Sport og FitnessUdstyr

Nordway cykel - indbegrebet af enestående kvalitet og utrolig pålidelighed

I dag, tohjulede køretøjer er en integreret del af en aktiv ferie. En af lederne af det indenlandske marked står Nordway cykel, som kombinerer teknisk innovation, klassisk design og demokratisk pris. Når du prøver selskabets produkter, er det muligt at forblive en fan for livet.

Kort information om mærket og dets slogan

Firma Nordway opnået enorm popularitet både i Rusland og i udlandet. Succes blandt kunderne, fik hun takket være den høje kvalitet og utrolig pålidelighed.

Den røde tråd i aktiviteterne i brand er at opnå maksimal nydelse fra dit ophold i naturen og kommunikerer med sidstnævnte ved hjælp uovertruffen tøj, meget pålidelig udstyr og køretøjer.

Virksomheden har specialiseret sig i produktion af varer for rekreation og turisme til både vintersport og til sommer.

Cykel produkter etiket

  • Aktiv sortiment omfatter køretøjer af fremragende kvalitet, som er designet til at køre på bjergrigt og stenet terræn. Sådan cykelstellet fremstillet af en aluminiumslegering. Proppen har en fjeder-elastomer fortolkning. Hjulfælgen er forstærkede struktur. Størrelsen af hjulene af disse modeller - 26 inches. Nordway cykel denne kategori er præsenteret i high-speed-tilstand, hvis størrelse er 21 og 24. Nogle modeller i denne serie er udstyret med praktisk on-board computer.
  • Avenue. Køretøjer af denne ændring er repræsentanter for mountainbikes til MTB. Disse køretøjer er forskellige fra andre modeller af stålrammen og en fjeder suspension gaffel. Hjulene på denne cykel er en klassisk model for tilsvarende størrelse - 26 inches. Yderligere bekvemmelighed og komfort for brugeren giver en fjederbelastet sæde design og amortisering i stiften området.
  • Cascade - en form for minedrift køretøjer beregnet for voksne. Rammen af to-hjulede er lavet af rustfrit stål legering af 16, 18 og 20 inches. Afskrivning cykel viser fjeder-elastomer prop. Fælge køretøjer fremstillet af en aluminiumslegering, som giver styrke. Antal hastigheder - Nordway 18. Cykel skiftere af denne linje er udstyret med en roterende håndtag.
  • Bonnie - børnecykel kategori, som udelukkende fokuserer på piger. Dens ramme er fremstillet af rustfrit stål og har en ikke-integreret ratstamme struktur. Standarden pakke indeholder yderligere køretøj hjul til at træne begyndere rider. Hjul cykel nemt justeres og ekstra sikkerhed funktion sikrer brugeren en lille kæde af beskyttelse.
  • Discovery - linje af køretøjer for voksne, som er designet til at blive redet på bjerget og kuperet terræn. Rammen aluminium gør en to-hjuler i en temmelig let, holdbart og manøvredygtig.
  • Impuls - repræsentant for teen bilmodeller af dette mærke, der er designet til cross-country ridning og på bjergveje. Sadel og cykelstellet er stål fortolkning. Praktisk for ejerne er rattet.

En favorit blandt køretøj mærke

Nordway Discovery cykel er et anstændigt køretøj, der vedrører den minedrift kategori. Funktionerne i denne model er lette stål rammekonstruktion og suspension gaffel. Cykling er en stor øjeblikkelig hurtigopkaldsfunktionen. Kobling med jorden på denne fantastiske model. Frame køretøjer repræsenteret i tre universelle størrelser, nemlig 16, 18 og 20 inches. Produktdesign har en justerbar rat. Bortirovochny snor af dette køretøj har en metal fortolkning.

Cykel Nordway: anmeldelser

Hvad mening består af købere og eksperter på cyklen dette mærke?

Ifølge brugerfeedback, dette køretøj er utrolig pålidelig, høj kvalitet og overkommelige. Dens fordele kan kaldes lethed, smidighed og fint udseende. Bring det på enhver sal uden elevator er ikke svært nogen skrøbelige pige. Karakteriseret øjeblikkelig køretøj acceleration og hurtige sæt hastighed, uanset jorden under hjulene. En af de vigtigste fordele ved cyklen er en fantastisk undervogn, som gør det muligt at håndtere stress.

Ud over de positive aspekter, købere bemærkede nogle mangler i cyklen. Sidstnævnte er nødvendigt at foretage lav kvalitet legering hvorfra vinger, der let kan tæret, og den ukontrollerede udvikling af gaflen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.