TravelingRetninger

Bitter Lake, Novichikhinsky District of Altai Territory: fritidshjem og sanatorier

Altai - så vidunderlige region så meget tid her enten kommer, er han sikker på at finde noget at overraske dine gæster. For eksempel var selv en smuk eng, hvor mændene blev Græsslåning hø til skotinkoy, som tiden gik - ingen eng, og der er en dam fyldt med fisk. Igen, tiden går - og i stedet Bitter Lake. Novichikhinsky District of Altai Territory, hvor der var disse fantastiske forvandling i sig selv er interessant, men endnu mere overraskende i det folk, der genfortælle historier og legender af disse steder.

Novichikha

I 1862 var der næsten ingen mennesker i disse dele, og kunne kaldes den vilde, men efter landbrugsreformen af 1861, da livegenskab blev afskaffet, jordløse bønder havde et sted at gå. Det var de mennesker, hele familier og vogne til at søge et bedre liv i fremmede lande.

Samt en plads i Altai smukke, jorden er frugtbar, luften er berusende, skove rige på vildtlevende vildt, bær og svampe, så trak vogne i disse dele.

Det vides ikke, hvornår og hvem først slog sig ned i Novichikha, men i 1885 var der allerede stærke homesteading og kirken.

Spores fra offentlige steder var "omsætning" af livegne, ved statsborgerskab kan være efterkommere af de første bosættere. Det kan ses, mindet om en tid, hvor folk stadig husket livegenskab, så deres frihed og hjælpe hinanden til at sætte hytten, overleveret fra generation til generation, for her lever i harmoni tyskere og ukrainere, russisk og kasakherne, hviderussere og Cuv, Altai tatarer.

Bitter Lake (Novichikhinsky District of Altai Territory) blev et sted i nærheden, som afregnes de tidligere livegne, og tidligere en lille landsby i dag er det administrative center, hvor 4.140 mennesker bor.

Novichikhinsky distriktet

Wise landmænd underligt valgte dette sted at bosætte sig. Klimaet her er simpelthen enestående. En behagelig varme om sommeren, moderat våde efterår og en relativt kold vinter, som normalt er lidt sne, selv om det drejer sig om den nuværende og snestorme - alt dette skaber de optimale betingelser for at leve og for landbruget. Beliggende i den centrale del af søen Bitter (billedet nedenfor) fastspændt en fyrreskov, der løber gennem store dele af regionen og forsinke den kolde vind, fremme ophobning af sne på markerne.

I Novichikhinsky District 5 søer, mange små vandløb og små damme. Den største og saltsøen af dem bitter. Feedback fra dem, der hviler, de mest entusiastiske, især om effekten på dets terapeutiske mudder.

I skov område ræve, ulve og elge, kaniner og egern, Bobcats og kolonner. Den rullende bakker distriktet har at sikre, at dragten er vandreture, ridning og cykling, som nu er så populær blandt fans af en aktiv livsstil.

Gæsterne kan holde på kanten af en af de campingpladser rundt om søen, eller sætte et telt op på bredden.

salt lake

Bitter Lake (Novichikhinsky District Altai Krai) har en vidunderlig historie om forekomst. Hvis andre kilder til naturen arbejdede i millioner af år, at skabe og ødelægge gletsjere, danner jordfaldshuller og hæve grundvandet, årsagen til dette reservoir var regnen.

Hvordan til at overføre minderne af sin bedstemor, en beboer i landsbyen, før det var en ganske lille sø. Hans bedstemor flyttede til Novichikha bor i 1876, da der kun var 4 hytter pyatistenki. Gennem fyrreskov, som vi kan nyde i dag, Barnaulka floden flyder, som var rige flodslette enge græsser. En sommer i begyndelsen af det 20. århundrede er der allerede klippes græs og fjernet i stakken, når de kraftige regnskyl begyndte.

Hay bønder reddet, men 2 uger nedbør Barnaulka nogensinde over sine bredder, hvilket skaber en rigtig stor ferskvandssø. Som det ramte fisk, det vides ikke, forskere mener, at med strømmen af vand fra Irtysh. Kun da den på stedet sø enge og træer stikker op af vandet, driftige landmænd skære ned, podplyvaya til dem med båd. Store stubbe stikker ud af vandet i lang tid, men de forsvandt under Anden Verdenskrig, da hvert stykke træ var på regningen.

Når det var så meget vodilos fisk, fiskeri kooperativ var organiseret og fangst kørte vogne til Moskva.

Lake Legends

Hvorfor fik navnet "Bitter Lake" er sådan en rig reservoir usyret? Novichikhinsky District Altai Krai er rig på salt vand. Selvfølgelig, videnskabsmænd, der kender alt i verden, har sin egen svar på, hvorfor søen, langt fra havet, pludselig begyndte at ændre sammensætningen af vand.

Men eventuelle intelligente svar blegner ved siden af de legender, der udgør folk. Og om Bitter Lake. Alle legender om ham er reduceret til menneskelig grådighed og misundelse.

Ifølge én version, misundelse af mændene fra en nærliggende landsby rig fangst novichihinskih fiskere og besluttede at også tjene en i disse farvande. Lokal viden om det og kørte ud ubudne gæster, som i gengældelse gravet på søen et stort hul og venstre det døde får, siger, at når de dyreknogler helt bliver aske, så vil der være en sø igen rig på fisk, men indtil da være det salt.

Det var et får eller ikke - er ukendt, men en dag de lokale se, at hele kysten er oversået med fisk, og jo mere det er i Lake vodilas ikke meget anvendt nogen tid på at forsøge at få det til at køre.

Version forskere er, at alle de floder, der løber gennem Kulunda lavland falde udelukkende i søen, så det salt, som de ville have til at blive leveret til havene, at bosætte sig her. Akkumulerende i århundreder, i sidste ende, de vendte vandet i saltlage. I Altai mere end 3.000 søer, hvoraf de fleste er enten salt eller bitter.

Flora og fauna i søen

Ikke underligt, der er så udviklet en familieferie. Bitter Lake (Altai-regionen) omgivet af fyrretræer, hvilket skaber en gavnlig terapeutisk luft, hvor der her elsker at bringe børn til at få styrke efter skoleåret.

Gå ikke glip af disse steder og mennesker med problemer i det kardiovaskulære system. På trods af den nærhed af reservoiret, luften er tør, og den overflod af nyttige vilde bær gør området endnu mere attraktivt. Skoven omkring søen kan findes, hvis ikke, så bare lytte til vildsvin, harer, elg og rådyr. fugle kører her særligt rige, og de behøver ikke engang forstyrre sang af sange med en guitar, som de er blevet vant.

Den bitre vand af sø fisk lever ikke, men en overflod af krebsdyr og mikroorganismer, tilstedeværelsen af salt-tolerante. På grund af det store antal af krebsdyr, livscyklus kort nok, deres indskud lag efter lag dannet en unik terapeutisk mudder, som folk kommer her, og for 1000 km. Resort "Bitter Lake" bare fokuserer på brugen af sine medicinske egenskaber.

"Sikachi"

Ægte udvej rekreative område kaldet "Sikachi" dem, der har været her. Ordet "resort" er normalt præsenteres med talrige højhus boliger værelser og medicinsk personale smilende. Her har vi ikke noget, og ordet gælder mere for den terapeutiske effekt, som er produceret af alle, der badet i vandet i reservoiret, og som gjorde ansøgning til leddene i hans snavs.

Åbn nylig, rekreation (Bitter Lake) "Sikachi" tilbyder komfortable hytter i en granskov, en rigtig russisk badehus, hvorfra så godt dykke lige ind de helbredende vand i reservoiret. Der er en legeplads for telte, borde og bænke, udendørs pejs og et særligt program for behandling af sygdomme i forskellige former for mudder.

For aktive mennesker til at gå på vandet klar scootere, katamaraner og lystbåde.

Landsbyen Melnikovo

"Skov haven" (Bitter Lake, Altay) - rekreation og telt område, som ligger i nærheden af landsbyen Melnikovo Novichikhinsky District. Dette er et andet afsides sted, hvor du kan ikke kun slappe af, men også nyde behandlingerne.

De, der er hans egen læge, vil nærme sig dette sted, fordi her afsondret hytter tillader disponere over sin tid efter eget ønske.

Den eneste ulempe, der måtte opstå - er en lang oversvømmelse, fordi der til tider sæson-åbning baser flytter en uge eller to på grund af oversvømmede veje. Her køber en billet på forhånd, du har brug for at lære om vandstanden i søen, og resten - det er et hyggeligt sted med pavilloner, grill og en badeanstalt på bredden af søen.

"Expanse"

Hvis der har været ty Bitter Lake, det helt sikkert ville have blevet kaldt "Expanse". Og ja, der er smukke steder, at den terapeutiske effekt af ophold i dem vil fortsætte, indtil den næste ferie. Gæsterne kan nyde vandreture eller ridning i det omkringliggende område, for at prøve lykken i et roligt champignon "jagt", at bestanden op med vitaminer, få vilde bær, og ingen udvej til at ligge ned i bade kan ikke give den samme effekt.

Nå, og som stadig ønsker at tage de behandlinger, salt-bitter naturlig vand i søen vil være bedre effekter end nogen kunstigt forberedt bad.

Den største efterspørgsel på alle rekreation ved søen nyder russisk badehus, som du straks kan dykke ned i de helbredende vand. Effekten er sagt til dem, der prøvede det, to i en - en rensende og forfriskende.

Bitter Lake i dag

Alle infrastrukturudvikling i dette reservoir, er stadig i "embryonale" niveau. Iværksættere, der påtog denne vanskelige og meget ansvarlig arbejde, skal vi hylde. De forsøger, men sådanne virksomheder kræver enorme investeringer, afkastet på det - det er en lovende fremtid.

Der er virkelig hyggeligt og rart huse, men indgangene til turistcentre er konstant fyldt med vand ved højvande, der ikke forbedrer deres kvalitet. Selvom ingen legeplads, og et udvalg af caféer ville være en god tilføjelse til området.

Da disse steder kun begyndte at udvikle sig som et turistområde, har de endnu ikke kommet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.