RelationerMød

Kommunikation med pigen: En guide for unge

Det menes, at den stærke køn opfører sig med svage kvinder afslappet og uafhængigt, at fyrene er let at starte en samtale med en pige og spørge hende ud på en date. Men livet er meget mere kompleks og varieret end nogen stereotyper og påstande. Derfor er det ikke altid en ung person kan have modet til at give poletter af den unge dame, der kunne lide ham.

Kommunikation med pigen - det er ikke et ritual, ikke en ceremoni, hvortil der er knyttet til en bestemt alder. For at finde fælles fodslag med mennesker, vi er ved at lære hele mit liv, og forholdet mellem kønnene - er ingen undtagelse. Så bør først diskutere, hvad er mulighederne for dating og socialt samvær er dømt til at mislykkes, og som vil være meget effektiv.

Det er ikke nødvendigt !!!

Når digteren sagde, at ministeriet af Muserne ikke tåle ballade. Bare forelskelse tolererer ikke ballade eller bare interesseret i den person. Og fordi i reglerne for kommunikation med pigerne inkluderet råd: ikke forsøge at sætte sig ind i en fart, på flugt, i en fart. Efter alt, hvis en pige er i en fart, hun simpelthen har ikke tid til at se på dig, lytte til din tale og til at vurdere deres sande værd. Hendes smukke hoved kan være optaget i dette øjeblik nogen tanker, men du tydeligvis ikke har nogen plads der. Og i stedet for den forventede interesse for den person, du risikerer at løbe ind i en kulde og distance, eller endda uhøflige. For hvis kommunikationen med din drømmepige er virkelig interesseret i dig - være tålmodig og podkaraulte øjeblik, hvor hun vil gå ned på gaden, langsomt, og endnu bedre - keder sig. Her er det, som de siger, er din eneste gøre din bedste interesse!

En anden "behøver ikke" refererer til den tvang. At se, at pigen går et notat om hendes tur, i ansigtet. Det er muligt, at damen ikke er i den ånd. Og i stedet for det forventede kommunikation søde flirt en kvinde i denne tilstand vil medføre den modsatte effekt. Kom og spurgte, om hun havde brug for hjælp. Prøv sympatisk tone i sympati, ikke kun replay. Ifølge hendes reaktion vil du vide ramt plet, eller skal høfligt sige farvel og for en tid at opløse ind i mængden - til næste møde.

Husk talemåden "på tøj strække benene"? Ak, men til romantiske drømme og deres gennemførelse er også sandt. Det er muligt, at pigen, hvis hun er smuk, temmelig klog og ikke-kompleksbundet, og selv fra en velhavende familie, der allerede har en flok af fans. Det forlener smuk buket, ride på stejle "trillebøre" forkæle dyre kosmetik og billetter til de lukkede visning af film. Og lad det endnu ikke løfter næsen og opfører sig naturligt - tænke over, om du er i stand til at konkurrere med sin konstante miljø? Efter en seriøs dialog med pigen jeg antager, at du vil blive optaget i kredsen af hendes konstante venner. Hvorvidt der vil lette dig føle, når partiet vil nødt til at ride metroen, og indsamlingen af penge til turen til restauranten i pungen du bare ikke finde den nødvendige mængde? Da der har Zoshchenko i "aristokrat"? "Det ingen penge - ikke dem med damerne ezdyut ...". Desværre, naturligvis - men det er bedre, måske, ikke at tage risici, ikke at såre deres følelser.

Og et andet vigtigt punkt. Før vi går på at binde bekendtskab og samtale, tænke over, hvad til at chatte med en pige. Improvisation er godt, når det er omhyggeligt forberedt. Husk, hvad bøger, du har læst i de seneste par måneder, hvilke film så om nogle af hans hobbyer du kan fortælle hende.

Vis din høflighed og gode manerer. Respektfuld "du" i denne situation ville være en stærk bro til den nærmeste gode "du er." Og under alle omstændigheder, skal du ikke bruge bandeord og "verbal skrald" - .. Enhver "killing", "krummer", "baby" osv Pigerne selv i det 18. århundrede, i det mindste i 21 th - er stadig meget, godt lide romantik og virkelig smukt forhold.

Inden vi går ind i "light" bringe sig selv i orden. Fedtet hår og en cigaret stukket til hans læber, krøllede tøj og sko uskrællede skubbet væk fra dig enhver pige, selv under den betingelse, at du er et geni og kan udsende absolut alt i verden 24 timer i døgnet.

Hvad vil du?

Du skal være dig selv. For at vise det bedste, du har, og med den dårlige - til at kæmpe. Og så held og lykke på kærlighed foran vil være med dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.