Hjem og familieHelligdage

Hvorfor Tatiana dag betragtes som en ferie af studerende?

Hver beboer er involveret i nogen form for aktivitet, årligt fejrer sin professionelle ferie. Har din ferie og studerende. Tatiana Day fejres årligt den 25. januar.

Hvorfor netop Tatiana?

St. Tatiana (Tatiana) betragtes skytshelgen for studerende siden oldtiden. Historisk beviser for eksistensen af denne person i begyndelsen af det 3. århundrede e.Kr.. Martyr Tatiana blev født i Rom, i en rig og ædel familie. Faderen, en hemmelig tilhænger af den kristne tro, løftede sin datter i en ånd af tilbedelse og tjeneste for Gud. Alle unge Tatiana brugt i klosteret, hjælpe de nødlidende og omsorg for de syge. I 226 e.Kr. under forfølgelse af kristne næste pige blev fanget hedninge. Legenden siger, at når hun blev bragt til templet af Apollo til at ofre, en nonne bad, og udvikle et kraftigt jordskælv i landets historie blev statuer af afguder adskilt i små fragmenter, hvorunder dræbte mange præster.

Kom en menneskemængde hastet til den pige, der heltemodigt lagt alle kogte til hendes pine. Otte slagtere-hedninge, der så, hvordan de hellige engle steg ned fra himlen og tog fra hendes slag, troede på eksistensen af Kristus og er faldet bede for fødderne af Tatyana, hvorefter alle blev henrettet. Men kvinder, der lider fortsatte i flere dage, hvor hun blev udsat for alvorlig tortur (piskning i det offentlige, et møde med vrede sultne løver, fængsel i et fangehul), men i sidste ende halshugget. Velikomuchenitsa Tatyana blev anerkendt som en helgen, der gav deres liv for deres tro, og opkaldt efter hendes ferie blev anset særligt blandt resten af Moskva patronal fester.

25 januar, 1755 i navnet dag af Tatiana kejserinde Elisabeth underskrev et dekret om etablering af universitet i Moskva. Allerede efter bekendtgørelsen af Nicholas fest er ikke datoen for åbningen af universitetet, blev det meddelt, og datoen for undertegnelsen af dekret om dens konstruktion. Så russiske studerende modtog deres faglige ferie - dagen for St. Tatiana.

I de 18-19 århundreder var Tatiana dag fejres lidt anderledes, end den er nu. Det begyndte med en ydeevne af koret og den højtidelige bøn i Moskvas kirker. Templet i St. Tatiana, bygget på universitetet i Lomonosov, blev lukket kun med fremkomsten af sovjetmagten i landet.

I 1994 den traditionelle dag i Tatiana Hans Hellighed patriark af Rusland Aleksej II tjente i templet af den festlige bøn tjeneste. Samtidig begyndte han sit arbejde på universitetet skabt Vsetserkovny Kongres ortodokse Ungdom.

Mange historikere antyder at være opmærksom også på, at den 12. januar (januar-25 på den gregorianske kalender) er fødselsdag datter af Nikolaj II, Prinsesse Tatiana Nikolaevna Romanova skud fra alle den kejserlige familie i 1918.

Den blev i begyndelsen af det 20. århundrede, har Tatiana Dag blevet en favorit ferie for den studerende broderskab også fordi det falder sammen med fejringen af vinteren session passerer eksaminer og starten af ferien. Traditionelle tidsfordriv af denne periode begyndte med unge Revel aften sammenkomster i restauranter, trækker respektable professorer, ridning bjerget på en slæde, gå til sang af natten Moskva. Mere sjov og støjende fejring af ungdommen i de dage var det ikke til at finde.

I Sovjetrusland, samt på de fleste helligdage, på St. Tatiana dag sjældent husket vi. Temple of St. Tatiana blev åbnet igen kun i 1994, blev samme år i auditoriet på universitetet til de bedste studerende uddelt etableret til ære for sin grundlægger - MV Lomonosov og II Shuvalov -prisen. I dag, takket være en genoplivning af gamle traditioner, som af gamle, organiserede velgørenhed bolde, studerende diskoteker på universiteter og private parter i ære af ferien. Tatyana dag fejrer de studerende over hele landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.