HobbyHåndarbejde

Hvordan til at strikke sokker, så de ikke kun varmet benene, men også sjælen?

Strikning har altid været en af de mest almindelige kvindefag. Det lindrer og bringer nogle indtægter til familien, fordi det ikke er nødvendigt at afsætte økonomi til køb af varme og god kvalitet ting. Og hvis denne hobby lidt fantasi, er det muligt at producere eksklusive og oprindelige model. Selvom det vil være en simpel uldne sokker.

For at binde sokkerne eger kunsthåndværkere får brug for 100 gram garn og fem eger. Du kan lave nemt for hjemmet sokker, en farve. Og du kan bruge muligheden for at strikke Jacquard mønster, og derefter produktet vil ikke kun varme fødder, men også for at behage sin usædvanlighed. Børn kan dekorere sokker bundet eller syet øjer på tå af artiklen, en lille chornenkim "næse" og øjnene - knapperne. Almindelige sokker straks blive til fluffy små dyr! Er disse små ting børnene vil være i stand til at nægte at bære? Efter alle, kaniner eller killinger på benene på barnet, så sjove ører vil ryste når du går, blev skåret til barnet!

Nåle til at strikke sokker med et Jacquard strikning heller ikke svært. Normalt et mønster på benet, der er på den del af sokken, der dækker skinnebenet. Det kan bare være en farverige striber i forskellige bredder. Og der kan være smykker lavet i disse bånd. I dag meget fashionable nordlige motiver: hjorte, træer, huse-nål. Sommetider børn bruger umelitsy motiver: killinger, kaniner eller smilende sole.

Det er også muligt at strikke sokker eger almindelig viskose, men efter fremstillingen for at sy knapper eller benene af blomster. Du kan også sy den øverste del af golf perler eller farvet tråde - fantasi har ingen grænser her!

Så nu er at tale om emnet, hvordan man strikker eger sokker specifikt. For en voksen er nødt til at score på 14-16 masker på hver nål, for en mand mere - 18-19. Selvfølgelig vil barnet være nok 8 - 10 faner. Opsamling første to egerne i et bestemt antal loops, derefter en nål tages ud og derefter anvendt til den første. Nu er det nødvendigt igen at ringe til samme nummer.

Frit kunne hænge to nåle med udgående sløjfer, og udfører de samme trin med det næste par eger. Nu tager vi de første eger, så de kun forlod antallet af loops, som vi har identificeret for sig selv. Hvor var den frie spids af garnet, det er begyndelsen på et sæt af loops, og vil begynde at strikke. Strik fem eger i en cirkel eller en elastik 1x1 eller 2x2.

Når benene på de to er forbundet, ændre mønstret på den sædvanlige foran parring. Så du skal strikke nogle centimeter 6. Så vyvyazat pyatochku. Nogle kvalificeret arbejdskraft til at blive involveret her en anden tråd at styrke den mest problematiske del af produktet. Det er ingen hemmelighed, at hælene er udslettet sandsynligt! Tja, hvis det er nylon tråd, men du kan forsikre og almindelig tråd, som bruges til syning.

To nåle vi forlader tomgang, og de to andre vil udføre afrunding af hælen. Hvis vi havde scoret de oprindelige 16 loops, så hælen bør være knyttet fra 32. Den tredje del 10 af løkken: fem på hver talte præcis i midten. Strik fire sløjfer i én retning, og den næste to provyazyvaem sammen og vende strikning inside out. Igen strik fire sløjfer, derefter de to sammen og - drej. Så algoritmen har brug for at strikke indtil indtil kun 10 m på nåle arbejdere.

Nu er du nødt til at strikke sokker, ved hjælp af alle fem nåle. Dannet på dygtighed kant produkter hæl bør ringe til nummeret på de manglende faner, dvs. på hver talte 11 sløjfer. Og fortsætte med at strikke i en cirkel ansigt tyktflydende, indtil det øjeblik, hvor den lille finger vil skjule under tåen.

Nu er vi nødt til at trække tåen på en sok ved at skære i en række på hver talte på én hængsel. Når resterne af tre løkker på hver talte, tråden knækker og trukket gennem dem. Sikring af den, så produktet ikke opløses, bliver spidsen opladet indeni, og der er også fast, så han ikke komme ud ud. Alt produktet er klar - slid på sundhed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.