FinanserForsikring

Hvad er LCA-politik?

Gratis medicin, desværre, giver høj kvalitet behandling er ikke i alle tilfælde. En tur til staten klinik er ofte forbundet med mennesker med lange køer foran lægens kontor, uprofessionel diagnose, længe ventet på de nødvendige procedurer. Ønsker at hurtigt at få professionel hjælp af læger, hvor mange løn for yderligere tjenester, og gratis, som er afhængige til hver efter politikken af obligatorisk forsikring. Er der ingen vej ud, og denne situation kan ikke undgås? Men der er en løsning! Det er en frivillig sundhedsforsikring, hvilket indebærer kvalificerede læger på skift.

For mere information om frivillig forsikring

Så hvad er LCA? Først og fremmest er det et alternativ, har til formål at levere høj kvalitet medicinske ydelser til de almindelige mennesker i højere grad, end det antager MLA.

Normal politik LCA indeholder et standard sæt af lægelige ydelser, "ambulance", terapeuten konsultation (eller børnelæge), hjemsted for patienten tildelt den behandlende institution, tandpleje. Men dette er blot den grundlæggende version, evnen til at vælge antallet og kvaliteten af tjenester har hver indgåelse af forsikringsaftalen. For eksempel i tilfælde af frivillig forsikring er det muligt at opgive tandlægen tjenester, der opererer i en vedhæftet klinik og gøre det til en traktat.

Hvad er LCA-politik kan give, som ikke indebærer obligatorisk forsikring? For det første er levering af kvalificeret assistance i tilfælde af behov. For det andet, konsolidering af de moderne klinikker for patienter med professionel medicinsk personale og udstyr. For det tredje, supplerende tjenester såsom medfølgende familie læge, en omfattende overvågning fremskridt i ambulant og stationær behandling.

LCA-forsikring indebærer, hvis det er nødvendigt optagelse på listen af dyre prøvning, plastikkirurgi, oftalmologi. Ejeren af den politik, frivillig forsikring med indlæggelse, hvis det er anført i kontrakten, kan placeres i House of komfort, lave en aftale til forskellige specialister, at vælge bedre mad.

Det er meget belejligt, at en sådan LCA-forsikring vil gøre det muligt at gennemføre kliniske forsøg uden et personligt besøg klinikker og spilde tid i køer. Sygeplejersken, der kommer til huset, vil tage alle de nødvendige tests og levere dem til laboratoriet til undersøgelse.

Hvem kan udstede LCA?

Design politik har været forsikringsselskabet. LCA - er en service, der kan drage fordel af absolut nogen. Sex, social status gør og alder ikke noget. børns forsikring er blevet meget populære seneste. Enhver forælder bekymrer sig for sundheden for deres børn mere end om deres eget helbred. Og det er ikke overraskende, at folk har tillid den frivillige sygeforsikring som et middel til at sikre deres børn en kvalitet behandling og forebyggelse af sygdomme. Hertil kommer, voksne sætter pris på muligheden for at modtage rådgivning børnelæge via telefon.

Hvad er LCA individuel og kollektiv? Det er de to hovedtyper af frivillig sygeforsikring. Kollektiv forsikring - et program, der giver ledere og ejere af virksomheder til at tage sig af sundhed. Som standard er det inkluderet i arbejdsgiverens lønpakke og dækker vedligeholdelsesomkostninger i klinikker: Reception læger, hjemmebesøg, screening, diagnose, udstedelse sygefravær og opskrifter. Corporate LCA kan involvere andre tjenester: rejse "førstehjælp", hospitalsindlæggelse, tandpleje. arbejdsgivernes forsikring øger produktiviteten, billede af virksomheden, reducere forekomsten af et team.

Hvor meget er LCA?

Udgifterne til forsikring afhænger af antallet af udvalgte sundhedsydelser. Standarden pakke er mindre end den sygesikring pakke med ekstra privilegier værd. Under alle omstændigheder, vil prisen på high-LCA, så snart kunden ikke længere synes at være i stand til at vurdere kvaliteten og effektiviteten af sundhedsydelser, føler pålidelig hjælp i tilfælde af sygdom eller andre uforudsete problemer. Sundhed - ubestridelig værdi, uden hvilken det er umuligt at nyde livet. En frivillig sygesikring - et korrekt valg af det moderne menneske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.