Hjem og familieBørn

Cocoonababy Røde Slot: kundeanmeldelser. Ergonomisk madras. Varer til nyfødte

Før fremkomsten af barnet i familien, forældrene tænker hele tiden om, hvordan man sørge for deres barns mest komfortable og sikre levevilkår. Især dette spørgsmål er relevant for børn, der blev født for tidligt. I denne vanskelige opgave vil hjælpe Cocoonababy Røde Slot.

Cocoon til at sove - en unik udvikling af medicinsk

Siden begyndelsen af 2000'erne de unikke madrasser til børnene begyndte at dukke op på markederne. Spædbarn præsenteret i en lang række, men denne udvikling straks tiltrukket megen opmærksomhed fra forældrene.

Den unikke madras i en kokon for de små er udtænkt af franske forskere og læger. Cocoonababy Røde Slot - er udviklingen af Marseilles læger med speciale i neonatologi. Den vigtigste funktion af denne madras er den maksimale tilnærmelse position og de handlinger, som et barn kan gøre til hvad der var muligt i livmoderen. Især har det en positiv effekt på de børn, som blev født for tidligt.

Oprindeligt madras Røde Slot Cocoonababy gøres manuelt af læger for tidligt fødte børn. Efter mange observationer og undersøgelser har vist, at disse kokoner er nyttige ikke kun for de fødte for tidligt fødte børn, men også for dem, der er født ni måneder.

arter

Så blev oprindeligt Røde Slot Cocoonababy kokon placeret Marseille hospitalslæger i hånden og bruges kun til for tidligt fødte børn. Nu, efter mange observationer og identificere fordelene ved produktet, begyndte det at anbefale og bruge for alle børn.

Madras Cocoonababy, anmeldelser, som er positive i de fleste tilfælde, kan være i tre forskellige størrelser.

 1. Oprindelse af kokoner, der anbefales i alle brancher neonatologi til børn, der vejer mellem 1,2 kg. Du behøver ikke at gøre noget ekstra hældning til krybbe, fordi Cocoonababy kun skal installeres i vandret position.
 2. Størrelse №2 optimalt anvendes til børn, der starter ved 2 kg og omkring, indtil de når 4 måneder. Hospitaler kokon til Cocoonababy Røde Slot №2 nyfødte anvendes i stedet for den klassiske madras, fra det øjeblik, barnet er vokset fra den tidligere version af produktet. Cot, der satte denne enhed skal være lige. Ved brug af denne type hus kokon anbefales primært til for tidligt fødte børn, der allerede er tilladt at forlade fødeafdelingen.
 3. Størrelse №3 for de babyer, der er født til termin. Det bruges efter udskrivelse fra hospitalet. Ligeledes kan det ofte ses i kontorerne hos inspektionen og vaccination på hospitaler. Generelt er det anvendes til børn, der vejer mellem 2,8 kg og så længe barnet lærer at rulle over (ca. 3-4 måneder).

hemmeligheder kokon

Unik kokon til at sove på Røde Slot Virksomheden har to hemmeligheder. Først og fremmest læger, der beskæftiger sig med spørgsmålet om udviklingen af madrassen, gjorde vi opmærksom på tætheden af fyldstof. Han er dens konsistens og elasticitet ligner et barn de følelser, som han var vant til i livmoderen. Således Cocoonababy Røde Slot bygget på en sådan måde, at dens overflade er usædvanlig blød og blid, hvilket er meget godt for huden barnet, og inde i madrassen forbliver elastisk.

Den anden hemmelighed kokon - en kropsholdning, der tager et barn er i det. At barnets ophold i denne stilling fritager ham fra angst og frygt, ryk. Et barn kan røre den person, og bringe en pen til hendes mund, da han ofte gjorde i min mors mave. Desuden kan denne position reducere risikoen for at udvikle sygdomme, såsom plagiocephaly, gastroøsofageal refluks.

Valgmuligheder

Cocoons, afhængigt af størrelsen, ikke har forskelle i udstyr. Hver af dem er udstyret med følgende elementer:

 • limiter, som giver dig mulighed for at justere størrelsen af den kokon;
 • bomuld pudebetræk af kvalitet;
 • dække med en skjult lynlås.

Den begrænser garanterer en sikker at finde barnet i en kokon. På grund af de Velcro strips, betyder det ikke tillader barnet til at glide ind i bunden af madrassen eller frastødt fra overfladen deraf. Det sikrer også, at barnets krop, når benene er konstant hævet.

Pudebetræk, som kommer komplet med en kokon, skabt af høj kvalitet bomuld Fluer de Bomuld. Producenten tilbyder også en bred farveskala af reservedele produkter.

Cover, lyn er forsvarligt gemt, opfylder alle de sanitære og hygiejniske standarder, ikke kun i Frankrig og Europa, men også Rusland. Om nødvendigt kan den fjernes for rengøring eller vask. Det kan også udsættes for en behandling med desinfektionsmidler.

Fordele for barnet

Infant ikke altid bringe det resultat, at der forventes af dem. Cocoon til at sove, som oprindeligt var kun beregnet til for tidligt fødte børn, har det været yderst nyttig for babyer, der blev født på sigt.

Først og fremmest er det værd at bemærke, at takket være at finde en baby i Cocoonababy Røde Slot han beholdt den rigtige blodcirkulation og eliminerer muligheden for stagnation af blod, minimerer chancen dannelsen af gastroøsofageal reflux, plagiocephaly (fladt hoved syndrom), samt giver den bedste udvikling af den visuelle og motorik.

Liggende i en puppe, knægten er i en let bøjet stilling, lederen flugter med kroppen, og hagen presset mod brystet. I en sådan situation for barnet er der intet at være genert, kan han dreje hovedet for at se sig omkring.

Hvis barnet ligger på en konventionel madras i en vandret position, kan det opleve frygt og angst, og søvnproblemer. Cocoon hjælper også til at vænne sig til omgivelserne i de første måneder af livet.

fordele

Generelt, hvis vi analyserer svarene fra de forældre, der allerede har brugt kokoner Cocoonababy Røde Slot, efter positive aspekter kan fremhæves:

 • børn opfører sig meget stille og roligt, de er langt mindre optaget af frygt og angst;
 • forbedrer kvaliteten og varigheden af søvn;
 • grund puppe, lettere at håndtere sådanne problemer med for tidligt fødte babyer som deformation af kraniet (plagiocephaly); efter brug af produktet i mange spædbørn eksisterende fejl blev udglattet;
 • mødre ofte konstatere, at børn er meget mindre observerede startle (mororefleksen) ;
 • individuel kokon fordel er dens mobilitet og lav vægt, takket være dette den kan flyttes rundt i hjemmet, så barnet var rolig og iagttog hendes mor; madras kan også tage ind i sengen, eller installeret i en vugge;
 • mange mødre opfordres tilstedeværelsen af det aftagelige dæksel og muligheden for at erhverve reservedele ark.

mangler

Da kokon er mere fokuseret på for tidligt fødte børn, der har problemer med blodcirkulationen, en væsentlig ulempe, som oplevede mange mødre - er, at det er varmt. Dette er især mærkbar, når det sover barn, der blev født i tiden.

Også en væsentlig ulempe er den korte tid for at bruge kokon. Cocoonababy Røde Slot er designet til børn op til fire måneder, hvilket ikke kan undgå at skuffe deres forældre. Også mange forveksler værdien af dette produkt, fordi i gennemsnit, ville sådan et køb nødt til at bruge omkring 10-11 tusind. Rubler.

Kundevurdering

Cocoonababy, anmeldelser, som i det store hele positive, er en uundværlig ting for den moderne mor, der har brug for andet end børnepasning tid til at gøre millioner af sager. Forældre i én stemme sige, at barnet i kokon af komfort, som det fremgår af den mangel på god søvn og konstant gråd. denne ting er uundværlige for tidligt fødte børn.

Det eneste spørgsmål, der opstår fra deres forældre, når de overvejer Cocoonababy Røde Slot, - pris. Men da du kan bruge det til ikke vare så længe som ønsket, og omkostningerne er betydelig nok, mange tænker på, om at købe det her.

På den anden side, hvis spørgsmålet er ikke om prisen, så den kokon vil være uundværlig for forældre. Hertil kommer, at da dens levetid er lille nok, er det muligt at forlade, når pludselig planlagt en andet barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.