Af teknologiMobiltelefoner

Telefon ZTE Geek 2: anmeldelser og features

Stilfuld smartphone entry-level til yderst produktiv påfyldning - alle ZTE Geek 2. anmeldelser ejerne af denne enhed og dens muligheder sammen med hardware og software specifikationer, vil det blive diskuteret i detaljer i det følgende.

Ændringer af denne smartphone

Umiddelbart er det værd at bemærke, at der er flere versioner af denne enhed. Den første af dem - er, at der er henvist til blot ZTE Geek. Computing udgangspunkt fortaler dobbelt CPU design "Intel» - Atom Z2580. Den clock frekvens på hver af sine beregningsmæssige moduler kan nå "imponerende" 2 GHz. RAM deri var 2 GB og kapacitet bygget opbevaring var 16 GB. Diagonal display med HD-opløsning er lig med "alvorlig" på tidspunktet for 5 inches. På tidspunktet for denne gadget det vedrører et apparat af middelklassen, men siden da har det været en lang tid, og denne smartphone på niveau med sine præstationer kan sikkert tilskrives entry-level-enheder. Den anden repræsentant for linjen gik på salg et år senere - i 2014. Dette ZTE Geek 2. Kendetegnene for dette apparat vil blive diskuteret i det følgende, er på dem at fokusere specifikt ikke nødvendigt. Også i denne gruppe indretninger også omfatte ZTE Geek 2 PRO. Denne gadget er fuldstændig identisk med den forrige enhed. Forskellen ligger kun i, at der i den første brug 4-core processor MT6582 opløsning, og den anden - en 8-core chip MT6592. Alle andre tekniske specifikationer er nøjagtig den samme som for ZTE Geek 2 PRO, og hans "lillebror» - ZTE Geek 2.

fuldstændighed

Et typisk sæt af tilbehør og komponenter til både entry-level enheder i denne model smart telefon. I denne liste, undtagen ham selv, den indeholder:

 • Opladning adapter.

 • Typiske interfacekabel.

 • Batteri.

 • Modest stereoanlæg med middelmådig lydkvalitet.

Denne liste mangler tydeligvis flere vigtige komponenter. Den første er en beskyttende film til frontpanelet af maskinen. Factory film er meget tynd, og kvaliteten af dens stikning fattige. Selvom denne indretning er beskyttet af forglaspladen, men skaden er det ikke svært. I overensstemmelse hermed er virkelig nødvendigt det beskyttende mærkat på frontpanelet. For det andet, den nuværende er svært nok uden låg aktiv brug af denne gadget. Huset havde en plast, fordi skrabe, og selv bryde det, også er ikke så svært. Så dette tilbehør som en beskyttende film, skal du straks købe sammen med enheden. Sidstnævnte, der er tydeligvis ikke nok til at frigøre det fulde potentiale af enheden - et hukommelseskort. Den tilsvarende slot er i denne telefon, men selve drevet er ikke leveret.

Der er også en typisk liste over dokumenter til entry-level smartphone, der er udstyret med en telefon ZTE Geek 2. Beskrivelse af enhedens funktioner og features beskrevet i brugsanvisningen. Udover ham, er der også et garantibevis.

enhed design

Med hensyn til design refererer denne enhed til en typisk slik bar, udstyret med en touch skærm for organisationen at indtaste oplysninger i enheden. Devaysa sådanne dimensioner: længde er 139,3 mm, bredde 69,8 mm, tykkelsen af det - 7,8 mm og en vægt på 145 gram. Som du kan gætte fra navnet, smartphone ZTE Geek 2 BLACK Det sælges kun i én farve - sort. Ud fra et operationelt synspunkt, den bedste løsning - det er med dette design apparat mindst synlige snavs på overfladen. Som nævnt tidligere, frontpanel smart er telefonen beskyttet af glas. Hvad der præcist, i specifikationerne på gadget er ikke angivet. På overfladen er der ingen oleofobisk belægning, fordi samle fingeraftryk. Så fjerne dem fra dette meget problematisk. At en eller anden måde at løse dette problem, er det nødvendigt at holde en beskyttende film på frontpanelet. Under skærmen vises den typiske kontrol smartphone panel, som består af 3 knapper. Endog under den nedre kant tilslutninger er forbundet port (mikroYuSB og 3,5 mm) og conversational mikrofon. Over skærmen vises øresneglen, front kamera til videoopkald og en række sensorer. På højre side ligger de fysiske knapper. De tillader dig at blokere gadget og justere lydstyrken. Knapper selv klarer sig godt på sidefladen af smart telefon og finde dem "blinde" er ikke svært. På bagsiden er der kun de vigtigste kamera og LED lys til det.

Silicium-baserede smartphone

Time-testet og velafprøvet processor opløsning anvendes i ZTE Geek 2. anmeldelser karakteriserer det kun på den positive side. Det MT6582M fra CPU udvikling selskab baseret på ARM-arkitekturen - "bibliotek". Den er baseret på 4 moduler, energieffektive arkitektur "A7". Ved maksimal belastning, hver af dem kører med en frekvens på 1,3 GHz.

Denne siliciumchip der til 28 nm proces. Dens computing og hardware ressourcer er nok til at køre et program til dato. Det eneste, der skal bemærkes, er, at de mest krævende spil applikationer på det ikke vil gå på den højeste indstilling. Men havde forventet mere fra en beskeden entry-level CPU er bestemt ikke nødvendigt.

Grafik speeder og display

Telefon ZTE Geek 2 Det er udstyret med en grafik-accelerator oprindelige niveau - "Mali 400MP2". Selvfølgelig, den fænomenale ydelsesniveau det kan ikke prale. Men igen, fra low-end grafikkort, og dette forventes ikke. Men dens ressourcer er tilstrækkelig til de fleste formål i dag. Den samme "Asphalt 8" vil gå på det. Lad os ikke engang på den højeste indstilling, men stadig, det er en af de mest krævende spil i dag køre på denne smartphone. Selv om nogle steder online butikker i specifikationerne enhed og featured IPS-matrix, men det er ikke sandt. Dette ses let, hvis den afviser gadget skærm på 45-60 grader. Der vil være et karakteristisk forvrængning af farver. Dette indikerer, at gadget bruger TFT-matrix. Hendes opløsning - 720h1280, det vil sige, vises billedet i HD-kvalitet. Nå, skærmstørrelse, denne model af smart telefon er ganske imponerende til dato, fem inches.

kamera

Meget høj kvalitet vigtigste kamera installeret i ZTE Geek 2. Foto og video, opnået med dens hjælp, endnu en gang i denne overbevisende. Det har en sensor 8 megapixel. Software implementeret AF-system er en enkelt LED-lys. Ved normal omgivende lys foto og video opnået meget god kvalitet. Men i mørket, eller for at opnå de ønskede resultater med en mangel på lys eksponering vil være meget vanskeligt. Forvent det bedste i form af fotos og videoer fra en entry-level-enhed er ikke nødvendig. Glem ikke udviklerne, der er, og frontkameraet. Ifølge den dokumentation, den har en sensor til 5 megapixel. Men i virkeligheden, denne værdi er meget mindre. Hvor mange megapixels sensor element i det - svært at sige. Men den påståede 5MP opnået ved interpolation. Derfor er den kraftige forværring af billedkvaliteten. For hele selfie, der ikke vil være nok, men til videoopkald ved hjælp af den samme "Skype" vil være tilstrækkeligt.

datalagring og databehandling

en typisk hukommelse delsystem, for entry-level apparat, ZTE Geek 2. Kendetegn RAM i dette tilfælde er som følger: 1 GB DDR3 standard. Med omkring 600-700 MB af dem vil blive brugt af operativsystemet. Det vil sige, brugere måtte stole på 200-300 MB. Hvis du kører 2-3-intensive applikationer, vil problemerne med en hensigtsmæssig afvikling af grænsefladen smartphone ikke kunne mærkes. Ved høj belastning mulighed for at definere problemet og kvaliteten af driften af enheden vil ikke længere være så. Kapaciteten af den indbyggede opbevaring er 8 GB. Bruger til at installere programmer og gemme personlige billeder og musik kan bruges, så snart halvdelen - 4GB. Det er ikke nok for i dag, men at løse dette problem er kun muligt med en ekstern flash-drev. Dens maksimale beløb i dette tilfælde kan være op til 32 GB.

batteri

Telefon ZTE Geek 2 udstyret med en aftagelig batteri 2300 mAh. For at forstå denne værdi, vi tager hensyn til nogle karakteristika af enheden. Først og fremmest, det er diagonalen af displayet (det havde 5 inches og sin beslutning, som tidligere nævnt - 720h1280). Dernæst er opmærksomme på CPU'en - 4 kerner på 1,3 GHz og er baseret på arkitekturen "A7". Med alle disse parametre med et gennemsnitligt niveau for brug af enheden kan trygt stole på batterilevetid på 1-2 dage. Opnå mere på denne enhed sikkert vil ikke fungere. Men hvis du kører den samme "Asphalt 8", vil da den indtastede værdi tidligere reduceres til 3-4 timer. Og det er helt normalt billede - din smartphone er helt sikkert en entry level. Og optimering af strømforbruget er bestemt ikke en stærke punkt i den kinesiske mobil mærke. En lignende situation med autonomi bliver selv i tilfælde, når telefonen benyttes i vid udstrækning til dataudveksling med den globale web. Nå, er det ikke designet sin batteri til en sådan alvorlig stress og alle!

operativsystem

I tribunerne, det står som systemsoftwaren i løbet af denne gadget, "Android". Og hans version "4.4", som i øjeblikket er den mest almindelige på mobile enheder, primære og sekundære niveauer. , Den kompatibilitetsproblemer Derfor bør det ikke ske. De fleste programmer på operativsystemet er stabil og pålidelig. Interfacet er et stort redesign i ZTE Geek 2 3G. Anmeldelser indikerer en visuel lighed med den seneste version af iOS. Dette gør det muligt at opnå et add-branded ZTE af operativsystemet. En mere vigtig ting, som du bør være opmærksom - denne berøringsfølsomme knapper i bunden af skærmen. De er en udvidelse af displayet, og på grund af dette sit arbejdsområde er reduceret til 1200h700.

Det kan vende tilbage til en tidligere defineret ved en særlig mulighed i indstillingerne. Når denne touch-panel er skjult bag den nederste kant af skærmen. Men hvis det er nødvendigt, vil det være nok til at foretage et opkald, skal du klikke på den særlige nederst i displayet.

applikationssoftware

ZTE Geek 2 smartphone kan prale med en typisk sæt af applikationssoftware. Selve systemet er en kalender, arrangør, lommeregner og andre standard applikationer, der er "afsluttet" operativsystemet. Der er også en typisk sæt værktøjer fra "Google", "Youtube", "Google +" og anden software, der er udstyret med alle smartphones med dette operativsystem. Glem ikke de kinesiske programmører til at supplere den tidligere nævnte liste og sociale hjælpeprogrammer. Men i dette tilfælde er det kun de internationale tjenester. Men deres kolleger af national oprindelse skulle installere yderligere programmer fra butikken.

Præcis samme situation, og kortlægning programmer. "Google Maps" forudinstalleret, men hvis du foretrækker en lignende tjeneste "Yandex" - "Yandex", vil de nødt til at installere yderligere filer fra tidligere kilde.

kommunikation

Typisk et standardsæt af grænseflader i ZTE Geek 2 3G. Denne liste har alt hvad du behøver til arbejde og ingen ekstra måde til at videregive oplysninger. Alt dette igen peger på, at dette er en entry-level-enhed med et grundlæggende sæt af funktioner. Indstil grænsefladerne i indretningen som følger:

 • Fuld understøttelse af mobilnet af 2. og 3. generation. Dette gælder for 2-simochnoy version af smartphone. Der er også gadgets med én
  en slot til et SIM-kort. I dette tilfælde, ud over de to tidligere nævnte mobilnetværk, der også støtte til "LTE" (det er, kan en sådan indretning fungere og 4G). Den maksimale hastighed af dataudvekslingen for hver type af net, henholdsvis kan være adskillige gange ti eller hundrede kilobit / sekund. (GSM), snesevis af megabit / sek. (3G) eller hundredvis af megabit / sek. (LTE).

 • Enheden er udstyret med en sender "wi-fi", som støtter den mest almindelige udgave af det trådløse interface i dag - b, g og n. Det eneste der mangler i denne liste - det er "a", der dog sjældent, men stadig findes endnu. Når du forsøger at oprette forbindelse til dette trådløse signalgiver at etablere en forbindelse vil ikke fungere. Men overførselshastigheden i dette tilfælde er sammenlignelig med LTE og vil være flere hundrede megabit per sekund.

 • Glem ikke de udviklere og om en så vigtig trådløs måde at dele data såsom "Bluetooth". Han er simpelthen uundværlig i tilfælde, hvor du har brug for en lille filoverførsel eller modtager på en lignende mobil enhed. En anden af hans udnævnelse - er outputtet lydsignalet på det trådløse headset.

 • Modest sæt af sejlads i Geek 2, som består af en GPS og A-GPS. Men selv dette vil være nok til at bestemme den nøjagtige placering, eller for udarbejdelse af ruten mellem to punkter. I sidstnævnte tilfælde, hvis du installerer speciel software, smartphone kan forvandles til en fuldt udbygget browser.

 • Der er også kablede grænseflader ZTE Geek 2. Anmeldelse betjeningsvejledninger angiver, at der kun er to: mikroYuSB (det kan bruges til at oplade batteriet eller til at udveksle data med PC) og 3,5 mm (skærm giver lyd til eksterne højttalere ved hjælp af ledninger).

anmeldelser

Ja, der er nogle klager over ZTE Geek 2. Svarene indikerer en meget "lean" emballage (naturligvis det mangler et dæksel og en sikkerhed mærkat til frontpanelet), snavsede frontpanel i fraværet af den beskyttende film, og naturligvis en lille mængde af den integrerede drev. Men alle disse problemer kan løses ved at købe matchende tilbehør. På den anden side, som ikke ville have været ulemper ved denne enhed, bliver de kompenseret for en demokratisk pris. Dette er en af de største fordele, at konkurrencen kan prale smartphone ZTE Geek 2. Anmeldelse eksisterende tilbud på markedet viser, at denne smarte telefon kan købes for 8.000 rubler. For enheder med en 4-core CPU, og en touch screen diagonal på 5 inches er meget beskedent tal.

resultater

Hvis du har brug for en smart entry-level telefon med en ganske god hardware og en solid diagonal skærm 5 inches, så kan du roligt vende deres opmærksomhed på ZTE Geek 2. Svarene indikerer eksistensen af visse mangler i det, som er fuldt kompenseret for den beskedne pris af 8000 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.