Selv-dyrkningMotivationer

Hvordan kan man øge intelligens: simple og komplekse, men altid effektive metoder

Intelligence udvikler sig som vi bliver ældre. Så, hvordan man kan stimulere en forøgelse af niveauet er. Hvorfor ikke udnytte dem?!

Inden besvarelsen det vigtigste spørgsmål af artiklen, hvordan man kan øge intelligens, drej til en undersøgelse af de faktiske omstændigheder.

Psykologer har fundet forskelle i udviklingen af intelligens hos mænd og kvinder. Hvis først det udvikler sig hurtigt til et vist punkt, så den anden - langsom liv. Unfair men sandt! Derfor, hvis intellektet vil forpligte sig til at udvikle en kvinde, skal hun vide, at efter en periode med dannelse det som en voksen person, en chance for at forbedre din IQ falder kraftigt. Mange psykologer har udtrykt denne idé mere skarpt efter 23-25 år en kvinde kan øge viden og kun udvikle mentale færdigheder er ikke længere muligt.

Der er modstridende synspunkter (for det meste kvinder harme psykologer, mere ligesom benægtelse). Under alle omstændigheder, dit intellekt, som afhænger succes i erhvervslivet, dit liv valg og skæbne som helhed, står til at gøre alt for ...

Så tilbage til problemet med hvordan man kan øge intelligens. Hvilke metoder er kendte og tilgængelige for alle?

Først huske hovedreglen, og gøre det til dit eget slogan, eller ikke får noget: intelligens er udviklet, indtil det bliver brugt! Hvis du ikke vokser, du nedbrydes. Personlig udvikling bør være dit mål, hvad ville det have givet udtryk for.

Begræns dit intellekt mod de skadelige virkninger: dum tv-shows, tom snak. Det er bedre at gøre det arbejde: på et seriøst projekt, en interessant mysterium, et puslespil (i det ekstreme tilfælde, en krydsogtværs). De fleste er ved at skabe noget, der kræver mental omkostninger. For eksempel kan du skrive en videnskabelig eller filosofisk bog. Det er tættere på dig?

Tog tænke globalt og handle i forhold til den virkelige og akut situation. Jo mere du vil være i stand til at nå de oplysninger, den bredere kig på problemet, jo mere effektiv vil du finde dig selv i erhvervslivet.

Her er de vigtige principper skal opnå opgaven, hvordan man kan øge intelligens. Af den måde, de også kan tjene som eksempler på den globale tænkning (for fremtiden, i et langsigtet projekt).

Hvad kan vi gøre i privat? Hvordan kan man øge din intelligens nu?

Hjernen skal hele tiden iltet. Må ikke fratage ham denne: regelmæssige gåture i den friske luft ventilation af lokaler og den obligatoriske minimum af fysisk aktivitet - 2 gange 30 minutter hver uge !!! Selv hvis du ikke er tilhænger af Physical Education, aerobic, fitness, vælge de mest enkle øvelser og gøre dem. Eller begynder at løbe. Du kan vælge den aktive sport. Hvad kan du lide mere? ..

Hvis du ønsker at være så produktive som muligt, undersøge deres mentale ydeevne: på hvilket tidspunkt nødt til top af aktivitet (i de fleste mennesker - klokken 11 om eftermiddagen, nogle i morgen).

Vær sikker på at være engageret i udviklingen af hukommelse og forbedring af sin egen tale. Disse to mentale processer er intimt forbundet med tænkning og intellektuelle evner. Vælg egnede teknikker til at forbedre hukommelsen (ikke piller! Ellers vil effekten være kortvarig), og begynder at læse mere. Give fortrinsret til bøger og blade, der er skrevet på sprog, der kræver ekstra indsats for at forstå det. Word altid trække mere (dette er et eksempel på den lokale indsats på globalt plan).

Hjælp med at forbedre intelligens og eksterne stimuli, hvorved (lugt, musik, farve) kan justeres ved enhver mental proces og ydeevne. Og så uddanne dig til at arbejde i ethvert miljø: en god danser intet er ikke en hindring ..!

Nu har du en "hands on" de grundlæggende teknikker, hvordan man kan øge intelligens, starte små og ikke blive distraheret fra målet, så resultatet vil gøre dig glad, men livet vil erhverve en anden betydning ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.