HjemlighedReparationer

Self justeringsåbninger

Justering af PVC vinduer - en integreret del af deres drift. Til disse formål, ofte kaldet fagfolk, men mange problemer kan løses ved dig selv og hurtigt. Justering af plast vinduer og døre, og deres niveau af tæthed, med en særlig nøgle (Allen, normalt markeret №4). Denne nøgle kan findes blandt de multi-funktionelle skruetrækkere dyser. Yderligere, hvis du nødt til at justere vinduerne, skal du finde ud af, hvad der præcist er målet foran dig.

Hvis du har brug for at justere vinduet vandret, du skal nå, ikke kun øverste, men også til det nederste hængsel. Til dette formål bør der åbnede vinduet. Vi er på udkig efter egnede åbninger til unbrakonøgle, indsætte det og begynder at rotere med uret. Dette vil føre til, at den modsatte hængsel bunden vippes op vindue. Hvis du har brug for at hæve det, bare dreje nøglen med uret. Den nederste sløjfe er til rådighed, og når vinduet er lukket. Funktionsprincippet er den samme som fra toppen. Denne justering er nødvendig i tilfælde af vinduerne i smig. Fix vindue kan ikke være mere end 2 mm. Til lodret justering er nødvendig for at fjerne den beskyttende hætte fra bunden af løkken, sæt nøglen ind i hullet og drej den med uret for at hæve ruden, imod - til sænkning. I dette tilfælde sker for justering inden for 2 mm. Hvis du har brug for at ændre klemme blad, er det nødvendigt at dreje knasterne placeret på kanten af rammen. Til vinduet blev trykket strammere, du skal udføre rotation i ikke-reduceret med uret for at løsne klemmen - imod sin bevægelse.

Hvis man ser på klovnen, vil du se de risici - jo længere og kortere. Hvis et langt kig på gaden, er vinduet indstillet til en svag klemme. Hvis huset - tværtimod. Måske dine vinduer stormbardun clamp plader udføres. Men også kan justeres ved at dreje i hullet sekskantnøgle. Hvis du trykker på fanen fastgjort til bladet, stærkere, vil blive presset af vinduet mod rammen stærkere. Juster vinduer selv betyder, at du kan justere klemme sløjfer ligesom både, samt hver for sig.

For at gøre dette, fjerne beskyttelseshætten fra det nedre hængsel bolt og starte rotationen, som er monteret vinkelret på vingen. På flapperne kan justeres separat det øverste hængsel. Åbne vinduet, dreje knappen til positionen i denne tilstand, det indtager under opvikling. Find Hex. At det regulerer trykket.

Hvis der er en lås (arm eller klip), derefter vippe vindue i åben stilling vil det være nødvendigt ikke bare at dreje knappen, men låsen, og klik på den for at ophøre med at blokere klap.

Juster vinduer har brug for i tilfælde af, at du opdager deres flænge, der er i bunden af rammen rammen begyndte at gøre ondt, hvis de "flyttede ud", og såre rammen side, hvis du føler, at de mangler luften og dannede udkast. Du kan også trække op i håndtaget er løst. Således du se, at justeringen af vinduerne ikke kræver nogen særlige kompetencer, således at der i mange tilfælde, enkelt og hurtigt, du kan gøre alting selv og ikke bruge penge på professionel service.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.