LovOverholdelse om regulering

Blev født det andet barn i familien: hvad betalinger er lagt?

Oprettelse af en familie, de fleste af de unge (og ikke så) folk er begyndt at planlægge for barnet. Når denne opgave er fuldført, og familien ser lille barn, løses på anden (og især af den tredje, fjerde og så videre. D.) Meget lidt damp. Den væsentligste årsag til denne situation er ofte i et materiale problem, som mange tror, at det andet barn i familien - det er en luksus.

Men regeringen forsøger at forbedre den demografiske situation, opmuntre forældrene til ikke at stoppe oprettelsen af en i de senere år. Og hvis vi taler om betalingen for det andet barn, så først og fremmest, skal det bemærkes moderskab kapital. På trods af, hvad der er sagt om det en hel del, mange er stadig spørgsmål og misforståelser om, hvad til hvem og hvordan det er betalt.

Maternity kapital anses for at være et engangsbeløb, som sætter mødre ved fødslen af en anden eller efterfølgende barn. Summen af dens oprindelig var 300 tusind, men hvert år det er indekseret, med det resultat, at i 2012 vendte over 380 tusind rubler. Når født det andet barn i familien, kan forældrene være berettiget til denne betaling, at indsamle de nødvendige dokumenter til dette formål, og med henvisning til pensionsfonden. I nogle tilfælde modtage denne godtgørelse kan og enlige fædre opdrage børn.

Det er værd at bemærke, at få pengene i kontanter ikke vil arbejde. Der er flere måder, hvordan de kan bruge, mens hidtil indført et lovforslag, som beskriver yderligere metoder for deres gennemførelse. På trods af dette, i dag er der kun tre måder, hvorpå du kan bruge de midler, hvorfra du kan vælge din egen.

Den første af disse er at bruge pengene til uddannelse af barnet, mens det er muligt at betale ikke alene for dannelsen af et sekund, i virkeligheden, efter fødslen af, hvis aktiver og vil blive opnået, men også det første barn i familien uddannelse. En anden af de mest almindelige måder er at liste den forælder kapital på bekostning af kommende forældre pension. Det er også muligt at tilbagebetale dette beløb et realkreditlån eller et lån til byggeri, der er, for at forbedre deres bolig. I dette tilfælde skal du bruge en af disse metoder kan være kun tre år efter, at barnet er født.

Det skal bemærkes, at der i nogle regioner tildelt yderligere betalinger til fødslen af sit andet barn i familien. Så i Krasnodar-regionen, Tyumen, Khakassia og andre regioner er planlagt (og allerede sker i nogle) at udstede en regional barsel kapital er 100 tusind rubler. Bortskaf dem vil være den samme som den generelle føderale.

Nogle russiske enheder (fx Sankt Petersborg) give yderligere engangsbetaling til familierne efter fødslen af barnet. Desuden med summen vil være større hver gang (for anden, tredje og efterfølgende).

Det er vigtigt at sige, at da jeg blev født det andet barn i familien, stiger og godtgørelser ved fødslen eller pleje for ham, især det drejer sig om de tilfælde, hvor moderen ikke virker, og til gavn går til social beskyttelse. Hvis den minimale mængde af omsorg for det første barn vil være lidt mere end to tusind rubler, og hvis det er det andet barn, er størrelsen af denne godtgørelse fordoblet.

Således det andet barn i familien - det er ikke så hårdt fra materiale synspunkt, ser det ud til. Et andet spørgsmål er problemerne med at hæve to børn, søskende rivalisering og lignende. Men næsten alle forældre skal huske, at der er ingen, som det ville være umuligt at håndtere. Hvis der er et spørgsmål om, hvordan man føde et andet barn eller ej, er det bedst at løse det positivt, fordi børn er leveret til forældrene ikke kun bekymrer sig, men også en masse sjov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.