Intellektuelle udviklingReligion

Church of the Assumption af Jomfru Maria (Nizhny Novgorod). Den katolske kirke i Rusland

Nizhny Novgorod Church of the Assumption af den hellige Jomfru har en usædvanlig udseende i den katolske kirke. Det faktum, at det er placeret i en lille bygning, hvor der engang var i stalden, i det område af den tidligere besiddelser af Shchelokova. Men dens interiør dekoreret med smukke skulpturer og mosaikvinduer, og i ministeriet for orgelspil.

Fremkomsten af katolske bosættelser

Da det XVII århundrede, i Nizhny Novgorod begyndte at danne Panskaya afvikling - en del af byen, hvor lang fast tyskere, polakker og litauere, når taget til fange under talrige krige og resten bor i Rusland. På grund af sin etniske sammensætning, er det sikkert at sige, at der blandt dem var folk, der bekender katolicismen, men i de arkivalier i den æra er ingen oplysninger om afviklingen af gudstjenester.

Efter krigen i 1812 inden for fire år, blev et stort antal polakker, franskmænd og tyskere tvunget til at tage russisk statsborgerskab for at finde arbejde i Rusland, især i den Nizhny Novgorod-regionen. Ofte deres religion kun ændres forsørgere, mens kone og børn er forblevet katolik.

Siden 1833, byen de første eliteskoler begyndte at dukke op, såsom Mariinsky og Alexander institutioner. Det indsamlede repræsentanter for mange nationaliteter, som foretrak at beholde deres religion, uanset om muslimsk, katolsk eller luthersk. Derfor blev den obligatoriske tilstedeværelse i skoler af spirituelle lærere introduceret til hver af de religiøse grupper. Fra tid til anden i byen frekventeres ved at besøge præster til at foretage gudstjenester eller i lejede lokaler eller i private hjem. Men, som det viste sig, var dette ikke nok i forvejen.

Det første tempel

I 1857 var antallet af katolikker, besluttede de handlende til at indgive et andragende til kollektiv konstruktion af et kapel på byens markedspladser. Ikke uden anstrengelse, men de stadig formået at lykkes. På tidspunktet for opførelsen af indsamlet af købmænd beløb, sluttede deres donationer og andre lokale menighed, så i stedet blev det besluttet at opføre et kapel, selv om små, men den stenkirke uden spir. Den blev indviet i 1861.

Det var den første i Nizhny Novgorod katolske kirke af den antagelse af den hellige Jomfru Maria. Så hans far blev rektor for S. Budrevich, der også tjente som feltpræst og ansvar. Udover den vigtigste kirke bygning, bygget ved siden af det hus, hvor præsten boede, men for organisten - udhus. Også bag templet smadret en dejlig have.

Stigningen i ankomsten af

Efter opstanden, som fandt sted i Polen i årene 1861-1863, i Nizhny Novgorod-regionen tilstrømning af bosættere begyndte igen bekendende den katolske tro. Det faktum, at de mest aktive oprørere Leveres normalt Rusland, så kom hurtigt voksede. Før udbruddet af verden Church of the Assumption af Jomfru Maria besøgte for omkring 5,5 tusind. Katolikker.

På det tidspunkt, har byen flere kapeller blev bygget ud over kirken. Ifølge dokumenter bevaret fra den tid, de blev registreret som individuelle katolske sogne og deres præster til tider gik vi til amtet byen for tilbedelse. Gennem de bestræbelser, abbeden far Peter-bit Shlyakhto kirken blev organiseret litauisk og polsk velgørenhed udvalg, der beskæftiger sig med flygtninge og krigsfangernes soldater og officerer. Hertil kommer, at Church of the Assumption af Jomfru Maria havde et offentligt bibliotek, søndagsskole og kor.

andet tempel

I 1914, sognet tilføjede igen et stort antal mennesker. 16. maj samme år, den katolske samfund af Novgorod modtaget en donation på en grund med et hus og have af præsten PV bit-Shlyakhto, der købte det for egen regning på adelsdame A. Mikhailova. Denne herregård var på Studená Street (nu husnummeret 8). Der planlagt at bygge den nye kirke i himlen af Jomfru Maria.

Nizhny Novgorod kunne dekorere mens Pseudo enorme kirke med høje tårne shpileobraznymi. Udformningen af denne storslåede bygning var klar. Dens designer var arkitekten M. I. Kuntsevich. Men disse planer blev ikke gennemført, da første verdenskrig. Som et resultat, blev det besluttet at bygge en meget enkel og lav kirke uden tårne, med den sædvanlige loft i stedet for flere hvælvinger. Denne bygning tjenester blev foretaget indtil 1929, mens de fleste af de sognebørn ikke blev straffet, og præsten A. Dzemeshkevich og helt henrettet. Den samme skæbne overgik næsten alle katolske kirker i Nizhny Novgorod. Undertrykkelse i landet var lige begyndt.

I slutningen af 1940 den anden kirke Dormition af Jomfru Maria er blevet næsten fuldstændig genopbygget som et herberg. Lidt senere, det husede og radio enhed. I 1960 igen ændret strukturen i deres mestre, denne gang placeret her Technical Research Centre. Med hensyn til det første tempel i Zelensky afstamning, er det først lukket og derefter fuldstændig revet ned i år af Stalins undertrykkelse.

Genoptagelsen af sognet

I foråret 1993 på et fælles bøn for første gang samlet fem af troende - fremtiden for det nye sogn katolske kirke den hellige Jomfru Maria. Det var dengang, og det blev besluttet at gendanne den. Det blev konstateret, at i Nizhny Novgorod, mens der var omkring 300 litauere, 600 polakker, samt repræsentanter for andre nationaliteter, hvoraf de fleste bekender sig katolicismen.

Den første messe i byen blev lavet i en privat lejlighed i november 1993 Far Ralph Shenenbergom Philip, der kom fra Schweiz og havde bragt med sig den første statue for fremtiden for kirken - Fitimskuyu Guds Moder. Snart blev et nyt sogn officielt registreret.

tredje tempel

Siden den forrige kirkebygning til at formidle de trofaste der var ingen måde, har den kommunale administration tildelte dem til et andet rum, som ligger på naboejendommen. De viste sig at være en bygning af de tidligere stalde af boet Shchelokova. Lidt senere gik ind i besiddelse af sognet og en tumbledown bygning, der ejes af organisten. Nu er det blevet repareret og er nu en præst bor der.

Bygningen, som engang husede stalde, da radikalt genopbygget. Nu er der bare templet, sognet kontor og lokaler "Caritas". På anden sal er der søndag skoleklasser og et bibliotek.

genopbygning

Fordi tilsyneladende den nye bygning af templet var som en lille religiøs bygning, var meget opmærksomhed boligindretning. Alteret i templet ligger i centrum, så gjorde de første kristne, da de kom ud af katakomberne. Bag asp er halvcirkelformet, dekoreret med blyindfattede ruder.

Lidt senere på templet etablerede gennembrudt kors, klokketårn, ovenlysvindue hang i klokken, og over hovedindgangen til kirken var der et farvebillede af den hellige familie. Alle disse egenskaber er klart angivet på udnævnelsen af bygningen.

Det er værd at bemærke, at næsten alle anlægsarbejdet blev udført af lokale håndværkere, med undtagelse af korset og klokken, som blev foretaget i Voronezh. I 2004 har byen administrationen bemyndigelse til udvidelse af kirken. en masse arbejde er blevet gjort, som gav os mulighed for at gøre kirken mere komfortabel og rummelig for de sognebørn.

I øjeblikket er den kirke Dormition af Jomfru Maria hører officielt til ærkebispedømmet Guds Moder, som ledes af ærkebiskop Paolo Petstsi. Adresse: Gade gelé, 10 f.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.