HjemlighedVærktøj og udstyr

Fastbrændselskedler. Hovedtyper og forskelle

I mange år, fastbrændselskedler er en vigtig kilde til forsyning af varme og varmt vand til boliger, industriområder, administrative bygninger. I de fleste tilfælde sådan opvarmning variant anvendes i fjerntliggende områder, hvor der ikke er mulighed for at anvende fjernvarme eller gasledning.

Den ubestridelige og en af de vigtigste fordele er det muligt at skabe et fuldt selvstændigt system for opvarmning på grundlag af flertallet af fastbrændselskedler. Alle forbrændingsprocesser på en sådan fuldstændig mekaniseret udstyr og kræver ikke yderligere strømtilslutninger. Hvilket giver også mulighed for at bruge dem på steder, hvor el snabel.

Afhængigt af materialet af fremstilling fastbrændsel kan fremstilles i to varianter: med støbejern kedler og kedel varmeveksler med rustfrit stål varmeveksler. Hver type har sine fordele og ulemper.

Afgivne fastbrændselskedler er kendetegnet ved lang periode og lang tid af varmeoverførsel, men de er meget krævende at temperaturen inden varmekredsen. Stål som kedler selv er resistente over for pludselige temperaturændringer, men på grund af den hyppige brug af tyndt stål har ikke en lang periode med tjenesten.

En forholdsvis ny form for fast brændsel kedler har en gas-frembringende eller pyrolyse kedler. Først og fremmest, at de adskiller sig fra traditionelle fast brændsel-brænding kedler. Typisk, sådan kedel består af to forbrændingskamre. I det første ladekammeret i oxygenmangelbetingelser træbrændstof nedbrydes på trækul koks og flygtige del - pyrolysegas. I det andet kammer gennem en særlig keramisk dyse forekommer efterfølgende efterbrænding valgte gas ved at omsætte den med aktivt kul.

Den største fordel ved denne type kedler er høje effektivitet kulfyret kedel (85%) og miljømæssige affald røggasser. Men sammen med denne, og pyrolyse kedler har klare ulemper. En tilstrækkelig høj pris af udstyret og en stor tilknytning til en kvalitet brændstof have en negativ indvirkning på forbrugernes efterspørgsel.

Således er de fastbrændselskedler er en af de mest effektive og omkostningseffektive muligheder for klimasystemet lokaler og varmtvandsforsyning i mangel af et centralvarmesystem eller en gas vigtigste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.