Kunst og underholdningMusik

Irina Gorovaya: biografi og værker

Bag enhver berømt mand er en meget stærk kvinde. Irina Gorovaya - hustru til musikeren, velkendt for mange ved navn Potap - er en af de mest indflydelsesrige business kvinder i Ukraine. På trods af at mange medier det blev nævnt som en kone Potapov, det er selvforsynende og er producenten. Med hendes drøm at arbejde mange spirende musikere.

mOZGI Entertainment

Denne produktion center udmærker sig ved sin usædvanlige tilgang til projektet. Irina Gorovaya ejer værker med hver musiker. Det betyder ikke flytte sit ansvar til manager. Tilsyneladende, af denne grund, projekter produktion center så populære og succesfulde. Først i Ukraine og CIS tordnede duo Potap og Nasti Kamenskih, og derefter blev populær gruppe "Tid og Glass" og Mozgi.

Et af de seneste projekter var sangeren Irene Michel Andrade, som er ved at udarbejde en video til sangen Amor. For ikke så længe siden det blev kendt, at arbejdet med denne sammensætning har bedt Irina idé om, hvordan at udødeliggøre hendes kærlighed Potapov. Gorovaya gøre en tatovering for at symbolisere evig kærlighed.

Samarbejde med Alexander Tkachenko

Irina Gorovaya, hvis biografi er meget interessant, i karriere start besluttet at arbejde i flere retninger. Hun har haft erfaring kun at fremme sin mand. Det var for ham en kvinde tilbød at køre tv-showet "Zirka + Zirka", som Alexander Tkachenko fremhævet fabelagtig, ifølge ham, beløbet. Alexander har gentagne gange påpeget, at Irina mener en lovende producent.

I første omgang, Irina Gorovaya begyndte at fremme showet bare af hensyn til sin mands ambitioner, men faldt i kærlighed med dette arbejde i forbindelse med arbejdet. Producenten planer - for at skabe en ukrainsk analog tv-kanal MTV, men så længe realiseringen af denne drøm udskudt. Det faktum, at al den tid, Irina er arbejdet i unge kunstnere.

Hvor let er det at arbejde med Potapov

Mange siger, at Irina Gorovaya - kone Potapov, og kun på grund af dette var hun i stand til at opnå for sig selv populære. Det er ikke, af deres familie - en harmonisk union, hvor hver opfylder sin funktion: Irina er ansvarlig for den finansiering, der er hendes speciale, og Potap engageret i den kreative del. Arbejde med stjernerne er let, da deres fagforening ingen indenlandske udstedelser, hvilket er meget vigtigt.
Sammen parret i mange år, og i den tid Irina har lært ikke at være jaloux på deres partner. Første gang hun havde udtrykt utilfredshed, og nu har situationen ændret sig dramatisk. Til at filme klip Irina er på udkig efter piger af model udseende, og hendes mand har brug for at se sexet, tiltrækkende og afslappet. Potapov sagde, at det meget ofte er givet til ham med stort besvær, er det kun på scenen det attraktivt macho, men i det virkelige liv, han Monogamt.

Er det rigtigt, at familien er ved at bryde?

Mere end én gang i pressen skrev, at Nastya Kamensky ikke bare arbejder med Potapov. Disse rygter Irina Gorovaya ikke bare bruges med henblik på public relations. Hun er helt sikker på sin mand og ikke tror, at han ville starte en affære med en attraktiv sanger. Især i familien vokser med to børn, og parret har en masse urealiserede fælles planer.

Gossip, ifølge Irina, født ud af den hyppige samtidig forekomst af Potap og Nastya ved større arrangementer, fotooptagelser og oprigtig stram koncert tidsplan. Spekulation journalister Irina planer om at bruge for public relations af sin mand. Det behøver ikke altid har mulighed for at ledsage musikerne til koncerterne, fordi hun nu er der er unge afdelinger. Dette forklarer fraværet af Gorovoj og koncerter, og et lille antal fælles foto med min mand for nylig. Ikke desto mindre er det altid klar til at diskutere med journalister privatliv, Potapov også åbne for kommunikation. Parret understregede, at de har noget at skjule, fordi de længe har været mere end en mand og kone.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.