SundhedPræparater

Piobakteriofag polyvalent

Piobakteriofag oprenset polyvalent specifik måde stand til at lysere (rev) bakterien Klebsiella pneumoniae, stafylokokker, Pseudomonas aeruginosa, Streptococcus, Enterococcus, Escherichia coli. Brugt lægemiddel til forebyggelse og behandling af enteriske og kroniske inflammatoriske patologier forårsaget af de førnævnte mikroorganismer.

Piobakteriofag. instruktion

Det er indiceret ved sygdomme i luftvejene, hals, øre, næse og lunger. Disse omfatter betændelse i bihulerne, ondt i halsen, halsbetændelse, lungebetændelse, tracheitis, mellemørebetændelse, pharyngitis, og andre.

Piobakteriofag polyvalent effektive til behandling af sår suppuration, absces, flegmone, forbrændinger, hidradenitis, mastitis, bullen finger, bursitis, osteomyelitis og andre kirurgiske infektioner.

Indikationer for brug af stoffet er også urethritis, oophoritis, Colpitis, blærebetændelse og andre urogenitale sygdomme.

Umiddelbart Piobakteriofag multivalent og posttraumatisk keratokonyunktivitah, conjunctivitis, dysbacteriosis, septisk sår i hornhinden, cholecystitis, gastroenterocolitis generaliserede septiske sygdomme.

Medikamentet er tildelt og purulente inflammatoriske patologier hos spædbørn (sepsis navlebetændelse, pyodermi og andre).

Piobakteriofag polyvalent anvendes til forebyggelse af epidemiske indikationer nosokomielle infektioner, til behandling af kirurgiske sår og svezheinfitsirovannyh.

phagotherapy virkning bestemmes ved den foreløbige identifikation af det forårsagende middel fagochuvstvitelnosti.

Før du bruger hætteglasset skal rystes. Piobakteriofag polyvalent indeholder sediment. Væsken skal være gennemsigtig. Uklare opløsning skal bortskaffes.

Skyldes, at præparatet indeholder et næringsmedium gunstig for udviklingen af bakterier fra det ydre miljø, som provokerer turbiditeten af opløsningen, ved åbningen af beholderen for at følge anbefalingerne

- vaske hænderne grundigt;

- ved hjælp af alkohol-holdig opløsning hætteglas proces cap;

- Efterlad ikke flasken;

- manipulation med et apotek i kun køleskabet.

I tilfælde af lægemiddel i små doser (fra to til otte dråber) bør ringes opløsningen under anvendelse af en steril sprøjte i et volumen på 0,5 til 1 ml.

kan anvendes med forbehold af reglerne i den åbne opbevaring af lægemidlet hætteglasset i mangel af uklarhed i hele gyldighedsperioden.

I betragtning af arten af det infektiøse udbrud Piobakteriofag kan påføres topisk i form af lotioner, kunstvanding tilstopning. Dosis afhænger således af størrelsen af det berørte område. Volumenet af præparatet anvendes, sædvanligvis ikke overstiger 200 ml.

Når urogenitale sygdomme illustrerer anvendelsen oralt (gennem munden). Hvis hulheden er nyrebækkenet og blære drænet, administreres medikamentet ved nefrostomi eller cystostomy op til to gange om dagen. Indføring i blæren udføres ved en dosis på 20 til 50 ml, i nyre bækken - med 5 til 7 ml.

Indføring i afgrænset hulrum (artikulære, pleurale, for eksempel) udføres i et volumen på 100 ml. Efter dette, forlod kapillær dræning. De næste par dage, er administrationen gentages.

Medikamentet, der skal anvendes i form af inddrypning, skylninger, fugtning turundae og deres indførelse, forlader for en time, og vaskene.

Således anvendes vask med stomatitis, parodontitis i kroniske generaliserede former. Denne procedure udføres ved op til fire gange om dagen, er doseringen fra 10 til 20 ml.

Den anbefalede dosis Piobakteriofaga:

- Børn op til seks måneder - 5,10 ml;

- fra seks til tolv måneder - 10-20 ml;

- fra tolv måneder til tre år - 15-30 ml;

- fra tre til otte år - 20-40 ml;

- efter otte års 20-50 ml.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.