusland) ligger 150 km fra Minsk, 17 km fra byens Myadel og omkring 10 minutters gang fra landsbyen Naroch. De sanatorium behandling af sygdomme i hjerte og blodkar, mavetarmkanal, urogenitale system, bevægeapparatet, nervøse og endokrine systemer. Indkvartering er fastsat på et højt niveau, alle værelser med private faciliteter. Kategorier - fra enkelte "standarder" til Den dobbelte soveværelse "pakker". Måltider er meget velsmagende og rigelige, som fejres af alle, der hvilede i "Lakeside" (Hviderusland). Medicinsk base er moderne og nye, udstyret med det udstyr af indenlandske og udenlandske producenter. Det tilbyder gæsterne en indendørs og udendørs swimmingpools, sauna, spa-salon, solarium, biograf, flere legepladser, fitness center, diskotek, butikker og en udflugtsskranke. Anmeldelser om denne udvej har en entusiastisk og ikke så, afhængigt af hvad hver camper forvente fra en ferie.

fordele:

- smukke omgivelser;

- værelser med varme;

- vidunderlige spa-behandlinger;

- fremragende mad;

- faglige, hårdtarbejdende personale;

- god biograf med de nyeste film.

ulemper:

- manglende evne til at svømme i søen Naroch på grund af tilstedeværelse der tsirkariev;

- dårlig vand i moteller (nogle allergiske over for det);

- dyre behandlinger;

- få procedurer, der er inkluderet i prisen;

- ikke alle værelser blev repareret i mange gamle møbler og badeværelse.

Sanatorium "Shchuchin"

På bredden af Borovykh søer i Kasakhstan er der forskellige klassetrin for service og moteller. Borovoye systematisk opbygget og udviklet hvert år. nye, moderne spa-faciliteter synes derfor her, der svarer til den højeste kategori. En af dem - "Oak Zhetpes", som ligger på en lille, men fantastisk smukke sø Auliekol. Priserne er høje (fra 8600 RUR / dag per person ...), Men tjenesten, behandlingen, alle de tjenester, indkvartering, mad - alt på niveau med 5 stjerner. Der er i regionen destinationer billigere og lettere, for eksempel "Shchuchin" sanatorium (Borovoe). Det er placeret på den samme sø, kun 9 km fra byen Shchuchinsk. Den udvej behandler åndedrætsorganerne, kredsløbssygdomme, hjerte, blodkar, knogler, led, nervesystem og gynækologiske sygdomme. Værelse kategorierne "standard" til rådighed kommet for at blive, "junior suite", "pakke". De er alle udstyret med et tv, køleskab, badeværelse med vask, toilet og bruser. Ikke arrangeret i tre blokke №№ 1, 2 (duplex) og № 3 (seks-etagers). I en institution alle værelser med balkon. Strøm leveres til spisestuen. For fritidsaktiviteter i "Shchuchyn" har et fitnesscenter, sauna, SPA-salon, swimmingpool, bar, udlejning af sportsudstyr og beholdning. Kommentarer til denne institution selvmodsigende. Nogen her som det, andre gør ikke. Markerede fordele:

- smukke omgivelser;

- bekvemme beliggenhed;

- relativt lave priser;

- medicinsk personale behagelig (selvom ikke alle medarbejdere).

Markerede ulemper:

- mange værelser uden reparation;

- små portioner i spisestuen;

- sygeplejersker i mange behandlingsrum er uvenlig, fungerer, som om at gøre en tjeneste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.