Hjem og familieBørn

Udluftning rør til nyfødte - brugsanvisning

Har du medbringe din baby hjem fra hospitalet, og fuld af de mest glædelige forhåbninger og ønsker - en længe ventet baby er endelig hjemme, i dine hænder! Hvad kunne være bedre? Men meget snart de unge forældre "ned på jorden". Barnet græder. Græder ofte, og ikke altid klart, uanset årsagen måske ønsker at spise eller sove? En slags gråd, vil du lære at præcist at skelne - er en højt, højrøstet gråd med kolik. Dette påvirker 90% af nyfødte. Sådan hjælper dit barn og lette hans ubehag? For at hjælpe forældre - udluftning rør til nyfødte, instruktion om brugen af som er i denne artikel.

Kolik hos spædbørn kan vare op til seks måneder, men de fleste er næsten tre måneder. Så snart barnet lærer at rulle over og ligge på maven, vil kolik passere det samme. Deres grund - fordøjelsesbesvær, luft i maven. På grund af den konstante ophold i en vandret position, når luften ikke kan komme ud selv. Kolik selv - er gasbobler, presser på tarmvæggen og maven barn, der forårsager ubehag. For at fjerne dem fra tarmene af baby og har brug for en udluftning rør til nyfødte. Instruktioner for dens anvendelse er ganske enkel, og master-enheden er i stand til hver kærlig forælder.

Før vi begynder at tale om, hvordan man kan sætte dampen rør nyfødte, stoppe sin opmærksomhed på symptomerne på kolik:

  1. Et barn græder i lang tid, står rød fra stammen.
  2. babyer ofte begynder at opfordre benene til maven.
  3. Afvisning af brystet, brystvorter - kort sagt, noget at dulme barnets umuligt.
  4. Belly opsvulmet eller anstrengt.

Hvis de fleste af de symptomer der er beskrevet ovenfor, er til stede, tag ikke fejl - det er kolik, og der vil kun udluftning rør til nyfødte. Instruktioner til dets anvendelse er beskrevet i det følgende.

Vask dine hænder, hæld kogende vand rør og lad den køle af. Dæk bordet og en anden flad overflade eller voksdug ark (på voksdug baby kan være koldt, vil det græde og endnu mere). Klæde barnet fra taljen ned og sætte det foran ham på den forberedte overflade. I nærheden af skal også være tør og vådservietter (nogle børn i anvendelsen af røret kan blive fristet til at gå på toilettet, der er øjeblikkelig). Børn op til 3-4 måneder, sat på ryggen, større børn - på flanken med trykket ned. Længere direkte sætte damp rør til nyfødte. følgende erklæring:

  1. Smør afrundede ende af vegetabilsk eller baby olie, kan barnet creme anvendes.
  2. Sæt forsigtigt enden af røret i endetarmen til 1,5-2 cm til spædbørn og 4-5 cm for ældre børn.
  3. Hvis røret ikke er indsat, og spændte muskler i anus, ikke indsætte røret, vent, ellers kan du beskadige den sarte hud.
  4. Gasser kan komme ud, så snart og i 5-10 minutter.
  5. Når flatus og afføring (ikke altid), forsigtigt fjerne røret, skylles og koges i sin næste brug.

Gøre alt langsomt og meget forsigtigt, især hvis dit barn - en nyfødt. Ved udførelsen af den forkerte procedurer barn kan få tarm skade. Udluftning rør til nyfødte, hvis pris varierer fra 10 til 50 rubler, - et effektivt værktøj til at få børn fra kolik, men det er stadig ikke sikker og radikalt. Før du bruger et rør, prøve andre måder - massage, motion "cykel", en varm ble på mave og betyder på grundlag af simethicone. Hvis den ønskede virkning, disse midler havde ingen effekt, bruge et sugerør.

Det er ønskeligt, at unge forældre lært af en sygeplejerske eller børnelæge som placeres udluftningsrør til nyfødte. Guiden giver en generel idé, og det er bedre at se én gang denne manipulation "live".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.