HjemlighedHome Security

Sikkerhed GSM-alarm til lejligheden: anmeldelser. Installation af GSM-signalering og videoovervågning i lejligheden

Hjem beskyttelsesprodukter i dag er repræsenteret af en lang række enheder, hvoraf de fleste er elektroniske systemer. Med en kompetent tilgang til udvælgelse og installation af sådant udstyr er det ikke svært at beskytte ejendom fra en angriber. Lejlighederne i denne henseende giver mindre plads til den tekniske implementering af sikkerhedstjenester, men denne retning har længe været mestret af specialister. Den optimale løsning kan være GSM-alarm til lejligheden, suppleret med videoovervågning. Der er masser af konfigurationer og tekniske løsninger til sådanne systemer, og ved at vide, hvor kompliceret installationen er, og under hensyntagen til brugerfeedback, kan du træffe den rigtige beslutning.

Hvad er attraktivt om GSM-signalering

Signalering af denne type har mange fordele, herunder høj effektivitet og evnen til at beregne projektet specifikt til en bestemt genstand. Det betyder, at du ikke behøver at installere et komplekst teknisk kompleks, som giver mange unødvendige muligheder. Du kan beskytte indgangsdøren, et vindue eller en udgang til altanen. Det viser sig delvis beskyttelse, men det er ret funktionelt, når det kommer til første og sidste etage. I dette tilfælde er installationen af videoovervågning særligt relevant. Især installeres kameraer under visirerne, ved indgange til kælderen og i andre områder, der er vigtige ud fra beskyttelsessynspunktet. Hvis GSM-alarmen er valgt til en lejlighed beliggende på et af de mellemste etager, er det helt muligt at begrænse indførelsen af detektoren til hoveddøren. En anden fordel ved GSM-systemer er deres multifunktionalitet. Det handler om hjælpemulighederne, men de hjælper også med at forbedre effektiviteten af lejligheden. Især kan alarmsystemet ikke kun beskytte ejendom mod røveri, men også blive et værktøj til sporing af gaslækage, røgudspredning og temperaturregulering.

Afslutning af udstyr

Listen over grundlæggende komponenter kan omfatte detektorer, sensorer samt et kontrolpanel. Der findes forskellige typer enheder og måder at konfigurere disse elementer på i projektet. Også i de senere år, har fået popularitet GSM-alarm til en lejlighed på batterier, som har den fordel i forhold til traditionelle enheder af denne type. Sådanne systemer kendetegnes ved muligheden for at gemme driftsmåden selv med den frakoblede strøm. Derfor udvides bundtet i dette tilfælde på grund af egne batterier.

Sådanne anordninger bruges hyppigere i sommerhuse, da fraværet af ejere ikke tillader overvågning af udbuddet af udstyr. Men i byboliger vil en sådan beslutning være berettiget, når familien forlader boligen, for eksempel på ferie. Også standard sættet indeholder en sirene. Sådanne indretninger er normalt designet til at afstøde indtrengere og tiltrække opmærksomhed fra naboer. Sirenen kan være ledningsnet eller trådløs.

Supplement i form af et overvågningssystem

I elitehjem er videoovervågning blevet en uundværlig betingelse for sikkerhedssystemer. Men flere og flere ejere af fast ejendom i almindelige huse vælger den samme tilføjelse. Ud over beskyttelse mod tyve vil GSM-signalering med et videokamera til lejligheden give mulighed for at overvåge mistænkelige fænomener og i normal drift, hvilket er vigtigt ud fra kriminalitetsforebyggelse. Sandt nok fordrer udgifterne til udstyr i denne konfiguration estimatet for alle alarmer.

Moderne kameraer kan arbejde i forskellige tilstande, herunder automatisk fotografering. For lejligheden skal du straks vælge mellem rumtyper udstyr. Det mest fordelagtige vil være erhvervelsen af 3D-kameraer, der optager på et SD-hukommelseskort. Dette kompakte udstyr, der er i stand til at udføre næsten alle opgaver for at fastsætte, hvad der sker i lokalerne. GSM-sikkerhedsalarm til en lejlighed kan også tilsluttes til et gadekamera, hvis det er nødvendigt at levere tredjepartsovervågning af huset. Til sådanne kameraer skal der stilles yderligere krav til mekanisk modstand og tolerance af udstyr til temperaturforskelle.

funktionalitet

Alarm giver dig mulighed for at løse problemet med at beskytte lejligheder af forskellig størrelse og layout. Fleksibilitet i installationen henviser også til dens fordele. Det samme gælder funktionalitet. En ubehagelig ejer af en lille odnushki kan bestille et kit med en bevægelsesføler, som gør det muligt at styre indgangen. Et klassisk eksempel er GSM-signalering på lejlighedsdøren med bevægelsessensor. Mere krævende ejere, producenter tilbyder systemer, hvor evnen til at beskytte vinduesåbninger gennem slagfølere, lækagebeskyttelse, elektrisk kontrolfunktion og andre nyttige muligheder er realiseret. De mest avancerede modeller ligner i nogen grad udstyret af "smarte" huse. I et komplekst system implementeres et sikkerhedsniveau på flere niveauer, som sammen med dette letter håndteringen af husholdningsapparater.

Designe systemer

Selv højkvalitetsinstallationen af moderne og funktionelle alarmer garanterer ikke et minimumsniveau for beskyttelse, hvis designet blev udført med fejl. For at udelukke fejlberegninger bør du først bestemme spørgsmålene om typen GSM-signalering og dens evner. Dernæst dannes konfigurationen af samspillet mellem systemkomponenter og placeringen af enheder. Det vigtigste punkt i projektet er organiseringsmetoden. Det kan være en stand-alone GSM alarm til en lejlighed, trådløs eller kablet. I det første tilfælde fungerer et system bestående af flere elementer, som fungerer uafhængigt. Kablet kompleks refererer til de klassiske muligheder og er billigere end andre. Den mest perfekte type er trådløs signalering - i dette tilfælde interagerer alle sensorer med centralkonsollen ved hjælp af et radiosignal. Endvidere beregnes de steder, hvor den største risiko for indtrængning af angriberen antages. Det er bedst at organisere et flerniveau system, hvis elementer vil fungere på balkonen og i nærheden af hoveddøren og i de lokaler, hvor den værdifulde ejendom er placeret.

montering

Installation af udstyr til signalering kræver ikke særlige færdigheder. Kits indeholder som regel alle skruer og låse til højkvalitets installation i enhver lejlighed. Det er nok at sætte dig i gang med et grundlæggende sæt værktøjer. Hver sensor er monteret på et punkt, der er usynligt for det ydre øje. Introduktionen er lavet ved hjælp af skruer eller dowels. Hvis du planlægger at installere GSM-signalering og videoovervågning i en flad trådløs type, behøver du ikke at oprette forbindelse - i dette tilfælde kræves kun justering. Kontrolpaneler og videokameraer kræver en særlig tilgang, da deres forbindelse til netværket er obligatorisk. For at lette installationen leverer nogle producenter også kits med DIN-skinner. Dette giver dig mulighed for præcist og uden ekstra ændringer i dekorationen til at installere udstyr.

Opsætning af systemer

Næsten alle moderne kits sørger for tuning via en computer. Til dette formål udvikles programmer, der gør det praktisk at konfigurere hver sensor til de nødvendige driftsparametre. I første omgang er det nødvendigt at bestemme, hvilke operatører af den cellulære kommunikation controlleren driver, hvorfra brugeren vil modtage meddelelser ved alarmens øjeblikke. Derudover kan GSM alarmsystemer til lejligheder påtage sig en anden styringsmetode. Ifølge mange brugere er fjernbetjeninger mest hensigtsmæssige. Disse er de originale nøgler, hvormed indstillingen for vagttilstand og deaktivering af udstyret udføres.

Virksomheder og priser

Først og fremmest bør du henvise til produkter specielt designet til installation i lejligheder. Sådanne kits, især, tilbydes af Mabox. Sortimentet giver mulighed for alle populære typer sensorer, herunder bevægelses-, stød-, lys- og lydfølere. Der er mere avancerede funktioner, såsom audiomonitoring og en indbygget mikrofon. I mellemrummet GSM-alarmsystem til lejligheden er Mabox anslået til 9-10 tusinde rubler. Også i segmentet af udstyr til privat brug kræves systemer fra Express og Sapsan. Dette produkt adskiller sig fra, at det allerede er muligt at finde billige systemer i budgetpakker, der tillader afsendelse af meddelelser til 3 numre. Omkostningerne ved disse tilbud varierer fra 7 til 10 tusinde rubler.

Positiv feedback på GSM alarmer

Sådanne systemer er opmærksomme på grunden til, at de er et kompromisalternativ for almindelige borgere. Et sådant alarmsystem er billigt, og princippet om dets drift er simpelt og effektivt. I praksis er det også kendt, hvilken funktionalitet GSM-signalering til en lejlighed har. Ejernes feedback viser, at enhederne letter driften af husholdningsapparater og giver kontrol over gas- og vandlækage. Betydningen af disse funktioner er særlig stor i familier, hvor der er børn. Positivt set om signalering og personer, der skal bruge videoovervågning. GSM-controllere har store muligheder for integration, så det er i kombination med andre sikkerhedssystemer en af de bedste muligheder.

Negativ feedback om alarmer

Et simpelt handlingsprincip har også medført mangler i udstyr. Mange ejere er foruroliget over udsagn fra eksperter om sårbarhederne ved denne type signalering. Især kan brugen af såkaldte jammere negere alle fordele ved udstyret. Men det moderne sikkerhedslarmsystem GSM til lejligheden giver også denne nuance. Producenter bruger antilogs, men i de fleste tilfælde refererer det til dyre modeller. Et andet problem, som brugerne klager over, er falske positive. Tilstedeværelsen af et stort antal sensorer i lejligheden fra dette synspunkt er ikke gavnligt, da sandsynligheden for, at værten forgæves angriber stigningen.

konklusion

Blandt midlerne til elektronisk beskyttelse er GSM-teknologi en af de mest populære. Det kan ikke kaldes perfekt eller teknisk avanceret, men overkommelig pris og god funktionalitet fastslog sin succes på markedet. Fordelene ved at GSM-signalering til en lejlighed indebærer muligheden for en næsten ubegrænset stigning i pålideligheden. At danne princippet om uafhængige komponenter giver dig mulighed for at organisere et netværk af sensorer, som i en lille lejlighed ikke tillader dig at gå ubemærket selv til en kat. En anden ting er, at hvert element øger omkostningerne ved udstyr med flere tusinde. Og det drejer sig ikke om et videoovervågningssystem, der kræver både en særlig forbindelse og omkostninger til drift. Ikke desto mindre er der praktisk taget ikke mere værdige muligheder end GSM-signalering på det moderne marked. Under alle omstændigheder for de samme penge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.