SundhedSund kost

BlackBerry: brugbar egenskaber, beskrivelse og kontraindikationer

Blackberry - er en vilde bær, der har en vidunderlig smag og helende egenskaber. Det er dyrket meste-amatør gartnere, såvel som i Nordamerika til industrielle formål.

beskrivelse bær

Planten selv er en busk med stængler og skud af den fleksible form og siddende spikes. Oprindeligt brombær, nyttige egenskaber som er meget bredt, fra Nordamerika, hvor den og tamme.

Der er mere end 200 arter af brombær, at bortset fra deres oprindelsessted er almindelig i Eurasien og visse lande med et varmt klima. I Nordamerika er bærrene vokset til industrielle formål, men andre lande har ofte avlet brombær amatør gartnere. Hertil kommer, at i lang tid, opdrættere forsøge at bringe variation uden stikkende torne og spirer. Således er det muligt at gøre det lettere høst, og dermed at øge populariteten af denne plante.

Ganske ofte dyrkes brombær til dekorative formål, som i blomstringsperioden, det har en meget smukt udseende og stikkende grene kan tjene som en god hegn. Selvfølgelig, hvis hovedformål er anvendelse af voksende og velsmag.

Eksternt meget lig brombær hindbær, men adskiller sig i farve og smag. I processen med modning brombær skifter farve fra grøn til rød, og derefter, fuldt modnet, bliver det sort. Saften af bærrene har en mørk rød farve og sød-sur smag.

Du kan tilberede brombær marmelade, og spise det friske. Hertil kommer, det gør en meget velsmagende og sund frugt drikkevarer, sirup og tinkturer. Velplejede bær og frosset, så du kan spise af det om vinteren. Ganske ofte sure række brombær bruges som saucer til kødretter. Også ud af det gør glimrende humør. Blackberry juice blev tilsat som en naturfarvning ved fremstilling af konfektureprodukter og likører.

Sammensætningen af brombær

brombær består af fedt, Belov vand, kulhydrater og kostfibre. Hvis vi taler om vitaminer, så det indeholder grupper såsom A, E, C, B2, B1, B6, B5.

Også brombær rig på sådanne mikro- og macroelements, såsom natrium, magnesium, phosphor, kalium, calcium, zink, mangan, selen, kobber og jern.

Med hensyn til dens kalorieindhold, derefter 100 g af produktet indeholder ca. 35 kcal.

BlackBerry: nyttige egenskaber

Hvis du bruger denne bær på en regelmæssig basis, kan du være sikker på, at dit immunsystem vil være på højeste niveau. Om hvad der er nyttigt brombær på.

Forskere har bevist, at denne bær bidrager til at stoppe væksten af kræftceller i menneskekroppen. Desuden anbefales det at bruge det med kræft, hvilket er meget nyttigt brombær. Nyttige egenskaber, som det gør med til at styrke kapillærer og forebygge sklerotisk sygdom.

Bærrene af denne plante er bemærkelsesværdig antipyretiske og anti-inflammatoriske egenskaber, som antyder brugen i forkølelse, influenza, akutte luftvejsinfektioner, lungebetændelse. Blackberry, nyttige egenskaber, der gælder ikke blot for at øge immunitet, betragtes som et godt redskab i kampen mod blærebetændelse og forskellige infektioner i uorgenitalsystemet. Bær også stor hjælp til at organisere arbejdet i mave-tarmkanalen.

Blackberry blade, nyttige egenskaber, som også er populære, hjælpe med at bekæmpe diabetes og forbedre kroppens stofskifte. For at gøre dette, bryg te af dem og tage dagligt.

Kontraindikationer

Der er også nogle begrænsninger, som du bør overveje, før du spiser brombær. Nogle gange kan dens bær forårsage en allergisk reaktion. Det kan ske inden for fem minutter efter at have drukket, men efter et par dage. Det kan også forårsage kvalme, opkastning, diarré og endda hævelse af slimhinden. Og hvis du bemærker nogen af disse bivirkninger, er det bedre at stoppe med at bruge brombær og læge kontaktes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.