Af teknologiMobiltelefoner

Telefon ZTE: Specifikationer, brugsanvisninger, justering og anmeldelser

Hvis du er på udkig efter kvalitet og pålidelig smartphone, skal du sørge for at være opmærksom på mærket af ZTE. Dette firma temmelig bred vifte, og deres produkter er tilgængelige for næsten alle. Køb ZTE telefon kan være omkring 4000 rubler. Der er modeller til højere priser, de har en mere kraftfuld processor og mere.

Hvorfor ikke være bange for at købe telefoner fra kinesiske producenter

Oplysningerne i denne artikel, at virksomheden er den største producent af høj kvalitet telekommunikationsudstyr. ZTE telefon på kvaliteten af ydeevne er meget forskellig fra håndværksmæssige modstykker dyre smartphones. Mange skræmmende lav pris af disse enheder, men kvaliteten er ikke afspejlet. Ved udstopning dem kan sammenlignes med de budgetmæssige modeller fra førende producenter. Du behøver dog ikke at betaler for meget for et stort navn. Komponenter til montering og købes på kinesiske firmaer, men produktionen af fabrikken, og kvaliteten er høj nok.

Low-end modeller af smartphones fra ZTE

På salg kan du finde mange forskellige modeller fra denne producent, men særlig opmærksomhed bør rettes til:

  • V815W;
  • linje Grand.

De kunne ikke være bedre karakterisere produkterne af den stadig mere populære kinesiske mærke. ZTE er en typisk telefon - en candy bar med et virtuelt tastatur. Om dette mærke på netværket en stor mængde af positive tilbagemeldinger - som de dyrere gadgets, og af de mest overkommelige. De er lange nok til at have en god præstation, og er udstyret med kraftige kameraer. I denne første model vedrører budgettet kategori, og line mønstre til Grand præmie.

indikatorer

Værd at diskutere i detaljer karakteristika ZTE telefon. Hvis vi taler om de muligheder, du bør overveje dem på grundlag af en af de mest populære og typiske modeller. Vi er for dette valgte telefon ZTE V815W. Den har en let, 4-tommer skærm og et kamera af 5 megapixel.

Knyttet til smartphone originale mærkevarer batteri kapacitet på 1400 mAh. Dens fordel er, at disse batterier meget hurtigt tage ansvaret. Selv de modeller, der har en lav kapacitet, skal du holde det i lang tid. For eksempel ZTE V815W (smart-phone) brugsanvisning angiver, at den aktive brug af sin ladning vil vare i 36 timer. I dette tilfælde kan du bruge magt af internettet og køre programmer.

En anden fordel ved de gadgets fra ZTE er kameraet. Trods beskedne hævdede egenskaber, billederne er farverige og skarpe. Måske er de ikke så gode som dem, der foretages i de dyrere modeller, men for en hurtig foto, som så kan placeres på sociale netværk, det er helt nok.

ZTE Grand Mobiltelefoner

Vi kan ikke sige, at revisionen af en komplet enhed. Vi giver en beskrivelse af en anden typisk repræsentant for gadgets fra ZTE, men nu præmie. Til dette formål har vi valgt modellen Grand Era V985. Dens parametre er højere end dem, der allerede er beskrevet V815W. Til en pris på det er over budgettet fyr, men der er en simpel forklaring - det har en mere kraftfuld processor og høje nok andre indikatorer. På grund af dette kan det udføre flere opgaver på én gang, og hurtigt nok til at tænke.

ZTE V815W (telefon, smartphone, brugsanvisningen, der indikerer, at det kun er 512 MB RAM) er godt nok for simple spil, nem anvendelse og foretage opkald. Hvis du ønsker mere, skal du kigge på den familie af Grand, fordi hans navn de retfærdiggøre denne plan. Era allerede har en gigabyte hukommelse, så du kan køre det i nogle krævende spil. Processoren kerne 4 har i modsætning til de to ovennævnte modeller overvejes.

Hvis vi taler om udformningen af både håndsæt, producenten forsøgte her. Begge telefoner har en velunderbygget og koncis design. På trods af, at man hører til den lave ende modeller, og en til premium-segmentet, er forskellen i nogen bestemt design. De ser, både stilfuld og elegant.

Den stærke punkt i alle modeller omfatter højttalere, de er kraftfulde og giver en meget god lyd. Kvaliteten afhænger ikke prisintervallet af enheden. Her er hovedtelefoner, der er inkluderet, skal du ikke bruge, deres kvalitet er ganske lav. Producenten, i dette tilfælde reduceret til tilbehør koster efter kvalitet gadgets selv.

Ulemperne ved low-end modeller fra denne producent

Væsentlige mangler smartphones under mærket ZTE ikke. Under alle omstændigheder er de kompenseres af den attraktive pris. Det svage punkt af indretningerne - displayet. Farvegengivelsen er fattige, som når vinklen visning nuancer på skærmen ændres til kontrasten. I finanspolitikken V815W mangler IPS matrix. Multi-touch er designet til touch blot to fingre, og jeg vil gerne arbejde mere fuldstændigt.

Ikke tilfredse brugere og hvad de skal installere Sim-kort i billige modeller, er det nødvendigt at fjerne bagcoveret helt. På den anden side, kan dette tilskrives fortjenester, da det mislykkedes batteri er let at udskifte selv. Men husk, at når du fjerner batteriet, skal du igen indstille telefonen til normal drift. Gør det nemt, hvis du har ved hånden er der en instruktion om brugen af ZTE V815W telefon.

Instruktioner til ZTE telefoner

Hver enhed leveres med garantikort og manual til at hjælpe brugerne. Den opregner alle de vigtigste funktioner og tips føjes til brugeren, hvad de skal gøre i en given situation. Du kan ofte finde klager over, at guiden er ufuldstændig, og der er opført kun de vigtigste karakteristika. Det afhænger af konfigurationen. Nogle modeller er specielt tilgængelige for de virksomheder, der sælger dem (f.eks MTS). Der kan du finde en kort foring, ikke en fuld vejledning. Du kan også finde en ordning, hvor stater hvor og hvad knapperne er placeret på enheden. Du kan lære at arbejde med den berøringsfølsomme skærm og grundlæggende applikationer til at skrive tekstbeskeder og foretage telefonopkald.

Sådan får de instrukser til modeller af ZTE smartphones

Hvis du ikke har modtaget komplet detaljeret vejledning, kan det downloades fra den officielle hjemmeside eller deling tjenester. For at gøre dette, skal du blot indtaste navnet på din model, og udtrykket "Download". Vælg disse websteder, hvor du bliver bedt om ikke at indgive en betalingsordre, eller et telefonnummer. Hvis du bare tage telefonen ud af kassen, inspicere emballagen omhyggeligt. Når du tjekker den butiksdrift kan skifte, så det er ikke umiddelbart indlysende i sættet. For simple opgaver, kan du bruge nedenstående oplysninger og ikke ty til den hjælp instruktioner.

parametre

Det er nødvendigt at vide, hvordan du konfigurerer telefonen ZTE. Put-optioner på nogen model fra denne producent er ikke svært, fordi de er ikke anderledes end andre standard Android funktioner. Når først aktiveret, skal du indtaste den aktuelle tid, dato og indstille sproget. For at gøre den nødvendige tilpasning vil hjælpe menu, der vises umiddelbart efter drejning. Brug scroll ikoner til at indtaste data.

For at udnytte styrken af Play Market Google og installere det ønskede program, skal du konfigurere det mobile internet eller Wi-Fi. For den første mulighed, skal du Simca støtte adgangen tilslutning (bedst at købe et kort med en særlig takst). Den anden mulighed er mere enkel, men du skal have dit hjem var en router, en førende trafik fordeling. Du kan også tilslutte wi-fi på offentlige steder, hvor det er tilladt gratis brug.

Gå til indstillingerne i den del af "Data Transfer". Der bliver nødt til at installere en check i tilslutningspunktet af mobilnettet. Efter at du vil være nok til at aktivere forbindelsen til internettet. Når det er fastslået, kan du begynde at optage i app store.

Til tilslutning af Wi-Fi ZTE indstillinger er standard telefoner. Du skal blot starte søgningen, og vælg det ønskede netværksnavn, skal du indtaste adgangskoden ved hjælp af det virtuelle tastatur og begynde at bruge. Hvis netværket ikke er tilgængeligt eller skærmen siger "connected" og websiden ikke åbnes, skal du kontrollere routerindstillingerne.

Hvis du vil vide, hvordan at låse telefonen ZTE

Telefon fra denne producent kan låses for at bruge SIM kort af samme operatør (især hvis du har købt det i en kabine på en mobil kommunikation selskab). I sådanne tilfælde kan du gå på to måder:

  • modtage en særlig kode (du kan finde det på internettet eller du giver det med køb);
  • Skift firmware.

Tillid erstatte software bedste fagfolk. Hvis du laver en forkert forandring, så kan det forekomme svigt eller komplet fiasko at betjene enheden.

Telefonen kan også være utilgængelige, hvis du har glemt dit oplåsningsmønster eller PIN-kode. I dette tilfælde er det bedst at gøre en hård nulstille telefonen. For at gøre dette, holde den nede og stigningen lydstyrke ned. I den resulterende skærm, menusystemet, vælg Tør Nulstil.

Hvis de uafhængige handlinger ikke hjælper, eller du er bekymret for, at du ikke kan gøre dem rigtigt, bør du kontakte eksperterne hos servicecenteret. Normalt unlock procedure vil ikke tage meget tid, og det kan gøre i dit nærvær. Om betingelserne for frigivelse, og timingen af genkendelige navne i studiet, hvor du beslutter at appellere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.