HjemlighedHome Security

Effektiv jordsløjfe

For at beskytte folk mod skadelige virkninger af elegenskaber anvendes der specielle beskyttelsesanordninger: RCD'er, sikringer, automatiske enheder (afbrydere) og andre sikkerhedsforanstaltninger. Det mest krævede menneskelige sikkerhedssystem er grundsløjfen. Dette er en specifik jordforbindelse, hvis formål er at forbinde med "jord" af enkelte dele af elektrisk udstyr. Eller med andre ord i forbindelse med hinanden i de vandrette og lodrette planetelektroder (divertere), der er placeret under jordens overflade på en bestemt dybde.

Sløjfemodstanden påvirkes af:

  • Jordens type, struktur og tilstand
  • Egenskaber af elektroder;
  • Dybde af forekomsten af elektroder;
  • Antal elektroder.

Funktionelt er jordingen opdelt i to typer:

  • Beskyttende - designet til at beskytte enheder på elektrisk trækkraft fra kortslutning, folk fra skadelige virkninger af farlige strømme, der opstår på tidspunktet for fejl.
  • Arbejde - opretholder den nødvendige drift af den elektriske installation gennem jordingen af dens strømbærende dele.

Processen med at skabe en sti

Lad være med at blive skræmt af spørgsmålet om, hvordan man laver en ground loop, fordi at indsamle det i praksis ikke forårsager alvorlige vanskeligheder. Som divertorer til jordforbindelse, metal hjørner med en sidebredde på 45 eller 60 mm, kan rør af forskellige diametre nærme sig. Jordingskemaet i form af en trekant er godt, idet parallelllinjen forbliver i funktionsdygtig stand med en mulig forstyrrelse af forbindelsen af diverteren i en af linjerne.

Torvetjord , type lamm og ler med høj fugtighed er bedst egnet til montering af kontur. Den værste form for jord er stenede jordbund.

Det anbefales at vælge et bestemt sted for at montere jordsløjfen, det optimale område kan betragtes som zonen nær koblingsudstyret. Jordforbindelse skal være lavet af kobberlegeringer eller sort stål eller galvaniseret uden maling.

Skovlen graver ud i en skyttegrave i form af en trekant, siderne er 3 meter lange, dybden er lille - 0,5-0,8 meter. Øverst i trekanten er en ståljordstang 2,5-3 meter lang tilstoppet. Enderne kan skærpes, så metallet nemt kan passere ind i jorden. Over jorden forlader vi lidt, op til 20 cm, svejses til dem en vandret stålstrimmel, der fører til el- elektrisk skjold. Svejsepunkter vil ikke være overflødige at behandle med korrosionsmaling eller for eksempel bitumen.

Efter installationen måles jordsløjfen, hvor styringsniveauet af dets modstand måles. Dette gøres ved et instrument kaldet et megaohmmeter. I fremtiden foretages gentagne målinger mindst en gang om året. Til dette skal et kunstigt kredsløb med en elektrisk strøm lukkes gennem jordforbindelsen , og kontroller derefter spændingsfaldet i kredsløbet. Ved siden af hovedelektroden skal du placere en hjælpelektrode og tilslutte den til kilden. Et måleinstrument nær nulpotentialet fastsætter størrelsen af spændingsfaldet over hovedelektroden. På denne måde måles jordsløjfen oftere end andre metoder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.