ModeSmykker

Dansk Pandora: dekorationer i stil med den æra

Historien om PANDORA brandet begyndte med stiftende ægtefæller Enevoldsen lille smykke butik i et beskedent i København. Så, i 1982, Per og Winnie drømte, at butikker, der sælger smykker Pandora, vil blive vist på de travleste gader i større byer i verden. Lidt senere, har den foretagsomme par etablerede produktion i Thailand og i årtusindeskiftet har fremlagt sin egen koncept Pandora Style. Efter en forholdsvis kort periode de forretninger, realisere produkter Pandora (smykker), dukkede op i USA (2003), Australien og Tyskland (2004), Storbritannien (2006). I dag kan de populære modulære armbånd og andre smykker mærke købes i mere end 10 tusind. Detailhandel snesevis af lande.

Brand, som smykker er af fremragende kvalitet, baserer sine aktiviteter på omhyggelig undersøgelse af højt kvalificerede håndværkere alle ansigter, og de mindste detaljer for hvert produkt. Designere entusiaster, der udgør en fuldtidsansat team af virksomheden, for at skabe en klassisk elegant smykker tendens til at en kombination af smykker af gamle traditioner og moderne begreber. Det er sådan, de første skitser er omdannet til, hvad der er i dag i hovederne på kvinder over hele verden forbinder med ordet "Pandora" - smykker, gør dem i stand til at udtrykke individualitet, klassisk elegant og samtidig moderne.

Armbånd - kortet mærke Pandora

Pynt i form af armbånd i Danmark gik på salg i 2000 og solgt i to måneder. Så butikkerne gjort gentagne ordrer af fashionable tilbehør - modulopbygget armbånd charme, design koncept, som er udviklet i PANDORA. Armbånd, der giver mulighed for at legemliggøre personlig stil hurtigt vundet hjerter af fans af relativt billige smykker. Virksomheden fortsatte med at udvide sit sortiment, hvilket skaber nye modeller af høj kvalitet stilfulde smykker: ringe, halskæder, vedhæng. Takket være den unikke koncept af mærket Pandora smykker skabt af selskabet, der giver hver shopper en mulighed for at afhente en unik, perfekt skræddersyet til præferencer, humør og smag ting. For at gøre dette, du behøver kun at købe et armbånd lavet af guld, sølv eller huden, og derefter finde en erstatning for ham vedhæng charme, hvoraf der er mange. Og en række perler, charms, lavet af ædle metaller, ædelstene og ædelsten, bliver det mere og mere. Gennemtænkte, langsomt, i en behagelig atmosfære kombinerer, at vælge et supplement til basen konstruktør armbånd, kvinder kunderne selv bliver designere, medskabere af unikke smykker. Stilfuld Pandora Jewelry alsidig og perfekt supplement og opdatere både aften og dagtimerne billeder. Desuden er den unikke historie skabt ud af perler, charms, er i stand til at give sin charmerende besidderen i en særlig attraktiv måde, vælge den fra vennekreds.

I dag er drømmen om et ægtepar Enevoldsen, grundlæggerne af mærket, kan anses for at udføre, da den kvindelige halvdel af menneskeheden har mulighed for at bære de autentiske skatte fra Pandora - dekorationer, og afslørende historie om en ung pige eller dame, og den sofistikerede sin unikke stil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.