TravelingRetninger

Moskva - Minsk distance, tid. Fly "Minsk - Moskva"

I øjeblikket turistmål "Moskva - Minsk" betragtes som en af de mest populære. Et stort antal russere strømmer til "broderlig" land for at se seværdighederne i Minsk, for at hvile her, eller, tværtimod, hold business samtaler. Mange Moskovitter hver weekend til at rejse til Minsk til mad, som de er i Hviderusland - den højeste kvalitet.

I et ord, turisten strømmen i retning af - er "Moskva Minsk" regelmæssigt stigende, og i den forbindelse russerne gerne vide, hvad transportform til at få det bedre, så turen var den mest bekvemme og komfortable.

Overvej dette spørgsmål nærmere.

Hvorfor russerne gerne gå til Hviderusland

Således retningen af "Moskva - Minsk". Afstanden mellem de to er alle hovedstæder 700 kilometer. Enig, det er relativt få.

Begyndelsen turister, der valgte kurset "Moskva - Minsk" vil være nyttigt at vide, at mellem Rusland og Hviderusland er der ingen administrative hindringer at krydse grænsen. Med andre ord, ingen pas og visa er ikke nødvendigt at registrere: tage nok med en russisk identitetskort. Det er af disse grunde til at rejse til Hviderusland - en fornøjelse. I Minsk, kan du gå med bus, tog, fly - alle vælger hvilken type transport er mest at foretrække for det.

fly

Selvfølgelig, den hurtigste og mest komfortable indstilling af transport - det er et fly. På det du vil nå frem til din destination i 1 time og 20 minutter. Det tiltrækker og billig flybillet. Ride i retning af "Moskva - Minsk" på flyet vil koste dig 3800 rubler (økonomi klasse). I Hviderusland transportere passagerer sådanne kendte virksomheder som "UTair", "Aeroflot", "Belavia".

tog

Dagligt fra Moskva forklæder går omkring ti tog til Minsk, både direkte og forbifarten tendenser.

Selvfølgelig, rejser i en togvogn lidt billigere end om bord på skibet. Omkostninger af billetten "Minsk - Moskva" i den anden klasse bil er omkring 2.000 rubler. Hvis en person ønsker at rejse i rummet, vil han nødt til at betale alle 3000 rubler. Hvor meget tid vil du bruge på farten? Omkring 8 til 11 timer. Det er meget praktisk at rejse med nattoget: sent om natten, du sidder i Moskva, og allerede i de tidlige morgentimer ankommer i Minsk. For mere information om togplaner kan findes på JSC "russiske jernbaner officielle hjemmeside.

Billigste måde at komme til Minsk

Hvis du er strapped for kontanter, og rejser er stadig meget ønskeligt, er det bedst at gå med overførsler. Det er ingen hemmelighed, at international destination af billetprisen alvorligt er overpris.

Så overveje rejsemulighed med ændringer i detaljer.

Train "Moskva - St. Petersborg"

Travelers-begyndere vil være interesseret i at vide, at alle internationale tog i retning af Brest og Minsk, lave en obligatorisk stop i Smolensk.

For billetten bliver du nødt til at skallen ud omkring 550 til 750 rubler. Du ankommer til den centrale busstation, hvorfra du har brug for at gå på rumfærgen, som er helt tæt.

Train "Smolensk - Rød" og "Rød - Orsha"

Dernæst skal du købe billetter til tog, der afgår på disse områder. Og til destinationen "Rød" betaler du 99 rubler, og til Orsha - kun 15 rubler. Det er vigtigt at huske på, at i Smolensk du kun sælge billetter til den røde, fordi det er den sidste by før grænseområdet. Den røde skal overføre til et andet tog, jeg er nødt til at Orsha. Naturligvis vil billetter være til salg så tidligt som den belarussiske valyute.Takzhe bør tage hensyn til det faktum, at hvis du pludselig ikke har nok tid til at bestanden op på "lokale" rubel og forvente at betale for rejse med russiske penge, så, ak, til at gøre det, du vil ikke lykkes. Belarussiske revisorer flittigt udføre deres opgaver, og gå efter embedsmisbrug, de ikke kan. Men gerningsmanden afladet bøde på 54.000 "lokale" rubler.

Tog eller tog "Orsha - Minsk"

Den næste fase af ruten - afstanden fra Orsha til den belarussiske hovedstad, som kan overvindes med jernbane. Den nøjagtige tog tidsplan kan findes på den officielle hjemmeside for de hviderussiske Jernbaner. Togene går i denne retning ganske ofte, og omkostningerne af billetter vil glæde dig.

Til Minsk kan nås på 2,5 timer. Som et resultat, hvis du beslutter at gå "med ændringer", vil du tilbringe hele fra 700 til 900 rubler. Den eneste ulempe ved dette - bliver nødt til at gå lidt længere - omkring 15 timer. På samme tid, "Moskva - Minsk" - det er også den vej, ad hvilken busser gå til busstationen Shchelkovo russiske hovedstad. De går om natten og stå op i Minsk i ca 10 timer. Billetpris er 1500 rubler.

bil

Selvfølgelig kan du komme til Minsk på sin egen bil. At brændstof omkostninger, der ikke var belastende, er det bedre at rejse til Hviderusland med venner. Hertil kommer, en tur til virksomheden - det er altid sjovt, for ikke at nævne ruten "Moskva - Minsk". Afstand i bil mellem de to hovedstæder, hvis du går i en lige motorvej, er 715 kilometer. Derudover vil du blive glædeligt overrasket over kvaliteten af vejbanen, som i Hviderusland - godt, bare perfekt.

Hvis du rejser på din bil, så eventuelle supplerende dokumenter, der ud over kørekort, har ikke behov for at.

Med hensyn til forsikring, betyder CTP i Belarus ikke genkende, så du skal købe specielle "green card". Dens pris i Rusland er 480 rubler, selvom du kan købe det og i Hviderusland, for 17 euro.

procedure passage for belarussiske grænse

Tre år er gået siden det øjeblik, hvor de russiske toldvæsen har forladt den russisk-hviderussiske grænse. Dette skete på baggrund af oprettelsen af toldunionen, som omfatter Rusland, Hviderusland og Kasakhstan. Border tjeneste i områder, hvor det ender og Rusland begynder Hviderusland, er der heller ikke. Det fungerer i denne zone kun indenlandske transport inspektion, som kontrollerer de store køretøjer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.