LovOverholdelse om regulering

Betalt uddannelse i skolen. Det giver børn?

For nylig i pressen, internettet, på tv, og kun i de "mennesker" er en aktiv drøftelse af spørgsmålet, der påvirker mange mennesker i Rusland: betalt uddannelse i skolen. Hvad er der nye lov skal der vedtages "af gratis uddannelse", som det er døbt af vores borgere?

Lovforslaget "om ændring af visse retsakter i Den Russiske Føderation i forbindelse med forbedring af den juridiske position af staten (kommunale) institutioner", har vedtaget Statsdumaen embedsmænd, helt fjerner loven om gratis uddannelse sikret os ved forfatningen. Lad os se, hvad innovationer venter på os i september 2012. Hvordan de påvirker os og vores pengepung?

For det første vil alle uddannelsesinstitutionerne inddeles i tre store grupper: cost, statsejede og selvstændig. Gebyret for uddannelsesmæssige tjenesteydelser vil blive opkrævet til forældre, hvis børn er indskrevet i budgettet og selvstændige institutioner. Direktør for type institution, den såkaldte leder, kan indgå aftaler med solide institutioner og blomstrende virksomhed og bringe indkomst til staten.

Det vil sige, om den betalte Education Act af 2012 har til formål at overføre skole til selvforsyning og generere indtægter. Men på niveauet af viden i dette tilfælde ikke er nævnt nogen steder!

For det andet, fri til at være kun tre store lektioner, tre mere - vil blive båret dels af forældrene, men resten af betalingen vil danne for stor byrde på deres skuldre. Alle resten af tiden vil blive givet til faglig uddannelse! Det betyder, at efter eksamen fra high school og ungdomsuddannelserne, vil staten modtage unge fagfolk, der allerede er uddannet i ethvert speciale.

Selvfølgelig er dette tilfælde - gode arbejde, vi har brug for! Men igen, det er ikke specificeret, hvad der vil være det beløb, der fremkommer ved den kandidat viden. Må fyre vil have modtaget ungdomsuddannelse (betalt) fra tegnebøger af forældre, at gå på universitetet? Og kan de færdiguddannede har modtaget skole videreuddannelse, til at beslutte på arbejdsmarkedet, finde deres plads i voksenlivet? Hvad så gør de faglige skoler, tekniske skoler og universiteter? Efter alt, vil efterspørgslen efter dem falde med flere gange!

Hvad vil samfundet betalt uddannelse i skolen? Tendensen til lagdeling mellem rig og fattig i vores land er der en lang tid. Men hvis de rige kan betale sikkert studere sit barn og give ham en god uddannelse, de fattige det vil helt klart ikke har råd til. Så i deres sted - gå og arbejde. Det betyder ikke noget, måske du har et talent og "skøre Chamber", men døren til yderligere uddannelse langsomt lukker før dig.

Måske, så i det mindste læreren vil blive vinderen? Nej, deres finansielle situation ved begrebet "betalt uddannelse i skolen" ikke afhænger! Alle de ekstra midler modtaget som følge af implementeringen af "selvbærende skole" vil blive rettet kun til behovene i skolen selv, men vil ikke påvirke lærerlønninger.

Generelt er vores uddannelsessystem involveret i en farlig eksperiment, hvis resultater, skal du sørge for at påvirke udviklingen af vores børn. Mange lag af den russiske befolkning bliver det utilgængelige og umulig. Hvordan kan vi tale om den tekniske og videnskabelige udvikling, nanoteknologi og robotteknologi udvikling, hvis ikke hele folket i landet vil være lige grundlæggende færdigheder?

Selvfølgelig talent brød frem, men efter hvad indsatsen? Mange af vores forskere var fattige, analfabeter familier, men selv på tidspunktet for deres statsstøttede, kunne de lære gratis, når der eksisterede betalt uddannelse for børn af velhavende familier. I skolen borgerlige Rusland stand og talentfuld støtte, give dem den samme viden som afkom af velhavende familier.

Og vores moderne skole er simpelthen en virksomhed, der tjener penge. Hvis hun ikke kan gøre, blot lukker og børnene bliver nødt til at kigge efter et nyt sted, hvor du kan købe viden. Spild af tid til at finde et nyt sted, nye lærere og elever, den lange vej til den nye skole ... Er det indflydelse på den viden om vores elever?

Generelt betyder det nye lovforslag, at skolerne vil være i stand til at forene og skabe en stærk base for uddannelse af børn. Vores kandidater er ikke hjælpeløse i slutningen af uddannelsen, og vil være i stand til at gå på arbejde, det vil sige, uden et stykke brød vil ikke gå. Forældre vil være i stand til at påvirke de uddannelsesmæssige aktiviteter på skolen, hjælpe dine børn får en god uddannelse, skal du vælge en anstændig erhverv. Og det lader til, at den betalte uddannelse i skolen - det er et universalmiddel fra alle problemer.

Men spørgsmål om det i dag end svar!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.