Kunst og underholdningFilm

Aktører. "Marina Grove" - en konstellation af talenter

Tiden er desværre et ret flygtigt. Alle samtidige svære at forestille atmosfæren i efterkrigstiden - ikke hjælper hverken moderne film, der fortæller om den æra, eller den indsats, direktører, eller endda billedet af helte vzhivshis aktører. "Marina Grove" i denne henseende er en sjælden undtagelse. Serien i detaljer og præcist afsløre hverdag den historiske periode i efterkrigstiden den person i forbindelse med "her og nu". Denne uforståelige modsætninger i den russiske sjæl: lav og det sublime, underdanighed og tørst efter frihed, anger , og bedrag, kriminalitet.

Ikke et højdepunkt, og cupcake

Den første sæson (16 episoder) tv-serie "Marina Grove" ser let, plottet er spændende og tegner, og alle, fordi de detektiver om historierne "af svundne år" er stadig mere interessant end de moderne-minded "chernushnye" film fra serien "gangstere-biznesmeny- politiet. " Og serien "Marina Grove" kan prale af den ledende aktør - Alexander Domogarovym (Konstantin Troshin). Det er næsten det samme for hans fremragende spil, er hele projektet holdes. Kaldet hans karakter "highlight" sprog tænder ikke - han er en frugtkage. Hovedpersonen patologisk ærlig i Troshina akut åbenbare træk såsom behovet for retfærdighed, ærlighed og over menneskeheden. Tegn i live, tro ham, sympatisere og empati.

To kvinder, den ene mand

Evgeniya Kryukova (elskerinde af tyve "hindbær") - usædvanlig smuk kvinde. Hendes perfekte outfits fyrrerne, at en stor glæde se det på skærmen. Ikke mindre levende vendte Yana Lvova billede af ekskone Troshina. Ifølge skaberne af ideen, hovedpersonen kvindernes rolle specielt inviteret disse to skuespillerinder, det faktum, at de har helt forskellige karakterer udseende. Ja, og alle heltinder deres diametralt modsatte: skæbne, det tegn liv. Det eneste, der ved en tilfældighed, de har til fælles - Troshin - én til to. Se spillet bly aktører, med hvert parti er overbeviste om, at de - de rigtige skuespillere. "Marina Grove" præsenterer til publikum et stort udvalg af forskellige figurer, der inkarnerede på skærmen Vitaly Kudryavtsev Sergey Komarov, Savva Gusev, Helen Doronin og andre.

historie

Serien "Marina Grove" begynder sin fortælling, da afkastet af helten fra forsiden. I gården i efterkrigstiden (midten af fyrrerne) og Troshin håber inderligt, eller rettere selv forventer at fortsætte med at tjene i politiet. Men det er ikke let, fordi i løbet af kampene, han uden held stødte sammen med én person, og nu er han tilbydes kun de mest farlige og vanskelige arbejde i et område med en kompleks forbrydelse situation. Bor i en fælles lejlighed til den berømte Marina Roscha, Konstantin Troshin er midt i blomstrende kapital kriminalitet. Men det vil være den vigtigste test for hovedpersonen. Konstantin, som alle normale mennesker, ønsker at elske. Pretty snart Troshin møder en femme fatale. Nina er så smuk som blottet for almindelige humane moralske værdier. Og manden til at foretage et svært valg mellem pligt og kærlighed. Usødet har operative MUR Constantine (A. Domogarov). "Marina Grove" er placeret som skaberne af den historiske mysterium, men der amourøse lidenskaber simre alvorlig.

struktur

Den tv-serie er bygget på en spændende, en "blandet" -princippet i hele timingen er den løbende udvikling af en historie, hvor hver eneste episode er dedikeret til en enkelt historie, en separat forbrydelse (og til tider frigivet). I denne, nogle kritikere drage en parallel mellem skabelse og Aleksandra Hvana serien "betjent". Plottet af hver film finder sted i samme periode hovedpersonerne - tidligere soldater, har begge problemer. Selv om der stadig er en vægtig forskel i disse projekter - skuespillerne. "Marina Grove" har en masse flere stjerner i den nationale biograf i listen bly aktører. Og som for originalitet af ideerne skal være ærlig: Den meget historie af konverteringen af en erfaren krigsveteran i en politibetjent er ikke ny, skal der søges oprindelsen i det legendariske film "Stedet kan ikke ændres," og andre film af den sovjetiske æra.

Kinolyapy film er ikke en hindring

Ganske lidt af kinolyapy. Naturligvis alle reproduktioner af berømte Shishkin, der pryder væggene i smukke lejligheder - skupschitsy stjålet - taget med nuværende teknologi og er indrettet i en moderne ramme. I en scene, Domogarova helten, at være i en bil med en generel datter, åbnede termokande er også helt moderne. Men alle de ovennævnte kun detaljer i de materielle attributter af livet i disse år. Men når publikum absorberet i udviklingsaktiviteter, udførelsen af de aktører, mener, at deres dygtighed som en manifestation af sjælen, de kræver ikke den absolutte naturlighed, tilfredse selv skematiske dekorationer. Og jeg må indrømme, ikke skuffe skaberne aktører: "Marina Grove", hvis ikke en dokumentar, det er helt sikkert den kunstneriske rekonstruktion af atmosfæren i denne tid. Og showet er vigtigt kun skære det åndelige og det materielle går af i svinget, bliver ligegyldig. Kreativ authoring minded team har skabt en usædvanlig serie, som vil være den "fingeraftryk" af hverdagen i sjælen af det moderne menneske. Derfor tusindvis af fans ivrigt afventer offentliggørelsen af efterfølgeren leje - "Marina Grove 2" (release NOVEMBER 17, 2014).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.