Mad og drikkevarerOpskrifter

Secrets af en velsmagende kød: hvordan man lage en shish kebab af lam

Folk spørger ofte spørgsmålet: "Hvordan marinere kebabs" af lam, svinekød eller oksekød - i princippet ingen forskel. Til opnåelse af kødsmag, saftighed og blødhed altid brugt marinade. Opskrifter vægt. I denne artikel vil vi tale om, hvordan man laver en lækker spyd af lam.

madlavning teknikker

Vi skal begynde med valg af kød. Kropsfedt vil gøre saftige spyd af lam. Stalic Khankishiev, specialist og ekspert i aserbajdsjanske køkken, hævder, at kød uden fedt - det er ikke kød. Og selv hvis du ikke spiser fedt, er det nødvendigt at forberede. Lamb gennemblødt saft, kødet af stykket er tørre og fedtede pladser i kok grill, kan du blot skæres med en kniv.

Sådan marinere Grillspyd af lam: opskriften fra Stalik Khankishiyeva

Piece af lam (hugge), stødt spidskommen, koriander, salt og peber, søde løg, jorden Sumac. Løg skæres i ringe og tilsæt salt. Stræk armene lidt, så saften er gået. Kød kombinere med løg og krydderier. Neddypning i en marinade i 3-4 timer.

Sådan marinere Grillspyd af lam: granatæble marinade

Til denne opskrift skal bruge løg, vegetabilsk olie, granatæble juice, koriander, peber og salt. Kød skæres i mellemstore stykker. Løg - på ringen. Kød mix med løg og krydderier. Let mash hænder. Tilsæt saften og olie. Igen, vi blander og lage for omkring to dage.

Sådan marinere spyd af lam: vegetabilsk marinade

Tag løg, citron, peber, krydderier til grill. Brug en kødhakkemaskine eller blender til at male citroner og peber. Skær løg ringe. Bland den resulterende masse med løg og kød. Krydr med salt og tilsæt krydderier.

regler madlavning

Brug af lam til grillen, altid være opmærksom på valg af kød. Dette er en af hemmelighederne til din parabol viste sig som det skal. Sørge for, at kødet var senet. Stykker til grill bør gøre fint. Fagfolk rådgive ikke mere end 1,5h1,5 centimeter. Hvis du har købt kødet uden fedt, så tag selv et stykke af fårekød fedt. Når tr? Sammen på spyd, alternative magre udskæringer med fedt. Kul for forskellige dele af lam være varmet på forskellige måder. For eksempel til ribber til varme være stærk - kul er ved at bryde ud i flammer. Til madlavning små stykker kød fra varmen i gløderne skal være rolig. At de ikke er afviklet lejlighedsvis vinker en fan. Hold øje kun for de steder, hvor der er fedt. Fedt, der flyder ned fra det på Gløder kan bryde ud. I sådanne øjeblikke løftet spyd, og en flamme drys vand. I processen med madlavning skewers kød skal vendes flere gange. For at tilberede små stykker af lam vil tage omkring 20 minutter. Kødet skal være lyse. Under ingen omstændigheder bør ikke forkulle og rødme.

Hvad filen grill

For enhver form for grill er perfekt til salater. For eksempel, grøn radise og løg. Skær radiser i strimler og lægges i blød i saltvand. Hak løg ringe og hæld kogende vand. Alle mix, krydr med eddike og peber. Også kebab "elsker" greens. Cilantro, grønne løg, dild, persille, - alt dette vil være et godt supplement til kød. Af alkohol kan serveres med rødvin eller vodka.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.