HobbyHåndarbejde

Openwork blusehæklet: diagram, beskrivelse, fotos

Faktisk er jakken en beklædningsgenstand til overkroppen, som har to klapper på fikseren. Men sommerbluser kaldes de mest forskellige typer tøj: fra pullovers til toppe. De er strikket af garn med et højt indhold af bomuld, linned, viskose eller silke.

Hæklet: bluse (diagram, generelle principper for strikning, foto)

For det meste er sommerprodukter strikket med brugen af åbent mønster. Hækleteknikken, som ingen andre, giver dig mulighed for at udføre ekstremt smukke blonde mønstre.

Anbefalinger vedrørende brugen af naturligt garn er begrundet i dets egenskaber:

  • Hun ser godt ud i strikning.
  • Gennem det ser luften ud.
  • Det forårsager ikke allergier, når det kommer i kontakt med huden.

Alternativer til naturlige tråde er akryl, polyamid, polyester og mikrofiber. I forskellige proportioner kan de være til stede i høj kvalitet garn, men ikke mere end 30%. Deres tilstedeværelse giver garnerne styrke, elasticitet og glans. Hvis de kunstige fibre er mere end denne procentdel, er der en mulighed for, at blusen i forbindelse med dette materiale (designskemaet ikke er ligegyldigt) bliver varmt, for stiv, det begynder at rulle ned eller deformere.

Enkel blusemodel

Blandt de mest enkle i udførelsen af produkter hækles - dem, der har en simpel geometrisk form og er forbundet med en kontinuerlig klud. Som eksempel kan du bruge en sommerhækletørk, hvor diagrammet og billedet er vist nedenfor.

Strengt taget er dette toppen på stropperne. Dens form er et rektangel. Det særprægede ved dette produkt er, at transmissions- og ryglænets dele, fra midten og opad, er forbundet i henhold til en skema, som derefter passerer ind i bodice-ordningen. Fra midten og under blusen strikkes forskelligt.

Argumenter til forsvar for mønsteret

For at strikke en bodice skal du ty til sløjfer og holde i en bestemt form, men denne opgave er meget forenklet, når du tegner et mønster.

Mange begyndere mener, at der ikke er behov for at beregne mønstre og tegne mønstre, og forsøge at nå den ønskede form af delen tilfældigt. Jeg må sige at enhver åbent blusehæklet (omridset af en sådan plan er meget svært at jævnt klippe sløjfer) har brug for at strikke ved landemærker. Ellers kan du få en ujævn "revet" kant, en væsentlig afvigelse fra de ønskede konturer eller en kapitalbrud på delens proportioner.

Dette er faktisk ikke kun for strikning af bodice, men også for detaljer, der indeholder halser, ærmegab og pellets.

Bluse af firkantede motiver

Den følgende model er lidt ens i form til den forrige, men lærredet består af separat forbundne firkantede motiver.

En sådan hæklet hækling (motivets disposition er vedhæftet) ser meget attraktivt ud. Forresten kan du anvende en velkendt ordning til at lave fragmenter. Opmærksomhed fortjener princippet om placering af elementer og deres forbindelse med hinanden.

Mange magasiner anbefaler at tilslutte sig sådanne elementer i færd med at strikke den sidste række. Men i dette tilfælde skal du konstant overvåge det korrekte arrangement af fragmenter, hver gang lægge lærredet ud og kontrollere med målene.

Det er meget mere rimeligt at sy dem efter det nødvendige antal motiver er blevet udarbejdet og lagt ud for mønsteret. Så hvis du har brug for at justere lærredets størrelse, behøver du ikke at opløse det, der allerede er forbundet.

Bunden af produktet er dekoreret i form af hjørner. Hvis det ønskes, kan du gøre det smidigt. Denne mulighed er tilvejebragt ved delvist hækling. Blusen (ordningen bruges kun i halvdelen) med denne metode til at skabe bunden vil se mere komplet.

Motiver af andre former som bluseelementer

Se pæne bluser lavet af motiver i runde eller sekskantede form. Deres forbindelse er meget mere kompliceret end at arbejde med firkantede fragmenter.

På billedet er blusen hæklet (motivet kan være noget), som samles fra store fragmenter. For at fylde rummet mellem dem blev runde motiver af mindre form anvendt.

Når man kombinerer sådanne fragmenter, er det yderst vanskeligt at opnå et traditionelt ærmegab eller ærmegab. Derfor er det bedre at bruge en ærme af raglan eller at planlægge strikning af en bred, lige ærme (som på billedet).

Runde element i lærredets sammensætning

Ingen husker, da det første cirkulære mønster designet til et serviet blev brugt som en kasket. I dag er det en meget populær teknik. Men den succesfulde brug indebærer korrekte beregninger og regelmæssig kontrol med et mønster.

Nedenfor ses et billede på hvilken blusen er hæklet (kredsløbet er ved siden af det) er forbundet på denne måde.

For strikning af dette produkt blev ordningen ændret på grund af garnets egenskaber.

Det runde fragment er meget godt indskrevet i rektanglet. Kredsløbet skal muligvis justeres, hvis du vælger et relativt tykt garn. Så er det nødvendigt kun at bruge en del af cirkelrørene eller indsnævre rektangelens bredde. For ikke at have ubehagelige overraskelser, er det bedre at beregne højden af hver serie af kontrolprøven på forhånd.

Runde element i taljen

Det store runde element, der er beskrevet ovenfor, kan ikke kun bruges som en kasket. Det ser godt ud, hvis du indskriver det i ryglænets center eller overfører produktet. Særligt interessant ser asymmetriske bluser, tunika og kjoler med en sådan cirkel i taljen eller siden på brystet.

Ofte, når du bruger denne teknik, skaber strikkere et mønster med koncentriske stråler, der afviger fra cirklen. På denne måde kan et produkt til en voksen kvinde eller en hæklingkrog til en pige være forbundet . Ordningen i denne store cirkel undergår løbende ændringer, ændringer og tilføjelser. Så vær ikke bange for at lave dine egne ændringer. Behov for kun at overvåge overholdelsen af princippet om at udvide lærredet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.