Hjem og familieBørn

Kostumer til nytår til kvinder: ideer og muligheder

Hvis du spørger børnene om, hvad en fest for dem, den mest længe ventede og elskede, palme trygt deles af to fester: Fødselsdag og nytår. Sidste - en glitrende legetøj og lametta, juletræ, julemand med sit barnebarn og selvfølgelig, gaver! Hertil kommer, at nye år - det er en stor mulighed for at klæde sig i kostume og prøve dig selv i rollen som en fe (eller ikke) af den karakter!

Hvad er det så, kan være de kostumer til det nye år til piger? Der er så mange muligheder. Den mest populære piges kjole er et kostume snefnug. Den er velegnet til enhver hvid kjole (som en mulighed - en skjorte eller en nederdel Raglan), som kan dekoreres eller lametta paillettes. Gym sko og hvide sko er også dekoreret med en sølvskinnende regn. I spidsen kan sættes på en strålende krone, eller bruge viskelædere og hårnåle med rhinsten.

Også, der passer snefnug perfekte tutu-nederdel eller amerikansk. Pige i sne-hvid sky skummet vil se lige stor! Denne nederdel vil være i stand til at bygge selv dem, der ikke er bekendt med syning. Det tager kun et tyl skåret i strimler, derefter binde hver omkring en bred elastik.

Oftest er de kostumer til det nye år for piger udvalgt på grundlag af de roller, der giver på matinéforestilling i børnehaven eller skolen. Det kan være de allerede nævnte snefnug, slik, stjerne, perle, bordbomber eller sildeben. Ligesom udklædning på nytårsdag kan lejes, eller lav dit eget. Det vil fungere som grundlag for en passende kjole farve, der skal sheathe lametta, perler og pailletter. At klæde sildeben jakkesæt grøn kjole, og hvis dette ikke er, kan du bare tyk grøn regn sheathe rådighed, og derefter dekorere med små kugler (selvfølgelig, ubrydelig). For kiks eller slik bliver nødt til at gøre som et loft på et stykke klæde, er det samlet, og efterlader en lille hale-tot.

Kostumer til det nye år for piger - det er alle slags dyr og insekter. Ladybug, en sommerfugl eller en bi, kat, mus, og endda en hest ... Der hvor svir fancy! Sådanne outfits kan også købe, leje eller lav dit eget. Den mest enkle - en dragt sommerfugl, hvis kulør nogen elegant kjole. Er det tilstrækkeligt at supplere sine vinger, og sommerfuglen er klar! Wings kan være lavet af tyl, men du kan købe færdiglavet (som regel de sælges i et sæt med en bøjle med horn, overskæg).

Elegant kjole, komplet med vinger, tryllestav og en blomst i håret vil give pigen til at blive en blomst fe. En sort nederdel og golf, suppleret med en hale pels, sorte handsker og trekantede ører på rammen, perfekt egnet til katten billede.

Og, selvfølgelig, kostumer til det nye år for piger er beregnet til også klæde prinsesser! Om dem drømmer om at vokse op meget mange charmetrold. Snehvide, Rapunzel, Lille Havfrue, Askepot - fra sådanne dragter er usandsynligt, nogen vil afvise.

Børns kostumer til det nye år skal være ikke kun smukke, men også den mest komfortable. Det er vigtigt, at de ikke forstyrrer løb, spring og dans. Derfor, selv en prinsesse er ikke værd at gøre i det lange gulv. Desuden er det vigtigt at tage hensyn til lufttemperaturen i rummet: Hvis der er cool, i kjole med bare skuldre og aflevere pigen kan ikke være for komfortabel. Omvendt hvis rummet varme, pels kostumer - ikke den bedste løsning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.