Kunst og underholdningFilm

Filmen "5 brude": de skuespillere, plottet

I 2011 på russiske skærme ud filmen "5 af brude". Cast dette kunne skabe en lys og genkendelige billeder, der længe huskes af publikum. Mange kritikere gav det positive karakterer.

Filmen "5 brude"

Instrueret af Karen Oganesyan lavet filmen "5 af brude". De skuespillere, der spillede hovedrollen - er Daniel Kozlowski, Elizaveta Boyarskaya, Arthur Smoljaninov og Svetlana Khodchenkova.

Begivenheder udfolde et billede i maj 1945. Umiddelbart efter sejren i Den Store Fædrelandskrig. Veteraner er kommet ned til Berlin, der nu bor med ét sind - at vende hjem så hurtigt som muligt. Men hæren ikke lade gå så hurtigt fra deres rækker. Hovedpersonerne - jagerpiloter. De bekymre sig, at så længe de forbliver i tjenesten, kan alle de smukke piger i Sovjetunionen skilles ad.

Endelig er en af dem slipper det lille hjem - i Smolensk-regionen. Kaverin pilot Alex forsøger at udføre en snedig plan, som har udviklet sig sammen med venner. En dag har han til at gifte sig med en smuk pige på fem, ved hjælp af identiteten af hans kammerater, så når de vender tilbage, deres hjem venter på en smuk kone.

Det er bemærkelsesværdigt, at filmen er baseret på virkelige hændelser, selvom først plottet synes helt utroligt. Kun det var ikke fem, men kun to i virkeligheden brude.

Aleksey Kaverin

Aleksey Kaverin - hovedperson i filmen. Senior løjtnant af luftfarten, den fremragende service, sammen med sine venner komme ned til Berlin.

Hans rolle spilles af Daniel Kozlowski. Skuespilleren af Maly Drama Teater, også kendt af billederne "Garpastrum" "Legend №17", "Dubrovsky", "Viking", "besætning". Kozlowski regelmæssigt i film. Lige siden det andet år af St. Petersborg Academy of Theatre Arts.

Hans karakter - den største i filmen "5 af brude". Skuespillerne og de roller, de spiller, når elsket af den russiske publikum. Det er nødvendigt at bemærke, at med et budget på 60 millioner rubler, på box office "5 brude" har indsamlet næsten to millioner dollars.

Zoya Skvortsova

Den kvindelige hovedrolle i denne film gik til Elizavete Boyarskoy, datter af den berømte skuespiller Mihaila Boyarskogo. Zoya Skvortsova - elskede hovedperson. Dette er en smuk pige, som er engageret i, er ikke kvindearbejde. Hun - føreren af postale maskiner. Under forskelligt det haft nogen af Den Store Fædrelandskrig. Mange mandefag lå på skuldrene af kvinder.

Elizaveta Boyarskaya, der udførte denne rolle - en af de mest populære skuespillerinder i den hjemlige filmindustri i de senere år. Når dens succes - i filmen "5 af brude". Skuespillere, der har spillet det er velkendt for publikum. Dette gælder især Elizavety Boyarskoy.

Den har allerede skinnede på det store lærred, spiller Nadia, datter af håb og Hippolytus i efterfølgeren Timur Bekmambetov "skæbnens ironi. Efterfølgeren", Anna Timireva historisk-eventyr krigsfilm Andreya Kravchuka "Admiral", Anna Shevtsova i det historiske drama Andrew Malyukova "Match". Næsten altid, blev hun inviteret til at udføre de ledende roller.

Vadim Dobromyslov

Filmen "5 brude", skuespillerne og den rolle, som straks fangede fancy af kendere af komedie, lad levende manifesteret anden berømt skuespiller. Arthur Smoljaninov spillede rollen som Løjtnant Vadim Dobromyslova. Han er en pilot, Sovjetunionens Helt. Men hans hjerte er ensom. Bare så han besluttede på en eventyrlig plan. Giv dit id Kaverin ham at finde ham en kone. Valget og smag af hans ven han stoler helt.

Filmen "5 brude", hvor skuespillerne har gjort fremragende selskab på sættet Smolyaninova, blev en af de mest vellykkede af hans karriere. Desuden kan seerne husker ham for sin rolle som en tysk officer i et drama serielle film Nikolai Dostal "Straffelovens Battalion" junior sergent Lyutaeva i en dramatisk krigsfilm Fedora Bondarchuka "9th Company", teatralske gymnasieelev Arthur i den romantiske komedie Rezo Gigineishvili "Heat".

Anastasia Karpova

Rigtig gavn for unge kunstnere var billedet af "5 brude". Skuespillere (dog ikke alle, men mange) har spillet i det hans mest mindeværdige rolle. For eksempel henvises der til Svetlana Khodchenkova. I filmen, vi ved, hvordan Anastasia Karpova. Dette brud pilot Vadim Dobromyslova.

Svetlana Hodchenkova debuterede i biografen i 2003, i melodrama Stanislav Govorukhin "Velsign den Woman". Hun gik straks til hovedrollen - koner militæret, som følger ham overalt, fuldt at give sig selv sine luner og ønsker.

Også Svetlana Hodchenkova seere er godt klar over den rolle Lyudmily Prokofevny Kaluginoy komedie genindspilning Sarika Andreasyan "Office romantik. Vores tid", Natasha Rostova i den satiriske komedie Maryusa Vaysberga "Rzhev mod Napoleon," Svetlana Zhurova i biografiske sport drama Dmitry Dyuzheva "Champions", Marina Stanislav Govorukhin i dramaet "The End of Belle Epoque", i det historiske drama Irina Andreya Kravchuka "Viking".

Ikke kun publikum, men også juryen noteret filmen "5 af brude". Ved filmfestivalen "Window til Europa" i Vyborg filmen vandt prisen "Golden Boat".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.