Hjem og familieUddannelse

Parenting datter far og mor. Den rolle, som faderen i opdragelsen af sin datter

Alle forældre er opdelt i to kategorier: dem med debut af graviditeten shtudiruet forskellige uddannelse teknikker fra forskellige forfattere, i andre børn vokser op som græs, helt for sig selv. Faktisk bør observere den gyldne middelvej. Et lille barn har en subjektiv udsigt til verden udenfor. Og opgaven med at mødre og fædre - ikke kun lære dit barn at sætte på og krydse vejen på en grøn lys. Forældre bør dele deres egne erfaringer og at forsøge at udvikle et barns æstetiske smag og kvalitet af materiale, der ville hjælpe ham i voksenalderen. datter Uddannelse - ikke en nem opgave. Vi tilbyder dig en liste med nyttige anbefalinger, der er relevante på alle tidspunkter.

De vigtigste ting - mikroklimaet i familien

Folk visdom siger, at det vigtigste i enhver familie - kærlighed og respekt. Disse ord er testet i århundreder, og der er ingen grund til at betvivle deres nøjagtighed. Før planlægning uddannelse hendes datter, skal parret etablere og harmonisere deres egne relationer. Skænderier, misforståelser og forsømmelse af forældre til hinanden har en negativ indvirkning på psyken af barnet. En almindelig fejl, som mange kvinder - forsøgte at holde familien af hensyn til hendes datter. Living "særskilt" fra sin mand, men under ét tag, kan du snyde 2-3-årige barn, men i en alder af fem år, vil din bedrag blive afsløret. Børn forstår ikke meget, men de helt se og mærke de følelser. Desuden er det ved forældrene vi alle lære af gift liv. Og hvis barnet voksede op i 'problemet' familier, er det sandsynligt, at han som voksen vil gentage fejlene fra den ældre generation, til at gifte sig.

Familie - det er en helt

Kærlighed og tryghed - disse er vigtige behov i de enkelte barn. Deltag i et barns liv fra fødslen. Opmuntre dit barn til at dele deres erfaringer og problemer. Behandles ens med respekt og opmærksomhed på den knækkede nabo legetøj eller fiasko i konkurrencen i børnehaven, og så dig og i ti år, vil vide, hvem der taler dit barn ikke få, hvis han i dårligt selskab, og det viser sig, hvis han skulle opbygge et forhold til det modsatte køn . Mange psykologer rådes til at holde familieråd. Dette er en fantastisk måde at fremhæve familiens enhed og for at gøre det muligt for barnet at føle sig som en uafhængig person. Eventuelle spørgsmål kan diskuteres: planer for weekenden, før du flytter eller valg skole. Lær dit barn til at sammenligne de forskellige muligheder og argumenter for at udtrykke deres egen mening.

En kvinde skal være feminin ... med måde!

datter uddannelse bør omfatte udvikling af en lille person kvindelighed. De dyder messen køn er rolige, ædruelighed, ømhed og blødhed. Fint hints barn ved denne lejlighed. Men fra såsom "du kan ikke, du er en pige ..." fortærskede fraser bedre træk. Tværtimod, så glem ikke at minde den lille pige, at mænd og kvinder er lige i deres rettigheder, at messen køn er nu i stand til at opbygge en karriere, til at gøre videnskab eller kreativitet. Med hensyn til udviklingen af ømhed og følsomhed, involvere pigen i pleje af dyrene og yngre børn. Hvis du ikke har et kæledyr i familien kun ét barn, tilskynde kommunikation med børn slægtninge og venner, gå i zoologisk have, dyreinternater eller fodring fugle i parken.

far kan

Far - et billede af den ideelle og den nærmeste mand til hvert barn. Mange mener, at det vigtigste kommunikationen med paven for drenge. Men dette er ikke tilfældet, pigerne også er tiltrukket af deres fædre. Traditionelle kvaliteter forventes af børn fra den mandlige forælder, - forsigtighed, styrke og pålidelighed. I vores land, den mest almindelige patriarkalske familie , hvor faderen er også den vigtigste autoritet. Paven i at uddanne hendes datter skal spille rollen som retfærdig mentor og beskytter. Dog bør barnet beskyttes i det omfang af faderen kan og bør kontrollere børneværelset inden jeg skal sove, men hvis barnet konflikter med kammerater, hans opgave - at tale og give nogle nyttige tips, der kan hjælpe til at løse denne situation.

Tips enlige fædre

Det ser ud, som kan være svært for en mand end at vokse uden hjælp fra datter af sin kone? Men i livet alt kan ske, og hvis du af en eller anden grund er blevet en enlig far, det vigtigste - fortvivl ikke. Typisk det første og det vigtigste: kvinderne, også har deres hemmeligheder. Det er uacceptabelt, at faderen talte med en teenage pige på fysiologi af den kvindelige krop, sexliv og andre sådanne ting. Selvfølgelig, bare udelade dette emne kan ikke være. Meget godt, hvis en pige er bragt op uden en mor, vil være en i ansigtet af en voksen kvinde. Det kan være nogle relativ (bedstemor, tante), nærmeste veninder mor eller lærer. Opmuntre sådanne kontakter, hvis du tror på ærlighed kvinder udvalgte barn.

Den rolle, som far i opdragelsen af døtre varierer betydeligt, hvis han bringer det alene. Pigerne er vigtigt taktile kontakt og alle former for manifestationer af kærlighed og ømhed. Hugging barnet skal være hver dag, og det er ønskeligt så ofte som muligt. Lær ømhed og omsorg, samt skabe et retvisende billede af kvinden i dette tilfælde også har en mand. Husk, uddannelsesinstitutioner, og kammerater kan ikke erstatte familien, bør uddannelse begynde det derhjemme.

Hvis hjemme mor ...

Det menes, at for at opdrage et barn enlig mor er meget lettere end en enlig far. Dette er ikke helt rigtigt. Kvinder, der er tvunget til at opdrage deres børn uden ægtemænd, tage på de funktioner i begge forældre. Ofte er denne form for "Steel Lady" udmattende selv med arbejde og ikke betaler nok opmærksomhed og kærlighed til børn. Parenting datter mor i dette tilfælde skal være baseret på en ordning svarende til forholdet i en komplet familie. Vær ikke bange for noget nedodat barn. Hvis atmosfæren i huset er roligt og harmonisk, vil barnet ikke føle afsavn. Må ikke fokusere på barnets hvor hårdt du nødt til, at give det nok tid og opmærksomhed.

Det vigtigste råd til alle enlige forældre - det er umuligt at danne i hovedet på pigerne et negativt billede af den fraværende far. Besvare alle spørgsmål ærligt og neutralt som muligt. Tro mig, selv i 3-4 år, hvis barnet ikke kan forstå, så tag sætningen "Vi er Paven besluttede at leve adskilt." I intet tilfælde ikke sige, at faderen til et dårligt menneske eller venstre fordi barnet ikke kan lide.

Form en ægte selvværd

En vigtig kvalitet for en kvinde - kærlighed til sig selv. Parenting datter far og mor skal omfatte udvikling af selvværd. Lær dit barn at acceptere dig selv for hvem han er. Tal med pigen, at hun er smuk, aldrig kritisere hendes udseende. Det samme gælder for den adfærd og natur i almindelighed. Undersøg sætningen "du er dårlig" og "du gør forkert, men du kan ordne det." - Din opgave er ikke at tugte barnet for alle de fejltrin og fiaskoer, og at lære at gøre det rigtigt og bedre. Udvikle mulighed for nemt at opleve fiasko, og beskytte sig selv og deres interesser.

Udvikling skal være omfattende

Uddannelse mindreårige datter bør omfatte og æstetiske udvikling. Fra den tidlige barndom, får barnet bekendtskab med kunstværkerne, køre tur i smukke steder og pynte. Vælg interessante og farverige legetøj, fortælle spændende historier. Og vigtigst af alt - så meget som muligt for at tale med barnet. Allerede i 3-4 år barn - en fuld kilde, er det muligt at læse historien eller diskutere hvad du så på gåtur. Organiser interessant familie fritid, rejse eller finde nogle fælles interesser. Educating døtre bør også omfatte udvikling af kreative evner, med baby forsøger at skabe i forskellige teknikker i hjemmet, og skolealderen barn kan skrives på et eller andet klub.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.