Hjem og familieUddannelse

Hvordan at vænne et barn bider? Tips til forældre

I hverdagen for næsten alle forældre der var en situation, hvor hans barn bider nogen. Mor, far, et andet barn, bedstemor eller min kat. Hvem fik en varm hånd, eller snarere en tand, det var ubehageligt og smertefuldt. Det betyder, at en sådan adfærd er forkert, og vi skal bekæmpe det. Men hvordan at vænne et barn bider, så for ikke at løbe ind i noget endnu mere ubehageligt?

Før besvarelsen af dette spørgsmål, er vi nødt til at forstå, hvorfor han gjorde dette, fordi de altid har været.

I en alder af 5 til 7 måneder Baby bid simpelthen fordi på denne måde han forsøger at lindre smerter forbundet med begyndervanskeligheder. Metoder til at håndtere i dette tilfælde, den mest oplagte: du er nødt til at give lidt "Snapper" gummi legetøj, bideringe, som er fremstillet specielt til dette formål.

Hvad skal man gøre, hvis et barn bider i alderen 8 til 14 måneder? I løbet af denne periode, kan dette ske, hvis barnet er træt eller perevozbudilsya også forårsage "test i tanden" Forældre kan være et ubehag eller irritation. Hertil kommer, at forældrene et godt eksempel til dit barn, bider sine fingre som et udtryk for kærlighed og hengivenhed. Og hvis det gør far eller mor, så selvfølgelig, på denne måde er forpligtet til at gøre deres søn eller datter. Et andet aspekt, vi må ikke glemme: i denne alder, dit barn aktivt lærer verden gennem taktile og smagsoplevelser. Han bare nysgerrig efter at vide, hvad du smage. Hvordan at vænne et barn bider i denne alder? Foregive, at du oplever frygtelige smerter, bør du ikke overdrive det, men rimelig grotesk gør ikke ondt. Dit barn er i stand til at forstå, det gjorde ondt dig, og vil forsøge at fortsætte ikke at gøre.

Under en halv til 3 år Baby bid i selvforsvar eller for at gøre opmærksom på sig selv, om end negativ. Dit barn, på trods af sin lille størrelse, kan opleve fantastisk følelse: hjælpeløshed, frygt, irritation, vrede. Men hans tale muligheder endnu ikke tilstrækkeligt udviklet til at udtrykke deres følelser i ord, så det kan bide nogen, at få afløb for sine bekymringer. Hvordan at vænne et barn bider i denne sag? I intet tilfælde ikke bruge magt, fordi i modsætning til ham, er du taler om i lang tid og en masse, så bruge dette til dit våben. Forklar, at ondt bidt person, at gøre så slemt. Prøv at bruge mere tid med din baby, få ham til at føle sig trygge. Lær ham at udtrykke sine følelser i ord eller andre foranstaltninger, der ikke bringer smerte til andre (at slå hovedpuden, knuse dårligt eller rive papir).

Efter 3 år barnet bide i haven eller i gården, at forsvare sig mod angreb af deres jævnaldrende, deres latterliggørelse og aggression i deres favør. Også, kan årsagen til en sådan reaktion på den negative dækkes i en stressende situation i hjemmet: hyppige skænderier eller skilsmisse af deres forældre, kom til huset af en anden mand i stedet for paven, besvimelse mors opmærksomhed på grund af fremkomsten af en lillebror eller søster. Hvordan at vænne et barn bider i en så vanskelig situation? Før du skælder deres barn for "skammeligt adfærd", se dig omkring og tænke, ikke om at ændre deres holdning til barnets tid, for at skabe et mere behageligt miljø for ham derhjemme.

Det betyder ikke, at vi bør forblive tavs, tværtimod, skal reaktionen fra din side nødvendigvis, at barnet tydeligt forstår, at det er umuligt at gøre det under nogen omstændigheder. Så sørg for at strengt at tale med ham, hvis du ønsker det, straffe (forlade uden tegneserie aften, for eksempel), men husk på, at problemerne med børn er næsten altid at skyde skylden voksne. Og drage konklusioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.