Kunst og underholdningFilm

Skuespiller Bardukov Aleksey: filmografi og biografi

Moderne biograf er fyldt med en række forskellige individer. Nogle af skuespillerne seerne ser på tv meget ofte, så nogle gange forvirre navnene på deres helte. Den anden er permanent lagret på en succesfuld rolle. I dag vil vi tale om sådanne aktører som Bardukov Aleksey. Filmografi af skuespilleren har allerede mere end fem og tyve værker, på trods af at han er ung nok. Han er ikke engang tredive! Begyndelsen af en skuespillerkarriere kan betragtes Bardukova output til tv-skærme billede med sin deltagelse som "Saboteur". Takket være den fremragende rolle, som Leonid Filatov Aleksey fået en masse fans. Mange af dem undre sig over, hvad andre film Bardukovym Alekseem har i sit arsenal af moderne biograf. Lad os sammen finde svaret på dette spørgsmål, betragtes parallelt en kort biografi af skuespilleren.

Barndom Alexei Bardukova

I 1984, den 18. november i familien montører og fabriksarbejdere han blev født den tredje barn - Bardukov Aleksey Igorevich. Familien boede meget beskedent frem til 1996, forældre med tre børn krøb i et lille rum i en fælles lejlighed, og kun når Alex studerede i sjette klasse, de flyttede ind i deres egen separate boliger. Lesch var i sædvanlige Moskva skolesport. Det tiltrak kampsport, svømning, fægtning, og især - fodbold. På det tidspunkt, hvor time er kommet til at sige farvel i skolen og vælger et erhverv, kunne Alex ikke beslutte, hvad ønsker at vie sit liv. Alt besluttet tilfældigt overhørte en samtale mellem to klassekammerater. De talte om de vejafgifter Studio School i Moskva Art Akademisk Teater. Alex også besluttet at forsøge at gøre, men har ikke haft den ringeste ide om , hvad teatret, og i endnu højere grad sit backstage liv. Forældre med besvær, men stadig fundet pengene på uddannelse af sin søn.

livsværk

Efter en vellykket eksamen fra high school indtastet han Lesch gang i tre universiteter - RATA, Shchukin Skole og Moskva Art Teaterskole. Som hans "alma mater af videnskab", valgte han den sidstnævnte institution. For det meste hans valg påvirket af det faktum, at det fik selve kurset Raikin Konstantin. Og han begyndte sin karriere nyligt Bardukov skuespiller Alex. Filmografi det begyndte at tage form efter at have fået en betydelig erfaring i teatret. Som studerende har Alex spillet på scenen af "Satyricon". Efter sin eksamen fra high school studie var et af de medlemmer af hans trup. Med sin deltagelse i perioden fra 2002 til 2008. publikum oplevede sådanne teaterproduktioner på "Satyricon" teaterscene: "The Lonesome Vesten", "Lønsom", "Signor Toder Boss", "blå monster", "Land Love", "sag", "Fool", "Artist of ABC" og mange andre.

Film roller

Allerede viste en god side teater skuespiller Alexei Bardukov søgte at skinne i filmen. På det sæt, var han også en elev. Så lærte han, at den nye serie "Commando" på udkig efter unge fyre. Bardukov, uden tøven, gik til audition. Der mødtes han med det samme "grønne" Skuespiller Pletnevym Kirillom, med hvem de hurtigt fundet et fælles sprog, og endda blive venner. Det faktum, at den rolle, de unge sergenter - Bobrikov og Filatov - var en stor konkurrence, fyrene simpelthen ikke ved, og derfor holdt let og naturligt. Da de nu huske, om det var ellers, ville de helt sikkert have bestået prøvningen, ude af stand til at klare den spænding.

En anden komplikation næsten kostede Bardukovu videreuddannelse. Det faktum, at Konstantin Raikin altid har været stærkt imod sine elever til at handle i film. Mens Bardukov bestået audition, Raikin var væk, og derfor løsningen af sin unge skuespiller fik ikke. Velkommen gav ham en af lærerne. Men da Raikin gik tilbage og fandt ud af at Bardukov planer om at medvirke i 'Saboteur', forlangte han sin øjeblikkelig bortvisning. Det vigtigste argument om sin beslutning var, at de andre elever på eksemplet Bardukova også kan anmode om tilladelse til at trække sig tilbage. Men klassekammerater overtalt Konstantin Raikin ikke fradrage Alexis. Således var han i stand til at fortsætte og uddannelse og til at deltage i optagelserne.

"Saboteur"

Håbefulde skuespiller Alexei Bardukovu og Kirill Pletnev var heldig nok til at arbejde på en film sæt med skuespillere sådanne mestre som Andrei Krasko, Oleg Tabakov, Vladislav Galkin, Vladimir Menshov, der på alle måder at hjælpe unge kolleger, som har støttet og givet god professionel rådgivning. De fyre syntes at have besøgt en reel hær - og de løb gennem marker og skove, og svømmede i sumpene, og skudt, og selv såret. God skole og derefter gik Kirill Pletnev, og Bardukov Aleksey. Filmografi sidste skuespiller nogensinde genopfyldes og andre interessante værker. Men publikum i lang tid husker ham som en ung sergent Filatova Leonida.

Skuespiller Bardukov Aleksey: Filmografi

Blandt de værker Bardukova i det seneste årti skal bemærkes på følgende måde: "Dead Field" (Petrova spillede); "Efterforskere-5" (Diakov Valera); Action Keosayan Tigran "Mirage", hvor skuespilleren spiller Evgeniya Volskogo; i "lokale Boy" Bardukov var tilbage på slagmarken WWII; "One Love"; "Foundling"; "Club lykke"; "Unloved"; "Summer of Wolves", hvor Alex spillede løjtnant Kapelyuha Ivan. Nyligt arbejde med skuespilleren, film "Metro" og "bombe", ifølge tilskuere, var ikke mindre interessant. Vi venter på nye roller!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.