SundhedSund kost

Hvad du ikke kan spise for vægttab? Korrekt ernæring til vægttab

I øjeblikket er næsten hver repræsentant for mere retfærdig sex gør alt for at sikre, at hendes figur var slank. Svarer til de parametre, 90 x 60 x 90 meget moderne i dag, så unge damer (og ikke kun) giver ikke spørgsmålet om fred, som ikke kan spises med vægttab.

Selvfølgelig, ønsket om at slippe af med den overskydende vægt - er prisværdigt, men det bør ikke være i denne søgen kaldes "for langt". Alt for mange piger, gennemgå din kost og droppe et 5-6 "ekstra" kilo, stopper ikke og fortsætter med at tabe sig og tabe sig. Som et resultat, de "falder i det netværk af" snigende sygdom kaldet "anoreksi". Husk, at alle bør være foranstaltningen.

Selvfølgelig dem, der gentagne gange sad på forskellige kostvaner, er godt klar over, at du ikke kan spise for vægttab. Men selv de ikke forstå, at hvis kroppen kræver "Sprite" eller stegte kartofler, det bør ikke fratages disse retter. De vigtigste ting - det ikke bruger dem ofte og i store mængder. Du er nødt til at forstå, at en person skal nyde maden.

Men hvis situationen er yderst køre, og den unge dame "er en" overflødige to dusin kilo, så selvfølgelig skal det være første gang nøje overvåge, hvad du ikke kan spise for vægttab, og om enhver sandwich med talen smør til at være ikke kan.

Det er ingen hemmelighed: at tabe sig - du skal gøre en stor indsats, da ikke alle kalorielette fødevarer lækker.

Så vi vender os mod den praktiske overvejelser, der ikke kan spises med vægttab.

Listen over forbudte fødevarer

Det skal bemærkes, at listen over fødevarer, der er forbudt for folk, der ønsker at tabe sig, er ganske imponerende. Vi lister kun de vigtigste.

kulsyreholdige drikkevarer

For det første skal vi afstå fra kulsyreholdige drikkevarer, herunder det første sted er, selvfølgelig, "Coca-Cola".

De indeholder sukker i sin sammensætning, så når de er vant til at slippe af med overskydende vægt vil være vanskeligt.

Fastfood

Elskere af fastfood elementer bør også overveje din kost. Hvilke fødevarer ikke kan spises med vægttab? Naturligvis, cheeseburgere, hamburgere, pommes frites og lignende retter. Sådanne fødevarer er ekstremt skadeligt, fordi det indeholder en enorm mængde af kolesterol.

kød

Men hvilke fødevarer kan du ikke spise for vægttab? Taboo gælder primært røget, kogt pølse, skinke, pølse, som en del af en fødevare har et højt indhold af fedt og meget lidt kød. dette betyder dog ikke, at maden for vægttab udelukker brugen af kød. Tværtimod, ernæringseksperter anbefaler, at det er til stede i kosten. Husk, at kødet - en kilde til protein, som er de vigtigste byggesten i vores krop. Du kan spise kogt kylling eller forberedt for eksempel kalkun filet dampet. I intet tilfælde kan ikke spise stegt kød, såsom koteletter eller pasties.

Brød og bagværk

Fra hvidt hvedebrød og donuts, boller, kager, te, kiks og kager, bør også opgives. Mel straks tilføjer ekstra vægt. Med hensyn til brød, er det bedre at foretrække en hvid brød brødet af rugmel.

søde desserter

Det bemærkes, at sødheden med vægttab også skal slettes. Piger, der elsker chokolade, syltetøj, marmelade, kondenseret mælk og andre lækkerier er nødt til at demonstrere den enorme viljestyrke, der tilslutter sig en bestemt kost. Alle ovennævnte produkter er klassificeret som højt kalorieindhold.

Kartofler og grød

Ofte skrive om det faktum, at en ordentlig kost for vægttab forbruget af fødevarer såsom korn og kartofler udelukker.

Dog kan denne opfattelse ikke være rigtigt et hundrede procent. Ovennævnte retter er til stede i en række forskellige systemer af magt med effekten af vægttab. Tja, hvem blandt os har ikke hørt om havregryn, boghvede eller ris kost? Det skal bemærkes, at med hjælp af disse mennesker slippe af med den enorme mængde ekstra polstring.

Som for kartoflerne, så kan vi sige følgende: Du må ikke bruge det til mad i stegt formular, især når han forbereder i solsikkeolie. Men kogt eller bagt udførelsesform kan levnedsmiddelproduktet være, men med en advarsel: ikke om natten og ikke tre gange om dagen.

For dem, der ikke kan modstå lysten til at spise kondenseret mælk eller spise en hamburger, men man kan blive rådgivet: hvis du ikke kan give op dine livretter på alle, eller i det mindste reducere deres forbrug. Ideelt set, selvfølgelig, fødevarer, der er forbudt for at tabe vægt, bør udelukkes et hundrede procent.

frugt

Selvfølgelig skal frugterne spises regelmæssigt som de bugne på vitaminer og gavnlige sporstoffer, som er nødvendige af kroppen til et fuldt liv.

Men de mennesker, der styrer deres egen vægt, skal man huske, at spise pærer eller druer bør være strengt doseres. Hvorfor? Dette er fordi i de fleste naturlige fødevarer indeholder en utrolig mængde af fruktose - et simpelt sukker, der langsomt absorberes af kroppen, og en betydelig del aflejres i form af fedtreserver. Desuden bør det erindres, at fruktose kan forårsage en person en følelse af mæthed, tværtimod, efter bananer og rosiner appetit bliver endnu større. Det anbefales ikke at bruge frugt som en hovedret og en bid af en pause mellem frokost og middag. Det er heller ikke en god idé.

Så hvis du er fast besluttet på at tabe sig, bør du undgå fødevarer såsom figner, bananer, tørret frugt, granatæble, mango, druer.

Kend mål for mad

Ernæringseksperter anbefaler at spise mindst fem gange om dagen, mens dele skal være lille. Før morgenmaden (30 minutter), komme ind for vane at drikke et glas vand, så du vil være i stand til at aktivere arbejdet i mave-tarmkanalen. Prøv at spise frisk tilberedt mad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.