Nyheder og SamfundBerømtheder

Designer Jean Louis Denio: biografi og foto

Nyt interiør design stjerne Jean-Louis Denio er genstand for en hel del, hans værker er fascinerende og gøre du tror, han hylder klassikerne, men hans design er altid trendy. Han valgte bevidst inden for luksus og arbejde med berømtheder over hele verden. På trods af sin ungdom, Jean-Louis Denio, designer af det nye format er allerede en velfortjent dekoratør. Hans ivrigt opfordret til at trække de bedste huse i verden, giver foredrag, skrive en bog og en masse arbejde.

Barndom og familie

Den berømte designer Jean-Louis Denio interiører blev født august 27, 1974 Paris, i en velhavende familie. Hans far arbejdede som ingeniør i en bil selskab, min mor var den marketing direktør for en større kampagne for produktion og salg af alkoholholdige drikkevarer Pernod Ricard. Forældre med barndommen forudsagt Jean-Louis Denio alvorlig karriere, de drømte, at han ville være en pilot, en advokat eller i ekstreme tilfælde, kirurgi. Men selv med den to år gamle dreng viste han utrolig trang til kunst. Han begyndte at male, og til 10 år med en passion han fik layout. Han entusiastisk indsatte layouts af værelser, huse og paladser. Forældre er stærkt skuffet hobbyer søn, hans far mente, at et barn vokser doven og en tyran, og at det venter på en dårlig liv. Søster Jean-Lui Virdzhini fuldt realisere drømmen om deres forældre, at blive en certificeret forretningsmand.

skoledage

I skolen, Jean-Louis Denio havde en hård videnskab interesseret ham lidt, han tænkte mere om kunsten. Den første magasin om det indre, så han kun 14 år gammel på det tidspunkt, han havde lært i sin fantasi til at skabe hele interiører. Hans forældre sendte ham på kostskole, men han løb ud hver uge, angiveligt forfalsket notat fra forældre. Han tilbragte sin fritid i det lille rum, tager ud med de penge tjent i sommerferien, indsamle frugt og grønt på gården. Dage blev han tabt i Pompidou-centret biblioteket, og om aftenen og nætter, han kastet ud i den "charme parisiske liv."

Begyndelsen af voksenlivet

En eller anden måde, Jean-Louis eksamen fra high school, og i en alder af 18 giftede han en rigtig prinsesse - Diane de Beauvau-Craon. Det var en rigtig, stor kærlighed. Dette trick endelig overbevist forældrene, at deres søn var en taber, og de besluttede ikke at finansiere sine videre studier. Men sønnen begyndte at vise vidundere virksomhed og organisation. Han fandt et job barnepige hos børn af statsministeren, hvor han påberåbte lejlighed. Så gjorde han sikker på, at han blev indlagt på en arkitektonisk skole uden eksamener direkte til det andet kursus. Her blev han stærkt hjulpet selvstændig arkitektur. Men det var ikke den institution, som han havde drømt, men her begyndte han at lære ganske flittigt. Forældre så deres søn ved hvad han vil, slap tøjlerne og accepterede at betale for sin drøm - at studere på Ecole de Camondo. Denne berømte franske skole underviste design, derfor var der mange store kunstnere - Filipp Stark, Jean-Michel Wilmotte, Patrick Rubin og andre. I skolen, Jean-Louis Denio lære det var lidt kedeligt, men når der var fare for, at det ikke vil beskytte eksamensbeviset, den kommende mester indsamlet og skabte en strålende afsluttende arbejde, alt det organisatoriske arbejde tog søster. Forældrene blev inviteret til ceremonien af tildeling eksamensbeviser, og de blev meget overrasket ved den ros, blev hørt i adressen på sin søn.

karriere

Den første ordre er modtaget fra Denio eksamen. Hans kunde, en meget gammel mand, instrueret ham til at fuldføre renovering af lejligheden, som designeren designet i en klassisk stil. Men et nærmere blik kunne se, at selv da projektet ikke var rent klassisk, nogle moderne elementer til stede i det. Således begyndte at danne et design stil af Denio. I de femten år af sin karriere var han i stand til at kravle op til toppen af Mount Olympus. I dag er Jean-Louis Denio, interiører af, som kan ses over hele verden, er en del af en galakse af førende dekoratører. Kritikere kalder det et lyn opstigning. Men Jean-Louis siger, det er ikke sandt, han flyttede støt. Efter gymnasiet, han begyndte at arbejde for ejerne af fast ejendom, efterhånden navnet blev kendt. Ifølge ham, er det kun begyndelsen, hans resultater stadig at komme. I dag kan han tillade sig at vælge de kunder, han rejser meget rundt i verden, der deltager i udstillinger, foredrag, seminarer. Det producerer elementer til interiøret under eget mærke. Selv hans forældre og søster bor i huse designet af Jean-Louis. Denio er i top 100 af de bedste nutidige designere.

kunstnerisk credo

Designeren siger, at hans vigtigste princip - en blanding. Han gør aldrig en helt nye eller antikke interiører, og altid forbinder objekter fra forskellige tidsaldre. Men dette er ikke den sædvanlige eklektisk og subtile fusion Dekoratør spiller på nuancerne, han aldrig direkte forener emner af forskellige kulturelle baggrunde, aldre og lande. Hans projekter er altid komplekse og detaljerede, de altid har en historie samt ultranovye materialer og teknologier. Hans stil er kendetegnet ved raffinement og elegance. Omen interiører fra Jean-Louis Denio er behersket farver, han er en fan af grå.

betydelige arbejde

I dag er mange kunder ønsker at modtage stjernernes indre ved navn "Jean-Louis Denio". Bogen "Hemmeligheden af designet. Interiors", udgivet i 2014, blev en slags opsummering af de foreløbige resultater af det fyrretyvende årsdagen for designeren. I bogen, blev indsendt 19 projekter, som skaberen er betragtet som en succes. Disse omfatter: Koko Shanel suite i "Ritz" i Paris, en veranda i udstillingshallen af galleriet Trump i USA, flere andre private lejligheder i USA og Frankrig. For hans resultater Denio attributter og design af sin lejlighed, tog ham i to år, og også hjemsted for søster Virginie.

egen lejlighed

Jean-Louis Denio, interiør, billeder af den lejlighed, som omgås alle førende design magasiner, kalder stilen i hans lejlighed nyklassicisme med elementer af futurisme. Lejligheden er 120 kvadratmeter, designeren gennemtænkt i alle detaljer, og det er retmæssigt stolte af resultatet. Det viste alle funktionerne i sin måde: chic, behersket palet, blanding kulturer og historiske epoker, moderne materialer og den nyeste teknologi. Passiv enkelhed, spillet teksturer, masser af lys og masser af detaljer - at de grundlæggende principper i projektet. Lejligheden imponerer med sin raffinement, dyb indre vanskeligheder med ekstern enkelhed.

Arbejde i Rusland

Har arbejdet som Jean-Louis Denio i Moskva, hvor han skabte flere private interiører, især han samarbejdede med familien Vladimira Spivakova. Han held sælger elementer fra deres samlinger i Moskva, personligt at udføre deres præsentation i mode showrooms. Han har været involveret i private konferencer AD magasin i Rusland, hvor han har mange venner.

Tips fra mestrene

Designeren Jean-Louis Denio ofte bedt om at give råd om indretning. Han formulerede de grundlæggende principper for moderne design, som er at lytte til alle, der skulle til at dekorere ethvert rum:

- der skal anvendes i det indre af en flere nuancer af samme farve, vil det gøre det ikke kedeligt;

- et godt træk - at blande elementer i forskellige stilarter, det giver rummet en boede i udseende, og historie;

- i rummet skal være en masse af lyskilder;

- den hvide farve under et forbud;

- du har brug for at eksperimentere med udsmykningen af væggene;

- du bør ikke være begrænset til en enkelt spejl i det indre, deres magi er unik;

- i rummet, især den lille, bør være et stort tæppe og store møbler, det skaber den nødvendige skala.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.