HjemlighedGør det selv

Ekstruder - hvad er det? Beskrivelse af ekstruderen. Sådan laver dine egne hænder?

Ekstrudering er en fremgangsmåde til fremstilling af halvfabrikata eller artikler af plast ubegrænset længde. Denne fremgangsmåde anvendes i fødevare- og foderindustrien. Die polymersmelte ekstruderes ind i formehovedet til den pågældende profil. Denne produktionsmetode, sammen med støbning af plastik under tryk i det øjeblik en af de mest populære. Ekstrudering er underlagt næsten alle de vigtigste typer af polymerer: elastomerer, termoplast, hærdeplast og andre. Så processen er klar, så du bør overveje ekstruder: hvad det er, hvordan det fungerer, samt andre aspekter i forbindelse med det.

Princippet Funktion og systemdesign

Ekstrudering teknologi har eksisteret i mere end tres år, og i den tid var der mange biler strukturer for dens gennemførelse. Princippet om instrumentet er bestemt af essensen af processen. Således, hvis vi betragter ekstruderen, således at den bliver klart efter bestemmelse, at den aktive komplekse fysisk-kemiske proces finder sted under påvirkning af mekaniske kræfter på betingelse af eksponering høj temperatur og tilstedeværelsen af fugt. Produktet opvarmes under forarbejdning som følge af, at den mekaniske energi omdannes til varme frembragt i bekæmpelsen af indre friktion og plastisk deformation af produktet, enten ved ekstern opvarmning.

I processen med ekstruderingsbearbejdning har flere udskiftelige parametre, nemlig sammensætningen af råmaterialet, dens vandindhold og natur. Under produktionen temperatur kan variere, trykket og intensiteten og varigheden af eksponering til foderet.

arbejdsmetoder

I betragtning af ekstruder, hvad det er, vil vi undersøge i orden. Der er tre grundlæggende metoder til drift: koldt molding, varmekstrudering og varm behandling. Den mest almindelige i nyere varmformning fremgangsmåde udføres ved højt tryk og hastighed, når der er en betydelig forskydning af den mekaniske energi til varme. At gennemføre processen, er det muligt at anvende en snekkeekstruder, hvor vigtigste operationelle organ er en skrue af særlig konstruktion, ved at rotere i cylinderen. Dannende matrix er output.

ekstruder ordning forudsætter, at udformningen af sine arbejdsmetoder del snegle og kamera monteret præcist at udføre opgaver. Der er en belastning kammer, hvor råmaterialet udføres input og heterogene tilsætningsstoffer lukket kammer, hvor der er huller til måling af tryk og temperatur, samt tilføjet flydende stoffer og prøveudtagning. Skruerne kan udstyres med yderligere elementer, hvorved bevægelse af produktet skal udføres under en yderligere modstand, og også alle blandes i processen.

Ekstruder: hvad det er, og hvordan det virker?

Virksom del af mekanismen med behandlingstrinnene kan opdeles i tre zoner: første, er ansvarlige for modtagelse af råmaterialet; andet ansvarlig for plastificering og kompression; tredje - trykke off produktområde. Arbejdsdelen af snegleekstruderen kan have en af flere forskellige designs:

- enkelt skrue: cylindrisk, med konstant eller variabel stigning, konisk, spiral, konisk med en pitch, der aftager mod udgangen;

- twin skruer: rotere i samme eller forskellige retninger;

- dobbeltskrue, engagerende: roterer i én retning og selvrensende, roterer i modsatte retninger og delvist oprenset.

anvendelse af

Ekstruder korn vist på grund af det faktum, at kornpartiklerne gates ind i kammeret under opvarmning sker i indre trykstigning som følge af fordampning af fugt. Fordi øjeblikkelig dekompressionskammeret ekspanderes dampblanding, som fører til en stigning i kornpartikler.

Foderindustrien er mest almindeligt anvendte single-skruemekanisme med en konstant stigning og en cylindrisk skrue. Produktionsanlæg ekstrudere sådan udformning anvender en stilleskrue, og mellem dem en veldefineret sekvens er flere næseskive og skruer og skiver på stud fastgjort med en bolt med konisk hoved. Kabinettet er udstyret med en virksom del inde i en flerhed af langsgående kanaler, der sikrer, at produktet ikke vil blive snoet under bevægelse. Ved udløbet huset har en generelt konisk møtrik, forsynet med et hul. Justere mellemrummet mellem kegler fastgørelsesbolten skruer med møtrik tillader at regulere output temperaturen af produktet. Det er den måde ekstruderen. Hvad er det, du allerede forstår, nu er det nødvendigt at beskæftige sig med andre aspekter.

maskiner produktion

Forskellige modeller, som har forskellige ekstrudere Udførelsesform af elementerne i arbejdsdelen, antallet af arbejdskamre, tilstedeværelsen af yderligere systemer, hvorigennem strækker teknologiske kapacitet i de instrumenter, især drev, fødere og andre dele. cylinderform anerkendt som den mest teknologisk avancerede med hensyn til produktion, hvilket gør den til den laveste kostpris.

teknologi i dag

Så kan du se, hvordan ekstruder. Hvad det er, er det blevet beskrevet tidligere, og nu er at bestemme nogle vigtige punkter. Moderne design implementere mekanismer tør ekstrudering teknologi. Det er så navnet på grund af det faktum, at hele processen udføres under anvendelse af varme frembragt under passage af produktet gennem det transporterende del af mekanismen. Det er muligt at anvende et par ekstrudering. Til dette formål enheden har præ-dampning råmaterialet kammer. Brug af damp kan øge ydeevnen og reducere slid på grundlæggende dele og maskinkomponenter.

tør ekstrudering

Hele processen tager mindre end 30 sekunder. Denne gang er nok til slibning, varmebehandling, dehydrering, blanding, desinfektion, stabilisering og forøgelse af volumen. Du kan lave en ekstruder med sine egne hænder, der arbejder på denne teknologi. Dette vil kræve købet alle elementer i den mekanisme for fremtiden, som senere vil blive forbundet i overensstemmelse med instrumentet kredsløb. Du skal bruge en egnet skrue konfiguration, den elektriske motor, som vil være grundlaget for den mekanisme, kroppen af det fremtidige instrument tilførselsbeholderen og udløbet beholder, et kammer, hvori der skabes et vakuum.

alternative eksempler

Ekstrusionsprocessen kan ikke blot anvendes i produktionen. Der er en sådan indretning som en manuel svejsning ekstruder, som er beregnet til tilslutning af polymermaterialer, nemlig film sammen ved opvarmning deres kanter med samtidig docking. I de fleste tilfælde er en sådan indretning bruges til at forbinde dele af termoplast. Disse stoffer findes overalt nu. This Hofterne, slange, spande, tønder, luger, tanke, kloak gitterelementer af den ydre og indre udsmykning. Listen kan dannes længe nok. En sådan overflod af termoplast har ført til, at industrielle producenter har udviklet en meget kompakte enheder, der er designet til at arbejde med disse materialer på alle brugssteder. Det er for er udviklet denne svejsning ekstruder. Dets anvendelse betydeligt forenklet betjening til svejsning artikler fremstillet af syntetiske termoplast: polyvinylchlorid, polyethylen og polypropylen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.