LovOverholdelse om regulering

Betaling for reparationer. Lov om kapital reparationer af beboelsesejendomme

Enhver borger i Den Russiske Føderation ved, at er et gebyr for reparation. Men ikke alle tænker, hvad er dette board blade. For hver af os hver måned giver nogle penge til boligkontor? Hvordan skal gennemgå reparation af et højhus, og det går virkelig? Alle disse spørgsmål vil blive givet svar i artiklen.

Begrebet eftersyn

Hver fleretagers hus, før eller senere begynder at forringes. For at forhindre en nødsituation, skal strukturen være rettidig reparation og opgradering. Naturligvis betyder mængden af penge er nødvendige for reparationer ikke tage ud af ingenting. Så løn reparation er påkrævet til beboerne selv.

Inden jeg giver karakteristisk for de juridiske aspekter af den lov, der regulerer de reparationer af bygninger, er det nødvendigt at fortælle lidt mere detaljeret om, hvad der er inkluderet i eftersyn. Hvilke procedurer og ansvar boligafdeling her kan skelnes? Hvis vi taler om et minimum af tjenester og pligter selskab boliger, er det nødvendigt at skelne mellem følgende funktioner:

 • udskiftning, reparation eller installation af forskellige typer af en bygning; Denne opvarmning vandforsyning, gasforsyning, og mange andre systemer;
 • reparation eller udskiftning af elevatorer;
 • reparation eller installation af husets tag;
 • udfører arbejder i kældrene, styrkelse af fundamentet;
 • reparation eller renovering af facaden - forsegling leddene, genoprette gips, erstatning eller opdatere fliser, tagrende reparation, osv ...

Således reparation af et højhus indeholder et ret stort antal forskellige værker.

Generelle kendetegn ved eftersyn af love

Umiddelbart skal det bemærkes, at i øjeblikket i Rusland er der ingen enkelt regning, helt helliget til større reparation. Alle opgaver, der forbinder i reparation af boligblokke, er underlagt meget forskellige love og regler. Her og i de enkelte elementer af føderale love, og visse retsafgørelser, og nogle artikler i Housing Code. Men den største og mest kendte loven her stadig står, ud: den føderale lov № 271 - ændringerne i den russiske Boliger Code.

Indtil 2012, var det meget dårligt i boliger. Forvirring var begge en lang række juridiske modsigelser, og manglen på en klar system af love, der ville regulere reparation af huse. Selvfølgelig var der Housing Code. Men indtil i december 2012 den føderale lov nummer 271, og der var ingen måde, du ønsker med ham.

Hvilke ændringer har fulgt begyndelsen af gengivelsen af en normativ retsakt? Den vigtigste ting, der er værd at bemærke - er, at betaling for eftersyn blev sigtet for borgerne (før reparation i fuld gang med magt). Nå det eller ej - et omstridt punkt. Men det er usandsynligt, at benægte det faktum, at systemet med betalinger og udførelse af arbejder er blevet mere praktisk. Men om det var en mere retfærdig og bedre? Forsøg på at finde et svar på dette spørgsmål vil blive markeret på.

Udflugt til fortiden

Som du ved, alt er relativt. Og derfor skal transporteres tilbage i tiden en lille smule, og forsøge at huske, hvordan at revidere systemet betjenes før.

Selv i sovjettiden, tag hjem konsekvent opdateres hvert 15 år, er fundamentet repareret hvert 25. år, og tagene af boliger og kommunale tjenester involveret hvert år. I virkeligheden, den dag i dag, intet er særligt ændret. Enhver ledelse boliger etablerer en lignende tidshorisont. Hvis arbejdet ikke udføres, vil bygningen blive blot en nødsituation, og i sidste ende ødelagt.

I USSR, reparation af boligblokke helt liggende i magtstrukturer. Alle bygninger er i offentligt eje. Borgerne skulle foretage rettidig betaling af en sum penge, og kommunen gennemførte alle de nødvendige byggeri og reparationsarbejde. Men med begyndelsen af privatisering, forårsaget af sammenbruddet af sovjetmagten, de fleste af bygningerne gik i hænderne på private ejere. Fra nu af lejerne ophørte med at betale lokale regeringer.

Mess varede indtil begyndelsen af 2000. Mange huse er forældede, de bliver unormal og uegnet til livet. Det er derfor, at myndighederne har besluttet at tage dristigere skridt. eftersyn program blev udviklet. Lidt senere, efterfulgt af loven om kapital reparationer af boligblokke. Lejere var forpligtet til at betale 5% af det beløb er nødvendige for gennemførelsen af værker om transformation ejendom. Imidlertid har den overordnede tendens ikke har erhvervet en positiv farve: og den dag i dag mange hjem simpelthen forblive uden service.

Fælles per reparation: størrelse på 2017

Russiske myndigheder ville være værd at være opmærksom på den europæiske praksis, der giver en pligt for enhver lejer til at skabe den såkaldte kapital vedligeholdelse. Er en vis mængde penge, som efterfølgende blev sendt til at udføre arbejde om omdannelse af huset. Fordelen ved et sådant system er indlysende: alle de foranstaltninger med finanser er i sigte for hver person. Der er en streng rapportering, så du kan bruge penge strengt til dette formål; ikke én krone kan ikke forlade nogen i lommen.

Ikke desto mindre, Den Russiske Føderation, en sådan ordning ville blive anvendt med stort besvær. Den største hindring her - almindelig fattigdom i befolkningen. Mange mennesker simpelthen ikke kunne gøre rettidige betalinger på grund af simpel mangel på finansiering. Men som systemet fungerer i dag?

Myndigheder blev udviklet tredive år af planen (til handling, vil han være op til 2042), hvorefter kommunen er engageret i fundraising. Den samme instans af tidsplan reparationer for hver enkelt hjem. På kapital reparationer af boligblokke lov (lov № 271) hedder det nødvendigt at betale en sum penge svarende til mindst 15 rubler for boliger m2. Selvfølgelig taler om magt "den utrolige effektivitet af det etablerede system" og "tusindvis af kvalitets renoverede hjem." Er disse påstande dagens realiteter? På dette spørgsmål, skal hver person svare sig. Som "hjælpemateriale" kan forårsage flere abstracts af regningen.

Grundlæggende software nuancer

Alle borgere bør være opmærksomme på deres boliger rettigheder - det er nødvendigt at åbne kabinettet kode og læse nogle af dens bestemmelser. Næste vil blive præsenteret de vigtigste punkter i, hvad der udgør betaling for reparationer. Loven siger følgende punkter:

 • Alle reparationstider er sat direkte af kommunen. I tilfælde af overtrædelser af borgere har ret til at indgive en klage. Kommunen vil indsamle en kommission, og om nødvendigt forsøge at reparere struktur på det rigtige tidspunkt.

 • Større hjem renoveringer kan ikke blive forsinket, selv efter beboerne selv udført alt det nødvendige arbejde for at opgradere boliger.
 • Kommissionen, bestående af repræsentanter for boliger, reparation skøn, foretaget af kommunen.
 • til reparation gebyret reguleres af de lokale myndigheder. I dette tilfælde kan tolden være genstand for regulering, men kun hvis meddelelsen af de alle lejere.

De regningen stater, og om de vigtigste typer af ydelser, der skal tages i betragtning af de lokale myndigheder. Dette vil blive forklaret senere.

på fordele

Ifølge føderale lov № 271 er visse grupper af borgere har ret til en række undtagelser. For eksempel vil nogle mennesker, som vil blive diskuteret i det følgende, er i stand til at betale billetprisen er ikke fuldt ud.

Om hvilke kategorier af borgere i spørgsmål? Er fritaget for betaling for eftersyn kan være følgende borgere:

 • familier med tre eller flere børn;
 • mennesker med handicap;
 • familier med børn med et handicap;
 • soldater eller familier til ofre for krig;
 • bageste arbejdstagere eller veteraner fra Anden Verdenskrig;
 • familier uden en forsørger;
 • honorære donorer;
 • indehavere af en anden slags statslige prisuddelinger.

Her er det nødvendigt at foretage og nogle andre kategorier af borgere. Alle af dem er registreret i Forbundsrepublikken lov № 271.

Dekryptering utility takster

Gebyr for større reparationer i hjemmet består af mange forskellige aspekter. Det er værd at fremhæve og hus, og den type struktur, og tilstedeværelsen af visse elementer i huset (såsom elevatorer, trappeopgange og så videre. D.).

Indholdet af boliger og kommunale myndigheder omfatter således i det mindste følgende:

 • yards;
 • rengøring og reparation af trapper;
 • arbejde med renovationsafgifter;
 • liftsystem vedligeholdelse og reparation;
 • Arbejde med ventilationskanaler og spildevand;
 • rettidig fjernelse af affald fra det område omkring huset og så videre. d.

Hvis bygningerne har en form for udstyr, eller de er placeret i ubekvemme områder, kan gebyret for reparation være lidt højere end normen. Det er også nødvendigt at tale om effekten af specificitet i et lejlighedskompleks på udgifterne til større reparationer. Loven regulerer følgende:

 • lejere af præ-revolutionære bygninger (som regel er bygget - en kultur af objekter) har til at betale omkring 3 rubler per m2;
 • mennesker, der bor i "Khrushchev," nødt til at betale to rubler pr m2;
 • borgere, der bor i præfabrikerede huse 60-80s skal betale gnide for 2,2 m 2;
 • beboere i murstenshuse nødt til at betale et minimum på 2,5 rubler;
 • mennesker, der bor i moderne bygninger, betaler ca. 2,7 rubler.

Således, typen af huskonstruktionen også i høj grad påvirker udgifterne til løbende vedligeholdelse.

Konsekvenserne af manglende betaling af takster

Mærkeligt nok, mange mennesker simpelthen nægter at betale for reparation gebyrer. For at gøre dette, finder de en masse forskellige årsager: Det er en urimelig fordeling af økonomi, og der ikke foreligger nogen "return" på den del af kommunen (fordi ofte beboerne i husene bare ikke se nogen renoveringer), og dårlig reparation. Desuden har visse personer og spekulerer på, om loven for at betale for reparationer.

Anyway, er staten ikke kan lide ikke-betalere, og søger derfor alle mulige måder at håndtere dem ved at pålægge sanktioner. Hvilke konsekvenser kan overhale en borger, der nægter at betale for tjenester udført af boliger og forsyningsselskaber? Den mest, at hverken er en simpel - bøderne med en sats på banken refinansiering. Det betyder, at en person er forpligtet til at dække forsinkede betalinger og endda 15% af det krævede beløb.

Hvis sagen overhovedet kommer for retten, kan der træffes følgende foranstaltninger over for en borger:

 • husarrest;
 • den manglende evne til at optage lån i nogle banker i landet;
 • tildeling af interesse;
 • bortvisning fra huset (men dette er en ekstrem foranstaltning, der kræves multi-million dollar gæld til retten kunne fratage borgere ejendom).

Den nemmeste eksempel her kunne være som følger: borgeren er i lejligheden på 50 m2 ejendom; pligt borgeren - 3 tusind rubler til forsinkelsen på 30 dage .. Kommunen tildeler en straf på 45 rubler. I løbet af året, kunne den fine stige til 800 rubler. Således, uanset udsigten over eftersyn af systemet kan have været en borger i tide vil stadig nødt til at betale den krævede sum penge.

Ekspert udtalelse om betalingssystemet eftersyn

Kontroversen omkring arkitektur af betalingssystemer eftersyn har stået på i lang tid. De fleste eksperter er tilbøjelige til nogle mening?

Den aktuelle situation, ifølge de fleste eksperter, kan ikke kaldes optimistisk. På den ene side, at den aktuelle revision af betalingssystemet det er praktisk umuligt at ændre: den plan blev vedtaget af tredive, men fordi i lang tid er alle uløselige problemer er skitseret ovenfor. Den manglende gennemsigtighed i ordningen af det banale, bekæmpelse af dårlig kvalitet reparationsarbejde, social kontrol - som alle kan være fuldt implementeret, bortset fra at, når det europæiske system for betaling eftersyn. Men et sådant system kan endnu ikke anvendes effektivt i den aktuelle virkelighed: stadig stor fattigdom niveau.

Adressering

Hvad kunne være løsningen? Den mest optimale variant - HOA. I et distrikt bygget et nyt hus. til reparation gebyret er det samme som alle andre steder. Da området blev genbosat nylig, behøver lejerne ikke se nogen mening at give penge til kommunen er ikke klart, hvorfor. Det er grunden til borgerne besluttet at arrangere et partnerskab af boliger ejere. Fra nu af er alle betalinger er gennemsigtige og synlige for de fleste beboere.

Naturligvis under sådanne omstændigheder kan det være en masse problemer. HOA kan organiseres, hvis der er virkelig kompetent og aktive formænd hjem. Hvis der opstå spørgsmål om tilstedeværelsen af budgettet partnerskab. Mange her vil blive vist et spørgsmål: Er der et gebyr for en obligatorisk eftersyn? Svaret er entydigt ja. Enhver borger hører under lokalunionen bør indpasses fremme husets struktur og vedligeholdelse af det i "sund" tilstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.