FormationVidenskab

Forskelligartede eller heterogene systemer

I kemi og fysik, samt en række andre videnskaber bruger forskellige betegnelser til at henvise til et bestemt system. Dette er nødvendigt for at indgå i den nødvendige klassificering og lette undersøgelsen af særlige processer. Heterogene systemer bogstaveligt forskellige systemer, selvom de består af homogene dele. I denne sag er der en række funktioner, der kan gøre det vanskeligt at forstå disse processer.

Som vi ved, stof kan eksistere i forskellige stater. Og mellem disse tilstande er en meget væsentlig forskel, som i sidste ende endda påvirke egenskaberne.

De mest almindelige heterogene systemer - er en væske, som kan bevæge sig i en mættet opløsning eller damp, mange legeringer, etc. Der er to grundlæggende stater i sagen - krystallinske og amorfe. De i høj grad bestemme visse fysiske, termodynamisk og andre egenskaber.

I heterogene systemer er der alle mulige huller i kontinuiteten i fysiske egenskaber. Forskere kalder deres grænseflade, som normalt er ganske let at identificere. Når forholdene ændrer sig, kan disse afsnit også forskydes i den ene eller anden retning, hvilket i sidste ende fører til ændringer i alle ejendomme. Ligevægten i heterogene systemer er meget vigtigt, hvis du ønsker at opretholde en enkelt tilstand under hele reaktion eller eksperiment.

heterogen reaktion

Apropos sådanne systemer, for ikke at nævne de områder af arbejde, hvor de anvendes. Heterogene reaktioner - en reaktion, som sker i de heterogene systemer, dvs. den involverer stoffer, der findes i forskellige faser. Dette er en fuld heterogene systemer.

Eksempler på reaktioner kan være opløsningen af metaller i syrer til nedbrydning af saltene danner faste og gasformige produkter og andre. Også her er nogle katalytiske reaktioner, der opstår på katalysatoroverfladen. Det vigtigste træk ved sådanne heterogene katalytiske reaktioner er, at reagenset og udskilte produkter kan være i forskellige tilstande.

Faseforskellen generelt vanskeligt at arbejde med disse reaktioner er kompliceret, fordi transporten af stoffer, blandings- og diffusion og aktiveringsnøgler molekyler kan begynde endnu et skridt ramte sektion overflade.

Til reaktionsblandingen brug for konstant opfyldning af reaktanter og fjernelse af produkter fra den zone dannet som et resultat af en kemisk proces. Således reaktionskinetikken eller strømningshastigheden bestemmes af det specifikke stof, hastigheden af de kemiske transformationer og de egenskaber, som et heterogent system. Hvis nogen problemer ikke opstår, og diffusionen af stoffer holdes i den normale tilstand er reaktionshastigheden er proportional med størrelsen af zonen. Denne såkaldte specifikke reaktionshastighed. I dette tilfælde er koncentrationen anses, betingelserne for reaktionen, partialtrykket og så videre. Værdi termodynamisk aktivitet, de er fremstillet af de udgangsmaterialer bestemmer ligevægtskonstanten af et heterogent system.

Denne konstante behov for at beregne næsten alle reaktioner i heterogene systemer. Med det vil være muligt præcist bestemme mængden af udgangsmaterialerne er nødvendige for fuld kemisk reaktion og kan beregnes nøjagtig produktudbytte. Når brugen af sådanne data let kontrolleret reaktion, desuden er det altid muligt at styre retningen af reaktionen. I denne forbindelse kan vi sige, at ligevægtskonstanten er afgørende for gennemførelse af reaktionerne i heterogene systemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.