Intellektuelle udviklingReligion

Jesu Kristi liv

I menneskets historie, der er mange udestående individer, hvis handlinger har ført til den globale udvikling. Nogle af dem - Yuliy Tsezar, Aleksandr Makedonsky, Napoleon, Iosif Stalin, Iisus Hristos ... Det sidste navn, og i dag stadig et emne for heftig debat. Nogle anser ham en bedrager, mens andre - en enestående personlighed, og nogle ser ham som en person af den guddommelige natur, eller endda Gud selv. Så hvad var denne mand? Og hvis det overhovedet eksisterede som en reel historisk person?

Overvej først, hvordan historien om Jesus Kristus er fortolket af Bibelen selv, da det er den vigtigste kilde, hvorfra man kan lære om ham den nødvendige information. Så det er en direkte efterkommer af Kong David, når Israels monark. Tyrant Herodes i Judæa, efter at have lært af nogle pålidelige kilder til menneskelig fødsel, som ifølge gammel profeti, bestemt til at blive Israels konge og for at bevare deres magt og myndighed deres efterkommere besluttede at dræbe Jesus. For at gøre dette, det giver ordre til at dræbe alle nyfødte i den by, hvor Kristus skulle fødes. Men hans forældre kender om det forestående katastrofe og flygte fra landet. Vende hjem efter død Herodes. Vokser op, Jesus mestrer håndværket af sin far, er det en god tømrer, og dette for et levende. Han voksede meget i stand til hurtigt at absorbere viden, var interesseret i religion sit folk og i 12 år, i løbet af ankomsten af hans familie i Jerusalem, førte diskussionen med repræsentanter for præster.

Jesu liv bliver meget intens fra det øjeblik, hvor han blev døbt af en populær prædikant blandt folk af Johannes Døber. Fra dette øjeblik begynder sin missionær og uddannelsesaktiviteter. Han finder sine første tolv disciple, der bliver hans vigtigste tilhængere, overfører en del af sine evner. Det udfører mange mirakler, healing alvorligt syg og endda hæve de døde. At forkynde en ny doktrin, er antallet af dens tilhængere vokser hurtigt. I erkendelse af at hans arbejde - er en trussel mod deres autoritet, de religiøse ledere gør en sammensværgelse mod ham. Protegé af romerske kejser i Vesten, som derefter var en del af Romerriget, Pontius Pilate søgte at retfærdiggøre mand, men den jødiske præster udøver et stærkt pres på ham. Derefter giver efter for afpresning og ønsker at forhindre en mulig oprør, giver han samtykke til udførelsen af Messias. Jesus, udmattet af tortur, korsfæstet (eller ifølge nogle andre kilder - på en normal kolonne uden tværstang). Hans krop lå i graven i tre dage, og derefter forsvandt. Ifølge Bibelen blev Jesus' liv givet for indløsning af menneskelige synder. Efter hans død, optrådte han flere gange for sine disciple.

Så vi overvejede kort at Jesu Kristi liv baseret på bibelske kilder. Nu er det værd at nævne den mulige vidnesbyrd om realiteten af Messias, direkte og indirekte. Ancient papyrus-fragment fra teksten i Det Nye Testamente dateret til omkring 125-150 år. AD. Der er også fundet, "Qumran ruller" med evangelisk tekst. Denne arkæologiske fund har afskediger spekulationer om sen skrivning af Det Nye Testamente. Fremgangsmåden til udførelse af Kristus historisk autentisk, hvilket bekræftes af de fund af resterne af de henrettede. Pontius Pilate, der blev tvunget til at acceptere drabet på Forløseren, ikke en mytisk karakter og en virkelig person. Hans navn forblev på væggen i det romerske teater, opdaget under udgravninger i Cæsarea. Han blev udnævnt til præfekt (snarere end statholder, som sin efterfølger) - det er den position, og er nævnt i evangelierne apostlenes. De "jødiske Antiquities" Iosifa Flaviya kan finde en passage, der beskriver Jesus som "klog mand, der fører et dydigt liv" og er også delvist bekræftet hvad der blev skrevet i evangeliet. Andetsteds i denne samme arbejde er en beskrivelse af Jakobs henrettelse, Jesu forhold. Hertil kommer, i skrifter af de romerske autoritative lærde - Suetonius, Plinius og Tacitus - også kaldet denne person, sammen med en beskrivelse af aktiviteterne i sine første tilhængere og forfølgelse rettet mod dem af de romerske kejsere.

Således biografi om Jesus Kristus er en delvis bekræftelse i nogle historiske kilder. Hans lære er baseret på lydighed mod Gud og kærlighed til mennesker. Til denne dag, mange millioner af mennesker tror, at Jesu Kristi liv som en model for efterligning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.