Af teknologiKabel- og satellit-tv

Forstærkning af cellulær kommunikation: hvordan man opnår det

Nu vil vi diskutere med dig, at denne stigning cellulære signal. Vi angiver de vigtigste måder, så du kan nå det. Det vil også sige et par ord om specifikationerne af tredje generation netværk. Men første ting først.

Hvordan fungerer en celle signalsystem?

Ordningen af arbejdet i denne form for mobil-radio, der arbejder på grundlag af mobilnetværket, og er at levere en høj frekvens radio på telefonen med operatøren station giver mobil spænder fra 450 til 2700 megahertz. Med dette system og foretage opkald, sende SMS-beskeder, og endda ud af netbrugerne til internettet.

Derudover er der flere standard kommunikationsnetværk, som er bestemt af frekvensen og måde at organisere radio. Standard mobilnettet radio GSM, for eksempel, er konstrueret på en sådan måde, at uanset placeringen af din mobil (by, skov eller i bevægelse), er det med en stor procentdel af sandsynlighed vil modtage et signal fra en radio basestation.

"Huller i låget," eller "død zone"

Hvorfor i et sådant tilfælde kræves forstærkningen af signalet for cellulær kommunikation? Årsagen er enkel - signalvejen tværs barrierer, såsom multi-etagers bygninger, skovområder og andre forhindringer, som afspejler radiosignalet. Ofte er det på grund af dette kan du ikke bruge din mobiltelefon tjenester, og GSM-signalet forsvinder.

Resultatet er, at den maksimale afstand for at modtage telefon GSM-900, som vil gøre det muligt at bruge signal mobiloperatør, er syv kilometer væk i byen, og mindre end femogtredive kilometer væk. 3G er to gange mindre end for standarden. CDMA standarden, til gengæld har den dobbelte dækning afstand end GSM-standarden, fra én basestation. Når strømmen af radiosignalet bliver utilstrækkeligt, da den såkaldte døde zone, hvor GSM-signalstyrken er minimal, hvilket påvirker kommunikationen (meddelelse er midlertidigt afbrydes eller fuldstændig tabt).

Sådanne steder er i hver by og uden for det: det indvendige af bolig- eller kontorbygninger, faciliteter under jorden (. Kældre, underjordisk parkering, stueetagen, og så videre), lager- og industribygninger, højhuse (op mere end 10 etager), store kommercielle og underholdning centre, forlig og huse uden for byens grænser (som er langt nok væk fra bunden kommunikations-stationer). Årsagerne til disse døde zoner er også meget varieret: tykke mure af bygninger, et stort antal metal og beton (som er en stærk hindring radiosignal), til en vis dybde i rummet (signal de kan simpelthen ikke komme igennem), stor højde (typisk over 30-35 meter kæde forsvinder eller, med andre ord, en interferens effekt) eller afstanden fra kilden netværkssignalet. Det er i disse øjeblikke brug for at styrke cellulære GSM-signalet.

Hvordan til at håndtere problemet med svagt signal?

Du kan løse problemet, skal du bruge en mellemliggende signal forstærker mellem basen radiotårnet operatør og den placering, som modtager ikke et signal. Dette værktøj, som giver cellulære signal forstærkning, er bygget på et sammenkoblede system af udstyr: donoren og tjente antenne tjener til at modtage og videresende signaler mellem tjenesteudbyderen og mobiltelefon distributører og strømkabler.


Sådan styrke cellulære signal med sine hænder?

Arbejdet med at styrke signalet skal ske gradvist, i flere trin, for maksimal effekt. For at gøre dette, er du nødt til at bestemme, hvor din antenne forstærker, og lære sin magt vil være. Den nemmeste måde at gøre dette ved hjælp af din egen mobil enhed, som angiver niveauet af signalmodtagelse (ofte i øverste højre hjørne af skærmen). Steder hvor signalmodtagelse er normalt bedre, placeret på taget eller vinduet i dine boligblokke (i byområder). Identificer steder, hvor fanger signalet er bedst, kan du fortsætte til konsolideringen af den eksterne antenne.

Det næste trin er at placere forstærkeren. Det er simpelt - du skal den frie overflade og tæt på udløb 220 volt.

Det sidste trin er placeringen af den interne kommunikation antenner. Princippet om anbringelse er mulig tilladelige afstand fra den eksterne antenne, da dette vil give den mest effektive udnyttelse af det cellulære kommunikationssignal.

Det sidste trin vil blive idriftsættelse trin - forbinder antennerne til forstærkeren. Når du kører kablet, krympe sine ende N-type stik og tilslut. Du kan køre systemet.

På en note om 3G-netværk

Gain 3G cellulære signal er næsten på samme princip, men med én vigtig detalje: gaden intensiteten og kontinuitet af 3G-signal flere gange højere end i rummet. Signal i dette tilfælde forhindrer væggen overlapning og kræver god intern antenne placering i rummet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.